Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
-
nico :)
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nemam moc rad punk, ale mam vela kamaratov, ktori su punkaci, pripadne skinheadi (sharp)... Vsetko v poho ludia... Osobne si myslim, ze v punku nejde iba o hudbu, ale hlavne o vyznavanie urciteho zivotneho stylu... nesuhlasim so vsetkym, co robia, ale da sa povedat, ze par z nich su moji dobri kamarati na ktorych sa mozem spolahnut...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Tak to by som rad vedel co je lepsie.Hip hop kde spievaju o tom ako kto koho s prepacenim zaj*be ako kto fetuje kto komu dlzi prachy ale ako eminem rozreze a zje svoju mamu alebo Punk v ktorom sa spieva o slobode ludstva a o tom ako sa nehladi na peniaze ze peniaze niesu vsetko.Poviem ti tak trebars uz len ked si to vezmes z tohto hladiska.Videl si uz nejakych "cudzich" hip hoperov ako na teba kricia "Hej ty! Pod ideme sa ozrat!".A to boli uplne cudzi ludia a stacilo ze je clovek v rovnakom podniku.Hip hoperi len cumia ako koho oje*** kde sa ako sfajcit a tie hlupe texty ... no commentp4ra napísal:Podla mne je to este len nedorastene stadium puberty.
Ty si zase nejaky frajer nie?Punk´s not dead je heslo.Trebars ako vy mate hip hoperi ze podme sa sfajcit tak punkaci maju Punk´s not dead.Vobec to nesuvisi zo zanikanim.Trebars aj "No Future!".Myslis ze to hovoria typci co nemaju ziadnu buducnost?Nie!Je to obycajne heslogeoge046 napísal:Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie...![]()
-
P3Bo
Guru wannabe
Vidis a to je prave ten problem...ked ja stretnem punkacov tak furt ako posledne trosky pri dakom lacnom chlaste sedia nacisto scuckany...Dieg0 napísal:Videl si uz nejakych "cudzich" hip hoperov ako na teba kricia "Hej ty! Pod ideme sa ozrat!".A to boli uplne cudzi ludia a stacilo ze je clovek v rovnakom podniku.
//edituj prispevky
Ty si potom tých hiphoppvých pesničiek počul asi "veľmi veľa".Dieg0 napísal:Tak to by som rad vedel co je lepsie.Hip hop kde spievaju o tom ako kto koho s prepacenim zaj*be ako kto fetuje kto komu dlzi prachy ale ako eminem rozreze a zje svoju mamu alebo Punk v ktorom sa spieva o slobode ludstva a o tom ako sa nehladi na peniaze ze peniaze niesu vsetko.....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
PiDi : v jednom obdobi mojho zivota som pocuval Hip-Hop.Zhruba rok.Za ten rok som toho stihol vypocut kopu.A ked si vypocujes taky Rytmus Bengoro album.Len tam nadava a nadava a nadava nieje to o nicom inom.Punk sa berie ako zivotny styl.Maju aj vlastny styl oblecenia vsetko.Mne pride ze na zaciatku Hip-Hoperi boli taky obmedzenci ze si nevedeli vymysliet vlastny styl obliekania a jednoducho si spustili gate po kolena a boli hip hoperi.Takze "hiphoperom" mozem byt aj ja kazdy druhy den.Okej uz nejdem flameovat.
All: Momentalne pocuvam Metal a Punk.Punk najmä ten slovensky.Nevidel osm zatial nikdy ze by nejaky punkaci cakali druhu skupinu punkacov aby sa pomlatili medzi sebou...
All: Momentalne pocuvam Metal a Punk.Punk najmä ten slovensky.Nevidel osm zatial nikdy ze by nejaky punkaci cakali druhu skupinu punkacov aby sa pomlatili medzi sebou...
