Nemam moc rad punk, ale mam vela kamaratov, ktori su punkaci, pripadne skinheadi (sharp)... Vsetko v poho ludia... Osobne si myslim, ze v punku nejde iba o hudbu, ale hlavne o vyznavanie urciteho zivotneho stylu... nesuhlasim so vsetkym, co robia, ale da sa povedat, ze par z nich su moji dobri kamarati na ktorych sa mozem spolahnut...
nieje to presne môj štýl, ale tu u nás držíme všetci pokope, všetci punkáči, všetci metláci.... a neodmietnem pozvánku na dobrý punkový koncert, rád si idem niekam trocha zapogovať.
Podla mne je to este len nedorastene stadium puberty.
Tak to by som rad vedel co je lepsie.Hip hop kde spievaju o tom ako kto koho s prepacenim zaj*be ako kto fetuje kto komu dlzi prachy ale ako eminem rozreze a zje svoju mamu alebo Punk v ktorom sa spieva o slobode ludstva a o tom ako sa nehladi na peniaze ze peniaze niesu vsetko.Poviem ti tak trebars uz len ked si to vezmes z tohto hladiska.Videl si uz nejakych "cudzich" hip hoperov ako na teba kricia "Hej ty! Pod ideme sa ozrat!".A to boli uplne cudzi ludia a stacilo ze je clovek v rovnakom podniku.Hip hoperi len cumia ako koho oje*** kde sa ako sfajcit a tie hlupe texty ... no comment
geoge046 napísal:
Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie...
Ty si zase nejaky frajer nie?Punk´s not dead je heslo.Trebars ako vy mate hip hoperi ze podme sa sfajcit tak punkaci maju Punk´s not dead.Vobec to nesuvisi zo zanikanim.Trebars aj "No Future!".Myslis ze to hovoria typci co nemaju ziadnu buducnost?Nie!Je to obycajne heslo
Videl si uz nejakych "cudzich" hip hoperov ako na teba kricia "Hej ty! Pod ideme sa ozrat!".A to boli uplne cudzi ludia a stacilo ze je clovek v rovnakom podniku.
Vidis a to je prave ten problem...ked ja stretnem punkacov tak furt ako posledne trosky pri dakom lacnom chlaste sedia nacisto scuckany...
Tak to by som rad vedel co je lepsie.Hip hop kde spievaju o tom ako kto koho s prepacenim zaj*be ako kto fetuje kto komu dlzi prachy ale ako eminem rozreze a zje svoju mamu alebo Punk v ktorom sa spieva o slobode ludstva a o tom ako sa nehladi na peniaze ze peniaze niesu vsetko.....
Ty si potom tých hiphoppvých pesničiek počul asi "veľmi veľa".
PiDi : v jednom obdobi mojho zivota som pocuval Hip-Hop.Zhruba rok.Za ten rok som toho stihol vypocut kopu.A ked si vypocujes taky Rytmus Bengoro album.Len tam nadava a nadava a nadava nieje to o nicom inom.Punk sa berie ako zivotny styl.Maju aj vlastny styl oblecenia vsetko.Mne pride ze na zaciatku Hip-Hoperi boli taky obmedzenci ze si nevedeli vymysliet vlastny styl obliekania a jednoducho si spustili gate po kolena a boli hip hoperi.Takze "hiphoperom" mozem byt aj ja kazdy druhy den.Okej uz nejdem flameovat.
All: Momentalne pocuvam Metal a Punk.Punk najmä ten slovensky.Nevidel osm zatial nikdy ze by nejaky punkaci cakali druhu skupinu punkacov aby sa pomlatili medzi sebou...
P3Bo napísal:
Vidis a to je prave ten problem...ked ja stretnem punkacov tak furt ako posledne trosky pri dakom lacnom chlaste sedia nacisto scuckany...
//edituj prispevky
Pebo ako cloveka na hojku ta mam celkom rad ale vseobecne nemam rad ked niekto vytrhava z kontextu.Kde si zabudol toto "Poviem ti tak trebars uz len ked si to vezmes z tohto hladiska"?Je tam slovicko Trebars.Nejde tam len o ozieranie a nerobte sa svetusikmi ze sa ozieraju iba punkaci.
Takze "hiphoperom" mozem byt aj ja kazdy druhy den.
A aku pripravu mam mat aby som sa mohol stat punkacom ?
//ja sa stale nahadam ani nevytrhavam z kontextu iba volne diskutujem ...ja ti to poviem takto ...ak trebars niekomu povies ze si punkac tak si ta vacsina ludi predstavi prave v takomto stave aky som uviedol viem to pretoze do urciteho obdobia svojho zivota ked som si vlastne mal vybrat nejaku cestu po ktorej sa vydam som sa stretol s takymto vseobecnym nazorom ludi na svet punku
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre