Je TOTO nevera???????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jojcek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jojcek »

mna by to osobne velmi soklo keby bola moja pratnerka so zenou v posteli to fakt ako by som cuvol a nic odisiel by som a velmi by ma to trapilo ziadne take zeby som vtrhol medzi nich neviem ja niesom ten typ sorry , :!:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

Patyk napísal:Nevera to je a to už len kvôli tomu, že ti nepovedala že je BI ...
presne !!! :!: :!: :!: :idea:
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

to neni nevera ale sen kazdeho xlapa
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

pt89 napísal:to neni nevera ale sen kazdeho xlapa
no a mame tu prveho experta typu hura hodim sa k nim
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

pozri ja som futbalista a nemozem za to ze som vecne v "nalade"
a co a tyka toho mozno keby som to videl live tak by mi doslo zle a ne ze by som bol rad...
stalkeryxo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa stalkeryxo »

pt89 napísal:to neni nevera ale sen kazdeho xlapa
Ako povedal RUNES

Keby si to zazil, iste by si nereagoval tak ako to tu pises. Nerob zo seba hrdinu a Cassanovu. To dnes nefrci.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Iste ze je to nevera...ako by to asi brala priatelka teda uz ex asi...keby teba nacapala s inym chlapom...fuuj ja viem nechutne ale podla mna to nevera je a v podstate vyznamu slova nie len podla mna ale aj vseobecne...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

pt89 napísal:pozri ja som futbalista a nemozem za to ze som vecne v "nalade"
a co a tyka toho mozno keby som to videl live tak by mi doslo zle a ne ze by som bol rad...
uvazoval si o tom ze lesby akosi su na baby a to je ako keby sa homosexuály je*ali a teraz medzi nich vojde žena myslís si že by jej dačo spravili? Ja nie.
stalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky :(
glg moc nepriemne zaujimalo by ma jak to tie 2 roky tahala?
Bahamut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bahamut »

Taka situacia by ma prekvapila, urcite by som bol nastvany na svoju partnerku, ale predsa len je to vzdy lepsie akokeby tam najdem svoju zenu s inym chlapom
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

To je pochopitelne,ze tuzby modernych dievcat su nevyspitatelne preco nie pomilujem len tu moju a ta druha sa 100% bud zbali a odide alebo zacne milovat aj ona tvoju lasku :) :) :) :) :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Grosay napísal:Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
nechápem prečo ženy chcú lesbický sex aj keď nie sú lesby. stále je to vraj zo zvedavosti ako v tvojom prípade. zaujímalo by ma prečo to tak nieje s chlapmi. prečo iba ženy musia na to myslieť? Aj keď je dobré pozerať na 2 ženy ako sa robia pokiaľ to nieje vlastná baba.

Grosay, a keby sa len bozkávala tak by ťa to neštvalo? Iba potom keď by boli nahé a niečo robili? :shock:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

MS FRANKY uvazoval si o tom ze lesby akosi su na baby a to je ako keby sa homosexuály je*ali a teraz medzi nich vojde žena myslís si že by jej dačo spravili? Ja nie.

sam uznas ze to vobec nieje to iste :P
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Vacsina zien a dievcat ma bud otvorene alebo skryvane bisexualne ambicie. U nas chlapov je to naopak. Vela dievcat mi vravelo, ze nejake lezbicke skusenosti ma, ale po nich tuzi. Teda to beriem tendencne a za neveru to nepovazujem. Aj moja zena mi taketo navrhy podsuvala....(trojka)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Urcite ano
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Patyk napísal:Grosay, a keby sa len bozkávala tak by ťa to neštvalo? Iba potom keď by boli nahé a niečo robili? :shock:
Jasne, ze by ma to stvalo, ale urcite nie tak, ako keby robili nieco ine.
kapor domaci
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kapor domaci »

1.no newera to urcite je,. ale kebi som pristihol tie 2 baby tak sa k nim naozaj vrhnem :D
2. to je pecka toto :lol: kebi som ju pristihol tak na to asi tak lachko nezabudnem :shock: :smt096
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Zas tak naivny nebud. Kde beries istotu, ci by Ta v tom momente priali? :)) V takom pripade radsej cakat na ich pokyny......
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Je TOTO nevera???????

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

stalkeryxo napísal:Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakeho :shock: pohlavia. Ako by ste reagovali :?: :?: :?:

Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal :? )

A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise :?: (viem, je to humus :smt078 ale dost ma to zaujima)

S.T.A.L.K.E.R.
Ak to urobi bez tvojho vedomia, tak je to nevera, pretoze sa ti s tym nezdoverila=neveri ti v tom=nevera ;). Keby to urobi s tvojim vedomim a suhlasom, tak je to potom vera :)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Podla mna je to urcite nevera
Napísať odpoveď