Pebo ako cloveka na hojku ta mam celkom rad ale vseobecne nemam rad ked niekto vytrhava z kontextu.Kde si zabudol toto "Poviem ti tak trebars uz len ked si to vezmes z tohto hladiska"?Je tam slovicko Trebars.Nejde tam len o ozieranie a nerobte sa svetusikmi ze sa ozieraju iba punkaci.P3Bo napísal:Vidis a to je prave ten problem...ked ja stretnem punkacov tak furt ako posledne trosky pri dakom lacnom chlaste sedia nacisto scuckany...
//edituj prispevky
-
P3Bo
Guru wannabe
A aku pripravu mam mat aby som sa mohol stat punkacom ?Dieg0 napísal:Takze "hiphoperom" mozem byt aj ja kazdy druhy den.
//ja sa stale nahadam ani nevytrhavam z kontextu iba volne diskutujem ...ja ti to poviem takto ...ak trebars niekomu povies ze si punkac tak si ta vacsina ludi predstavi prave v takomto stave aky som uviedol viem to pretoze do urciteho obdobia svojho zivota ked som si vlastne mal vybrat nejaku cestu po ktorej sa vydam som sa stretol s takymto vseobecnym nazorom ludi na svet punku
Okej teraz bez hadania dobre?
Hip Hop vs Punk
Hip Hop :
konfliktny styl (?)
(pre mna osobne) hlupy styl obliekania
hlupe texty o nicom
robi to kazde druhe decko
Punk :
zdaleka nie tak konfliktny styl
dobri ludia
nekuka sa na peniaze
maju texty o rozumnych veciach
A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
Hip Hop vs Punk
Hip Hop :
konfliktny styl (?)
(pre mna osobne) hlupy styl obliekania
hlupe texty o nicom
robi to kazde druhe decko
Punk :
zdaleka nie tak konfliktny styl
dobri ludia
nekuka sa na peniaze
maju texty o rozumnych veciach
A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
ako neviem ci si to myslel uplne doslovne ale ver ze v pesnicke znie ovela viac zvukov ako len spev a 2-3 nastroje, takze hudba sa tak ci tak musi elektronizovat, ale s tym ze cele pozadie rapoveho songu je urobene na pocitaci mas pravduDieg0 napísal:A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
Sheep jasne ze dnes sa robi skoro vsetko na PC.Ale Tam ide o to ze trebars na nejakom koncerte potrebujes o hafo menej elektroniky na punkovom koncerte ako na hip hopovom.Mimochodom punkove koncerty su aj lacne lebo punkaci nebazia po peniazoch (v sobotu tu bola Slobodna Europa za 70Sk).A este jedna vec pozitok z hudby.Hip hop si mozes vypocut rrovnako ako na koncerte tak aj doma.Elektronika bude zniet stale rovnako.Ale ked mas cez PC upraveny studiovy punk a ked to mas nazivo tak tie nastroje sa tam pekne vynimaju a je z toho IMHO vacsi pozitok ako z nejakeho HH konciku.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
metallista
Medium Expert
Ty si neplet pankáčov s tými deckami, tie sa zachvilu navlieknu do širokých gatí a ploských šiltoviek(alebo si začnú uvedomovat o čom punk skutočne je-to je ten lepsi pripad). Pravý pankáč má hlavne jasno v hlave , má usporiadané názory na svet, spoločnost odmieta vojny,chamtivost a lahostajnost ludi voči prírode, odmieta konzumentskú spolocnost.je to hlavne život a nie iba hudba a pozy.Sheep napísal:punk ako hudba je v pohode, ale tie deti co obsadzuju sidliska, je mi z nich na smiech podobne ako z emakov
Fruxo : preoc by si viac nemohli dovolit?V LM je hafo punkacov ktori by na slobodku isli za akukolvek cenu.Tam ide proste len o to ze punkaci sa nevyciciavaju a nehladia len na najvyssie zisky.Hladia na to ako sa dobre zabavit a mat okolo seba dobru komunitu ludi.Myslis ze HipHop (vytusil som ze ho pocuvas) si moze dovolit viacej penazi?HipHop ma iba tu vyhodu ze ho pocuvaju deti od 8 rokov do nejakych 25.Lebo sa im strasne pacia ako kral hip hopu Rytmus nadava a su z toho cele posrane.