Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

a uz sme doma :roll:

uz to speje k hadke hiphop versus punk
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

PiDi : v jednom obdobi mojho zivota som pocuval Hip-Hop.Zhruba rok.Za ten rok som toho stihol vypocut kopu.A ked si vypocujes taky Rytmus Bengoro album.Len tam nadava a nadava a nadava nieje to o nicom inom.Punk sa berie ako zivotny styl.Maju aj vlastny styl oblecenia vsetko.Mne pride ze na zaciatku Hip-Hoperi boli taky obmedzenci ze si nevedeli vymysliet vlastny styl obliekania a jednoducho si spustili gate po kolena a boli hip hoperi.Takze "hiphoperom" mozem byt aj ja kazdy druhy den.Okej uz nejdem flameovat.

All: Momentalne pocuvam Metal a Punk.Punk najmä ten slovensky.Nevidel osm zatial nikdy ze by nejaky punkaci cakali druhu skupinu punkacov aby sa pomlatili medzi sebou...
P3Bo napísal:Vidis a to je prave ten problem...ked ja stretnem punkacov tak furt ako posledne trosky pri dakom lacnom chlaste sedia nacisto scuckany...

//edituj prispevky
Pebo ako cloveka na hojku ta mam celkom rad ale vseobecne nemam rad ked niekto vytrhava z kontextu.Kde si zabudol toto "Poviem ti tak trebars uz len ked si to vezmes z tohto hladiska"?Je tam slovicko Trebars.Nejde tam len o ozieranie a nerobte sa svetusikmi ze sa ozieraju iba punkaci.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dieg0 napísal:Takze "hiphoperom" mozem byt aj ja kazdy druhy den.
A aku pripravu mam mat aby som sa mohol stat punkacom ?

//ja sa stale nahadam ani nevytrhavam z kontextu iba volne diskutujem ...ja ti to poviem takto ...ak trebars niekomu povies ze si punkac tak si ta vacsina ludi predstavi prave v takomto stave aky som uviedol viem to pretoze do urciteho obdobia svojho zivota ked som si vlastne mal vybrat nejaku cestu po ktorej sa vydam som sa stretol s takymto vseobecnym nazorom ludi na svet punku
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Okej teraz bez hadania dobre?

Hip Hop vs Punk

Hip Hop :
konfliktny styl (?)
(pre mna osobne) hlupy styl obliekania
hlupe texty o nicom
robi to kazde druhe decko

Punk :
zdaleka nie tak konfliktny styl
dobri ludia
nekuka sa na peniaze
maju texty o rozumnych veciach

A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Dieg0 napísal:Okej teraz bez hadania dobre?
...
Tak tomu sa povie úplne, ale úplne že nezainteresovaný názor :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Dieg0 napísal:A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
ako neviem ci si to myslel uplne doslovne ale ver ze v pesnicke znie ovela viac zvukov ako len spev a 2-3 nastroje, takze hudba sa tak ci tak musi elektronizovat, ale s tym ze cele pozadie rapoveho songu je urobene na pocitaci mas pravdu :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Sheep jasne ze dnes sa robi skoro vsetko na PC.Ale Tam ide o to ze trebars na nejakom koncerte potrebujes o hafo menej elektroniky na punkovom koncerte ako na hip hopovom.Mimochodom punkove koncerty su aj lacne lebo punkaci nebazia po peniazoch (v sobotu tu bola Slobodna Europa za 70Sk).A este jedna vec pozitok z hudby.Hip hop si mozes vypocut rrovnako ako na koncerte tak aj doma.Elektronika bude zniet stale rovnako.Ale ked mas cez PC upraveny studiovy punk a ked to mas nazivo tak tie nastroje sa tam pekne vynimaju a je z toho IMHO vacsi pozitok ako z nejakeho HH konciku.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

podla mna stalo preto vstupne 70sk na ten punkovy koncert... lebo viac si jednoducho dovolit nemozu... :)
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa metallista »

Sheep napísal:punk ako hudba je v pohode, ale tie deti co obsadzuju sidliska, je mi z nich na smiech podobne ako z emakov :lol:
Ty si neplet pankáčov s tými deckami, tie sa zachvilu navlieknu do širokých gatí a ploských šiltoviek(alebo si začnú uvedomovat o čom punk skutočne je-to je ten lepsi pripad). Pravý pankáč má hlavne jasno v hlave , má usporiadané názory na svet, spoločnost odmieta vojny,chamtivost a lahostajnost ludi voči prírode, odmieta konzumentskú spolocnost.je to hlavne život a nie iba hudba a pozy.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Fruxo : preoc by si viac nemohli dovolit?V LM je hafo punkacov ktori by na slobodku isli za akukolvek cenu.Tam ide proste len o to ze punkaci sa nevyciciavaju a nehladia len na najvyssie zisky.Hladia na to ako sa dobre zabavit a mat okolo seba dobru komunitu ludi.Myslis ze HipHop (vytusil som ze ho pocuvas) si moze dovolit viacej penazi?HipHop ma iba tu vyhodu ze ho pocuvaju deti od 8 rokov do nejakych 25.Lebo sa im strasne pacia ako kral hip hopu Rytmus nadava a su z toho cele posrane.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

to by ma teda zaujimalo, co sa tu vlstne, hip-hoperi ondiete? Naco tu spamujete tuto temu? Ked niekto napise daco do vasej hned je z toho strasny krik, a aj v teme o metale vam o tom bolo čosi povedané, a myslím, že to presne rovnakop platí aj sem. Potom to takto dopadne-boháča, tema o PUNKU a dve alebo tri strany o hip-hope!
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Hip Hop vs Punk

