aj ja som si to najprv myslel, pomohlo az imdb http://www.imdb.com/title/tt1256190/ateista napísal:lol jaky dobry diel nemozem si pomoct ale mam pocit ze hlavny typek so SVEN bol Neil Patrick Harris
How I met your mother [spoilers]
povedz v skratkosti ze ocom to bolo a ako vyzera ten naked manGothaR napísal:Diel Naked Man bol legen...wait for it...dary![]()
Podla mna najlepsi zo 4tej serie, konecne nejake hlasky, ktore sa mozu stat kultovymi a vlastne aj cely naked man je na zvazenie...kto to prvy skusi?
k teme: zacal som si stahovat prvu seriu, kedze az teraz som dostal neobmedzeny net
OMGFortune napísal:prva: ihned v bare
druha: pocas predstavenia
tretia: vraj pocas Slapsgiving (thankgiving), ale ide o to, ze nebola zobrazena, lebo Lily zrusila fackovanie pocas sviatku, je tak nie?
1.Doma a nie v bare bola to vtedy ked dozvedeli a pozerali Lets go to the mall video
2.Na predstaveni Barneyho
3.Na slapsgiving najskor bola zrusena no na poslednu chvilu mu to povolila a on dal supu jak hovado az barney padol na stolik a ten cely padol a na to marshall zaspieval tu pesnicku ktou zlozil
Ta prva bola identifikovana zle, pretoze to pokaslali pri strihanievee napísal:OMGvy tu s tym narobite ved si pozrite ten diel
1.Doma a nie v bare bola to vtedy ked dozvedeli a pozerali Lets go to the mall video
2.Na predstaveni Barneyho
3.Na slapsgiving najskor bola zrusena no na poslednu chvilu mu to povolila a on dal supu jak hovado az barney padol na stolik a ten cely padol a na to marshall zaspieval tu pesnicku ktou zlozil
http://forum.himym.cz :
Pro mě asi nejevidentnější chyba, ačkoliv nepodstatná pro celej awesome seriál:
3x09 Slapsgiving - ve flashbacku (3:00) je zmíněno, že Marshall využil již dvě z pěti facek... a hned k první je uvedena špatně scéna, která sice ukazuje Marshalla, jak Barneymu dává v baru facku, ale nejedná se o první z uvedených pěti! První z pěti byla při tom, když se v díle Slap Bet všichni dívali na klip teenage-Robin, přesněji, když se posléze M,L a B rozplývali nad polibkem T&R.Druhá už je v pořádku - robot Barney ji schytal dost famózně!
Jo, tohle je jedna z nejvíce nápadných chyb, ale jedna z mála, které šly napravit. Když probíhala stávka scénáristů a vysílaly se reprízy, tak tam ta první facka byla už správně.
EDIT: Teď koukám, že na DVD to bylo taky správně.
Gangy: aj ja si ho chcem objednat, zatial som si vypocul iba mp3 verziu, je dost dobra, no kniha je aj s nakresmi
inak k novej casti: jedna z najlepsich za celu historiu serialu. Barneyho Naked maaaan, pozy a koniec nemali chybu
inak ani Vicky nebola na zahodenie
pekne sa usmievala, no tie veci co rozpravala- dedko na schodoch a jak sundala casnika, nemohol som
btw raz ked budem nadraty tak naked man-a vyskusam. wish me luck!
inak k novej casti: jedna z najlepsich za celu historiu serialu. Barneyho Naked maaaan, pozy a koniec nemali chybu
btw raz ked budem nadraty tak naked man-a vyskusam. wish me luck!