ako sedeli v tom taxiku a ako sa ted nasral tak odtrhol tu klucku![]()
How I met your mother [spoilers]
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
sak asi pretoze robin svoj predala ked isla do japonska hlasit spravy a ted byva same lebo ti dvaj sli do toho bytu s tou sikmou podlahou pokial viemEdo Shinoda napísal:citit ze 4. seria uz nema na prve tri ale bavi ma to staleneviem kto ste videli novy diel......v ktorom dieli si Ted kupilo novy byt? a preoc uz Robin nema svoj??
-
Šu-Do
Redeemer
pozerat tento diel bolo trapenim.. aj ked to malo iba 20 minut.. citil som sa ako keby to nemalo konca..
(((
skoda.. uz to nie je to, co byvalo cez prvu a druhu seriu...
inak pokial Robin predala byt, tak by mala mat predsa peniaze na druhy.. kazdopadne, som zvedvay, ci budu mat Lily a Marshal dieta.. zrejme hej, asi pocitaju s tym ze Lily bude v skutocnosti tehotna..
skoda.. uz to nie je to, co byvalo cez prvu a druhu seriu...
inak pokial Robin predala byt, tak by mala mat predsa peniaze na druhy.. kazdopadne, som zvedvay, ci budu mat Lily a Marshal dieta.. zrejme hej, asi pocitaju s tym ze Lily bude v skutocnosti tehotna..
Súhlasím so Šu - dom, tiež to bol aj podľa mňa trošku nudný diel...Ale sranda, ako sa všetkým zapáčila ponožka
A ešte k tomu Robinmu bytu - V Amerike to je väčšinou tak, že byty sa nekupujú, pretože sú neskutočne drahé, ale sa iba prenajímajú, takže by som skôr povedal, že Robin sa po odchode do Japonska odhlásila ako najomníčka a keďže teraz je nezamestnaná, tak nemá peniaze na prenajatie iného bytu
A ešte k tomu Robinmu bytu - V Amerike to je väčšinou tak, že byty sa nekupujú, pretože sú neskutočne drahé, ale sa iba prenajímajú, takže by som skôr povedal, že Robin sa po odchode do Japonska odhlásila ako najomníčka a keďže teraz je nezamestnaná, tak nemá peniaze na prenajatie iného bytu
-
Robbie42
Light Professional
moje slova... kvalitativne mi zostal uz len dexter, office, house a bbttonken napísal:tato 4 seria sucks! a riadnemoj najoblubenejsi serial a takto ho pokazili... uz to nieje take zabevne pre mna uroven riadne klesla... nieje to uz take mile, zabavne nema to uz proste vlastnosti himym
najviac ma dorazila ta hudba v pozadi ked telefonovala Lily s Marshalom z kuchyne
Himym v podstate tiez. Sice sa to trochu posuva dalej, ale uz su zas akoby na zaciatku prvej serie.mi-chau napísal:BBT uz vari z vody, podobne ako futurama a ci house.
Teraz zacinam mat pocit, ze retrospektivne rozpravanie bolo chybou, pretoze uz 3 serie na to boli vela. Ak by tu retrospektivu vynechali, tak by sice prisli o par vtipov a navonok by zapadli medzi ostatne serialy, ale aspon by to natahovanie neposobilo rusivo. Zatial mi to vyslovene nevadi, ale mam pocit akoby tvorcovia neboli na 4 serie pripraveni, to maju za to, ze vymyslaju take super vtipy
-
aswer
Light Star
...tiež sa zastávam názoru, že to bol priemer,,,
...ale tak sa mi ľúbilo, keď bol Barney v kostole,,, tak na tom som sa zasmial
ináč to s tým no-father,s day bolo skôr trápne...
jop a stránka: http://foxshop.seenon.com/index.php?v=f ... fathersday
...ale tak sa mi ľúbilo, keď bol Barney v kostole,,, tak na tom som sa zasmial
jop a stránka: http://foxshop.seenon.com/index.php?v=f ... fathersday