Hip Hop :
konfliktny styl (?)
hlupe texty o nicom

Punk :
dobri ludia
nekuka sa na peniaze

A este jedna podstatna vec.Hip hop je elektronika.Punk a metal sa hraju na zivo na zivych nastrojoch a iba zriedka sa pouzije elektronika ...
tento rok som bol na "Toto je hip hop" v Hornej Strede a na "punk islande" v Dobrohosti a vies kde boli viac normalni ludia? cuduj sa svete na tom hiphopovom festivale. pocas 3 dni tam vladla uplne fajn atmosfera ziadne konflikty a proste ludia co sa chcu bavit kazdy ma svoj styl obliekania, kopec dievcat, kopec kapiel viac stageov a cuduj sa svete ziadne deticky tam neboli ...

na punk islande to bolo take trosku ine ta punkova komunita je trosku zvlastna ale nie viac konfliktna len nesedi mi velmi ten typ ludi co im nevadi ze navonok vyzeraju ako spinave socky a podobaju sa jak vajce vajcu len aby kazdy vedel uz zo 100 metrov ze "ja som punker a som nad vecou"
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Kto na tom "Toto je hiphop" nemal stiahnute gate po kolena?Tomu fakt respekt ... A toto je mozn ojeden pripad kde to vypada rovnako aj na punku aj na hip hope.Ale vseobecne ked si vezmes kde sa viac strielaju kde je viac gangstas? and more and more ...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

p4ra napísal:Teba to raz prejde, ver mi, vyrasties z toho. :wink:
No jo vyrastie a do coho dorastie?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

geoge046 napísal:Ked uz tak "Punk's not dead" a vies preco sa to howori??? Lebo wymiera!!! Je na pokraji a preto sa howori ta fraza... A to ani neni hudba, to je wrieskanie... :aasmile19: :aasmile19:
Anooo ty sa vyznas:D Tu frazu zacalo pouzivat myslim Exploited co bolo ked o nieco ako Hip Hop sa nikomu ani nesnivalo :wink:

Inak pocuvam aj rap ale nemam rad 14 rocne hiphopove decka
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Mne osobne sa zda ze punk sa stava stale viac a viac popularny a stale viac a viac sa ludia hrabu po prachoch. A coraz viac sa to stava len podobnou pozou ako HH. Zazil som na koncerte kde akurat dohrali pesnicku o zivotnom prostredi a tipek dopil pivo je*ol plastovy poharik na zem a ani trocha mu to nevadilo. Respekt tak pravym punx ako pravym hiphoperov, aj ked asi nemusim hovorit ktorych je viac :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Zvonenie33 : Ja mozem povedat ze som videl chlapca ktori mal 16 rokov a niekoho podrezal na ulici na poludnie.To neznamena ze kazdy chlapec ktori ma 16 rokov musi niekoho zarezat. (blby priklad ale dostatocny na pochopenie)...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Dieg0 napísal:Zvonenie33 : Ja mozem povedat ze som videl chlapca ktori mal 16 rokov a niekoho podrezal na ulici na poludnie.To neznamena ze kazdy chlapec ktori ma 16 rokov musi niekoho zarezat. (blby priklad ale dostatocny na pochopenie)...
Ved ja chapem ze nie kazdy punkac je taky. Ale uz len to ze NIEKTORI punkaci su taki svedci o tom ze punk pomalicky prechadza z underghroundu do mainstreamu
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Hip Hop vs Punk

Hip Hop :
konfliktny styl (?)
hlupe texty o nicom

Punk :
dobri ludia
nekuka sa na peniaze

Nemyslis vazne dufam ... To ako sa kto oblieka je jeho vec a jeho styl. Pre spolocnost su vacsia zberba punkaci, kvoli tym co to nepochopili a myslia si ze punk znamena chodit v roztrhanych trickach, byt permanentne ozraty a robit bordel, takych anarchistov zboznujem pretoze prave kvoli takym sa rusia koncerty. Ja beriem punk cez hudbu ktorej sa aj aktivne venujem, je to vec co ma bavi, dodava mi energiu a silu. Nie je podla mna nic lepsie ako spravna atmosfera a ludia na koncerte, proste uzasny pocit.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

punk... kedysi som to pocuval Visaci Zamek... jede traktor, jede do hor... pekny

punk will be dead... once, i hope :D
Napísať odpoveď