mna by to osobne velmi soklo keby bola moja pratnerka so zenou v posteli to fakt ako by som cuvol a nic odisiel by som a velmi by ma to trapilo ziadne take zeby som vtrhol medzi nich neviem ja niesom ten typ sorry ,
pozri ja som futbalista a nemozem za to ze som vecne v "nalade"
a co a tyka toho mozno keby som to videl live tak by mi doslo zle a ne ze by som bol rad...
Iste ze je to nevera...ako by to asi brala priatelka teda uz ex asi...keby teba nacapala s inym chlapom...fuuj ja viem nechutne ale podla mna to nevera je a v podstate vyznamu slova nie len podla mna ale aj vseobecne...
pt89 napísal:pozri ja som futbalista a nemozem za to ze som vecne v "nalade"
a co a tyka toho mozno keby som to videl live tak by mi doslo zle a ne ze by som bol rad...
uvazoval si o tom ze lesby akosi su na baby a to je ako keby sa homosexuály je*ali a teraz medzi nich vojde žena myslís si že by jej dačo spravili? Ja nie.
stalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky
glg moc nepriemne zaujimalo by ma jak to tie 2 roky tahala?
Taka situacia by ma prekvapila, urcite by som bol nastvany na svoju partnerku, ale predsa len je to vzdy lepsie akokeby tam najdem svoju zenu s inym chlapom
To je pochopitelne,ze tuzby modernych dievcat su nevyspitatelne preco nie pomilujem len tu moju a ta druha sa 100% bud zbali a odide alebo zacne milovat aj ona tvoju lasku
Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
Grosay napísal:Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
nechápem prečo ženy chcú lesbický sex aj keď nie sú lesby. stále je to vraj zo zvedavosti ako v tvojom prípade. zaujímalo by ma prečo to tak nieje s chlapmi. prečo iba ženy musia na to myslieť? Aj keď je dobré pozerať na 2 ženy ako sa robia pokiaľ to nieje vlastná baba.
Grosay, a keby sa len bozkávala tak by ťa to neštvalo? Iba potom keď by boli nahé a niečo robili?
MS FRANKY uvazoval si o tom ze lesby akosi su na baby a to je ako keby sa homosexuály je*ali a teraz medzi nich vojde žena myslís si že by jej dačo spravili? Ja nie.
Vacsina zien a dievcat ma bud otvorene alebo skryvane bisexualne ambicie. U nas chlapov je to naopak. Vela dievcat mi vravelo, ze nejake lezbicke skusenosti ma, ale po nich tuzi. Teda to beriem tendencne a za neveru to nepovazujem. Aj moja zena mi taketo navrhy podsuvala....(trojka)
1.no newera to urcite je,. ale kebi som pristihol tie 2 baby tak sa k nim naozaj vrhnem
2. to je pecka toto kebi som ju pristihol tak na to asi tak lachko nezabudnem
stalkeryxo napísal:Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakeho pohlavia. Ako by ste reagovali
Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal )
A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise (viem, je to humus ale dost ma to zaujima)
S.T.A.L.K.E.R.
Ak to urobi bez tvojho vedomia, tak je to nevera, pretoze sa ti s tym nezdoverila=neveri ti v tom=nevera . Keby to urobi s tvojim vedomim a suhlasom, tak je to potom vera