How I met your mother [spoilers]
No vystrelil, lenze snad by tak nereagovali, ak by sa meno nezhodovaloFrito22 napísal:Túto inform. máš ztoho že si to usúdil,alebo si sa dohodol s režiserom?Bo to tu uz bolo spominane...Ted to nemyslel vážne,len si vystrelil zo svojich deti.Osobne mi je jedno kto bude matka, hlavne at serial neukončia 4.seriou a nech je takým akým vždy bol...
No zas ziadna stripterka nema prave meno, takze to je asi jedno...
No mne tam Eliot zo Scrubs moc nesedela. Uvidime kto bude teda stredobodom tejto serie
Inac az niekedy za milion rokov bude posledny diel a bude nahodou aj planovany, ze vsetko vyriesia, myslite, ze sa Barney da dokopy s Robin?
Hlavne je velmi divne, ze Ted nikdy nespomina Uncle Barneyho pred detmi, takze mozno zomrie?
Inac sorry ak to pisem a bolo to spomenute na prvej strane alebo tak. Chut citat 27 stran moc nemam a zacal som to pozerat pred jednym az dvoma tyzdnami...
No mne tam Eliot zo Scrubs moc nesedela. Uvidime kto bude teda stredobodom tejto serie
Inac az niekedy za milion rokov bude posledny diel a bude nahodou aj planovany, ze vsetko vyriesia, myslite, ze sa Barney da dokopy s Robin?
Hlavne je velmi divne, ze Ted nikdy nespomina Uncle Barneyho pred detmi, takze mozno zomrie?
Inac sorry ak to pisem a bolo to spomenute na prvej strane alebo tak. Chut citat 27 stran moc nemam a zacal som to pozerat pred jednym az dvoma tyzdnami...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
taky smutnejsi diel.. hlavne co sa konca tyka... fakt.. je pekne ako priatelia pri nom stali ked bolo najhorsie... to si treba cenit...
barney ma skvely zivot.. ako fakt
a Stella mi tam taktiez nesedla.. neni az taka sympaticka ako Robin Šerbotsky
takze uz je na 100% jasne, ze Stella vypadava z hry... Robin taktiez.. bude to niekto novy, alebo niekto to tam uz bol ale nevieme.. heh
barney ma skvely zivot.. ako fakt
a Stella mi tam taktiez nesedla.. neni az taka sympaticka ako Robin Šerbotsky
takze uz je na 100% jasne, ze Stella vypadava z hry... Robin taktiez.. bude to niekto novy, alebo niekto to tam uz bol ale nevieme.. heh
http://www.topky.sk/cl/15/339758/Alyson ... caka-dieta
by ma zaujimalo jak bude serial pokracovat ked je Lilly tehotna. Ci to tvorcovia vymyslia tak ze bude cakat s marshallom decko alebo inak. No musime sa nechat prekvapit
Ozaj konecne je Stella prec z Tedovho zivota
by ma zaujimalo jak bude serial pokracovat ked je Lilly tehotna. Ci to tvorcovia vymyslia tak ze bude cakat s marshallom decko alebo inak. No musime sa nechat prekvapit
Ozaj konecne je Stella prec z Tedovho zivota
uplne paradny serial, a kukat 3 cele srie po sbe naraz bologood, ako casto vydhadza serial? ci zas len raz do tyzdna?.....hmm, to sa bude tazko kukat, ale Barney forever, a btw. neviete ci bude niekde ako e - book The Bro Code?
When Im sad, i stop being sad and be awesome - true story.
P.S: Kto to nevidel nekukajte so slovenskym dabingom.ako u vsetkych sreial..it sucks
When Im sad, i stop being sad and be awesome - true story.
P.S: Kto to nevidel nekukajte so slovenskym dabingom.ako u vsetkych sreial..it sucks
Edo Shinoda
serial vychadza kazdy tyzden ak chces presnejsie info tak tu to mas http://himym.cz/
serial vychadza kazdy tyzden ak chces presnejsie info tak tu to mas http://himym.cz/