pinco mas pravdu, bolelo by ma to vtedy.

Lenze som zabudol podotknut, ze ja nehovorim o 2 rocnom vztahu, sice sa snazim nikdy nehovorit nikdy, ale ja vravim o uplne pevnom vztahu. Uplne. Neviem, ci sa da dosiahnut za 2 roky, ale nnn(nikdy nehovor nikdy). Nezalezi na dlzke vztahu, ale na hlbke vztahu. Ked to "stihneme" za 2 roky, tak prosim. Ked za viac, tak sa nic nestane. Proste raz to chcem docielit, ale zaobidem sa aj bez toho

. Neviem, ci viete, ale casom pride do vztahu rutina. Nezazil som ani som necital, kolko to je rokov, je to asi individualne, niektory beru 7 ako nestastne cislo vo vztahu, ale povercivost je vlastne naivita. Tu rutinu treba nejako obzvlastnit, aby zo vztahu zmizla, aby to nebola nuda proste. Teraz ma napada, ze skor hovorim o 15+ rocnom vztahu

, ale nnn. Rutina postihne kazdy vztah 1+ krat, no niektore pary ju mozno az tak nepocitia. Takze zase som nieco nepovedal cele a uz su okolo toho problemy

. Prepacte
//Neslo mi poslat edit :-/ :
//Ale aj tak rozmyslam, ze pri tom obzvlastnovani by sme boli stale obaja pritomni, nech je celkovy pocet ludi hociaky a zaroven vacsi ako 2

. Keby ma so mnou v posteli rutinu a chce si ist na dovolenke uzit s nejakym Francuzom alebo Cernochom alebo neviem kym a ja ostanem niekde v bare/na izbe trcat alebo co ja viem co, tak by som na nu asi myslel, ze ako sa ma. Nakoniec by mi povedala, ze to bolo sice fajn, ale nevyrovna sa to sexu so mnou, tak by som sa citil fajn

. Keby mi povedala opak a nechcela by to so mnou skoncit, tak by sme to preberali, ci to naozaj nie je na rozchod. Keby chce so mnou kvoli tomu skoncit, tak by som si plieskal hlavu o stol, ze aku babu som si to vybral. Kde som nechal rozum