Je TOTO nevera???????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Grosay napísal:Moja mi davnejsie rovno povedala, ze by to asi chcela vyskusat s inou babou. Zo zvedavosti. NENI SANCA!!!! pokial je so mnou, tak nie. Ani v trojke! Partnersky sex ma byt nieco, co sa odohrava vo dvojici. Teda medzi partnermi. Ja absolutne netuzim po nejakej inej babe. Ale uz ju to nejako preslo. Aspon navonok. K teme - pokial by som ju nacapal s inou babou, tak by ma to riadne nasralo. A pravdaze zalezi, ci by sa len bozkavali alebo by boli nahe a nieco robili.
nechápem prečo ženy chcú lesbický sex aj keď nie sú lesby. stále je to vraj zo zvedavosti ako v tvojom prípade. zaujímalo by ma prečo to tak nieje s chlapmi. prečo iba ženy musia na to myslieť? Aj keď je dobré pozerať na 2 ženy ako sa robia pokiaľ to nieje vlastná baba.

Grosay, a keby sa len bozkávala tak by ťa to neštvalo? Iba potom keď by boli nahé a niečo robili? :shock:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

MS FRANKY uvazoval si o tom ze lesby akosi su na baby a to je ako keby sa homosexuály je*ali a teraz medzi nich vojde žena myslís si že by jej dačo spravili? Ja nie.

sam uznas ze to vobec nieje to iste :P
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Vacsina zien a dievcat ma bud otvorene alebo skryvane bisexualne ambicie. U nas chlapov je to naopak. Vela dievcat mi vravelo, ze nejake lezbicke skusenosti ma, ale po nich tuzi. Teda to beriem tendencne a za neveru to nepovazujem. Aj moja zena mi taketo navrhy podsuvala....(trojka)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Urcite ano
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Patyk napísal:Grosay, a keby sa len bozkávala tak by ťa to neštvalo? Iba potom keď by boli nahé a niečo robili? :shock:
Jasne, ze by ma to stvalo, ale urcite nie tak, ako keby robili nieco ine.
kapor domaci
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kapor domaci »

1.no newera to urcite je,. ale kebi som pristihol tie 2 baby tak sa k nim naozaj vrhnem :D
2. to je pecka toto :lol: kebi som ju pristihol tak na to asi tak lachko nezabudnem :shock: :smt096
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Zas tak naivny nebud. Kde beries istotu, ci by Ta v tom momente priali? :)) V takom pripade radsej cakat na ich pokyny......
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Je TOTO nevera???????

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

stalkeryxo napísal:Je podla vas nevera, ked pristihnete svoju partnerku (partnera) v posteli s inou osobou... Ale rovnakeho :shock: pohlavia. Ako by ste reagovali :?: :?: :?:

Pre chalanov: Nepiste, ze by ste sa medzi tie dve baby hned vrhli. To nezhltnem (zazil som to a dvakrat som sa k nim nevrhal :? )

A este perlicka na zaver: Pristiho niekto svojho partnera s bytostou zo zivocisnej rise :?: (viem, je to humus :smt078 ale dost ma to zaujima)

S.T.A.L.K.E.R.
Ak to urobi bez tvojho vedomia, tak je to nevera, pretoze sa ti s tym nezdoverila=neveri ti v tom=nevera ;). Keby to urobi s tvojim vedomim a suhlasom, tak je to potom vera :)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Podla mna je to urcite nevera
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

je to nevera a keby sa toto stalo mne ze by som prichitila mojho chalana s inym chalanom tak to by ma asi ete viac zabolelo ako keby to bola baba.(A nemyslim si ze je rozdiel ked niekto prichyti dve baby spolu alebo dvoch chalanov.Je to to iste)
r4wMUnt34q
Star
Star

Ale nerozmyslali ste nad tym, ze mate dlhorocny vztah s partnerom, rozumiete si.. A partner/ka za vami pride, ze by sa chcela vyspat s nejakou osobou, lebo ju fyzicky pritahuje, nic viac ? To by bola tiez nevera ?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

dadikaPD napísal:je to nevera a keby sa toto stalo mne ze by som prichitila mojho chalana s inym chalanom tak to by ma asi ete viac zabolelo ako keby to bola baba.(A nemyslim si ze je rozdiel ked niekto prichyti dve baby spolu alebo dvoch chalanov.Je to to iste)
presne presne. suhlasim! ked niekoho takto pristihnes, tak je to urcite riadny sok. no a sok cislo dva je, ze ho pristihnes s niekym rovnakeho pohlavia. najma ak si doteraz nevedel/a, ze je bi/homo... boze, musi to byt riadny sok.... to ti potom vlastne ten clovek pocas celeho chodenia klamal... tak teraz neviem, co je vlastne najvacsi sok..... dost drsne...
r4wMUnt34q
Star
Star

zuzkazuzka napísal:presne presne. suhlasim! ked niekoho takto pristihnes, tak je to urcite riadny sok. no a sok cislo dva je, ze ho pristihnes s niekym rovnakeho pohlavia. najma ak si doteraz nevedel/a, ze je bi/homo... boze, musi to byt riadny sok.... to ti potom vlastne ten clovek pocas celeho chodenia klamal... tak teraz neviem, co je vlastne najvacsi sok..... dost drsne...
Hlavne by som sa na kazdeho mieste sokoval co najmenej a triezvo riesil problem.. To, ze vas partner bolo bi/homo nemusel vediet pred tym ani on, takze za to by som ho vopred neodsudzoval..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

r4wMUnt34q napísal:Hlavne by som sa na kazdeho mieste sokoval co najmenej a triezvo riesil problem.. To, ze vas partner bolo bi/homo nemusel vediet pred tym ani on, takze za to by som ho vopred neodsudzoval..
no ono to nie je o odsudzovani... ja som dost tolerantna a proti homosexualnym parom nemam absolutne nic. laska je stale laska.... ale asi by mi neprislo fer, ze takuto zasadnu vec o svojom partnerovi neviem.... a ak by to predtym ani on nevedel...no tak to je v podstate jedno... stale je to nevera a jasne, ze to treba riesit...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

stalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky :(
aspon si si mohol zatrtkat aj s tou druhou, ako ja. :oops: sice sme sa nakoniec tiez rozisli... :cry:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Je to nevera; na pohlavý, resp. živoč. druhu nezáleží!
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

fuuuuuuuuuuuuuuuuuj

//ak máš písať takéto príspevky bez vecnej podstaty, tak radšej nepíš nič
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

fu tak riadne temy hmm tak tomu ver ze by som sa hned medzi nich vrhol :twisted: :twisted: :!: :!:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

a.Noo je to nevera....nebola s tebou...takze je to nevera
b.hmm zatial naj humus co som kedy pocula ale naozaj...ale svojho priatela by som v takej situacii asi nechcela zazit... :smt064 asi tak....
Napísať odpoveď