Je TOTO nevera???????
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
nechápem prečo ženy chcú lesbický sex aj keď nie sú lesby. stále je to vraj zo zvedavosti ako v tvojom prípade. zaujímalo by ma prečo to tak nieje s chlapmi. prečo iba ženy musia na to myslieť? Aj keď je dobré pozerať na 2 ženy ako sa robia pokiaľ to nieje vlastná baba.Grosay napísal:Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
Grosay, a keby sa len bozkávala tak by ťa to neštvalo? Iba potom keď by boli nahé a niečo robili?
-
kapor domaci
Amateur
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Je TOTO nevera???????
Ak to urobi bez tvojho vedomia, tak je to nevera, pretoze sa ti s tym nezdoverila=neveri ti v tom=neverastalkeryxo napísal:Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakehopohlavia. Ako by ste reagovali
![]()
![]()
![]()
Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal)
A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise(viem, je to humus
ale dost ma to zaujima)
S.T.A.L.K.E.R.
-
r4wMUnt34q
Star
-
zuzkazuzka
VIP
presne presne. suhlasim! ked niekoho takto pristihnes, tak je to urcite riadny sok. no a sok cislo dva je, ze ho pristihnes s niekym rovnakeho pohlavia. najma ak si doteraz nevedel/a, ze je bi/homo... boze, musi to byt riadny sok.... to ti potom vlastne ten clovek pocas celeho chodenia klamal... tak teraz neviem, co je vlastne najvacsi sok..... dost drsne...dadikaPD napísal:je to nevera a keby sa toto stalo mne ze by som prichitila mojho chalana s inym chalanom tak to by ma asi ete viac zabolelo ako keby to bola baba.(A nemyslim si ze je rozdiel ked niekto prichyti dve baby spolu alebo dvoch chalanov.Je to to iste)
-
r4wMUnt34q
Star
Hlavne by som sa na kazdeho mieste sokoval co najmenej a triezvo riesil problem.. To, ze vas partner bolo bi/homo nemusel vediet pred tym ani on, takze za to by som ho vopred neodsudzoval..zuzkazuzka napísal:presne presne. suhlasim! ked niekoho takto pristihnes, tak je to urcite riadny sok. no a sok cislo dva je, ze ho pristihnes s niekym rovnakeho pohlavia. najma ak si doteraz nevedel/a, ze je bi/homo... boze, musi to byt riadny sok.... to ti potom vlastne ten clovek pocas celeho chodenia klamal... tak teraz neviem, co je vlastne najvacsi sok..... dost drsne...
-
zuzkazuzka
VIP
no ono to nie je o odsudzovani... ja som dost tolerantna a proti homosexualnym parom nemam absolutne nic. laska je stale laska.... ale asi by mi neprislo fer, ze takuto zasadnu vec o svojom partnerovi neviem.... a ak by to predtym ani on nevedel...no tak to je v podstate jedno... stale je to nevera a jasne, ze to treba riesit...r4wMUnt34q napísal:Hlavne by som sa na kazdeho mieste sokoval co najmenej a triezvo riesil problem.. To, ze vas partner bolo bi/homo nemusel vediet pred tym ani on, takze za to by som ho vopred neodsudzoval..
aspon si si mohol zatrtkat aj s tou druhou, ako ja.stalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky
-
pancuska26
Expert