Keď budem zomierať budem kričať: Punk not dead
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
poviem ti to tak ze tak to je.presne tak to je ako si napisalpinco napísal:najprv sa uvedom co pises. Preboha ako mozes pisat o diskacoch a vsetkych hadzat do jedneho vreca. Nikto iny, ziadny punker, metlak, raper podla teba nezacne ferovku 10vs 1?! Vsetci su to slusni, nevinni ludia vsak? Nikto z nich to neurobi iba sku**** diskaci?!
a ked ich obhajujes tak aj ty si sk++ diskac nie si pre mna viac jak kus lajna.asi tak
//mastermind: juchuchu juchuchu. basa 2 dni. juchuchu uz som ani necakal ze mi nieco tak vylepsi naladu
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
No zmieriť...Zober si že sú najpočúvanejšie ale nebudú navždy.Tak to bolo aj s punkom.Aj hip hop raz odíde a "in" bude ničo nové...Punk určite nie je slabý štýl.Je síce jednoduchý ale niekedy stačia aj tie 3 akordy a nemusíš mať úžasné gitarové sola a zložité akordy aby bola hudba krásna.Explo!D napísal:poviem to asi takto, punk je slaby styl, osobne som chvilu pocuval slobodnu europu, niektore pesnicky su celkom podarene ale inac otras, no ale myslim si ze "punk not dead" je skvor dead, hip hop a rock ovladaju (teda mam pocit ze su to 2 najpocuvanejsie styli) svet a s tim by ste sa mali zmierit
to chcem vidiet ze hip-hop zanikne ano zajtra sa zobudime a hip-hop bude fuc , viem ze to myslis postupom casu ze hip-hop odide ale neodideM142 napísal:No zmieriť...Zober si že sú najpočúvanejšie ale nebudú navždy.Tak to bolo aj s punkom.Aj hip hop raz odíde a "in" bude ničo nové...Punk určite nie je slabý štýl.Je síce jednoduchý ale niekedy stačia aj tie 3 akordy a nemusíš mať úžasné gitarové sola a zložité akordy aby bola hudba krásna.
hip-hop zanikne vtedy , ked zanikne zivot na zemi asi tak ....
punk je o nazore - nemozete odcudzovat ludi co nechcu kracat s vacsinou - punk to je vlastne urcita filozofia - ano ja som punk, i ked nemam na hlave velke ciro, je to nieco co ma clovek v sebe -> v dnesnej dobe je punk uplne o niecom inom ako bol pred 89. rokom uz to nie su len revolucionarske myslienky ale ako som spomenul je to urciti typ filozofie, citit sa slobodne aspon na koncertoch so skupinou ludi co maju podobne nazory , poriadne sa s nimi povypravat, punk ma strasne ovplivnil a myslim si ze este aj dlho ovplyvnovat bude....je to proste krasa
-
miki690
Medium Professional
Tu sa nehovori o vymiznuti stylu uplne, lebo stale sa najdu nejaky nadsenci co sa tomu budu venovat a bude sa im to pacit tak ako to je teraz z punkom ... pre teba hh nikdy nezomrie tak isto ako pre mna nezomrie punk chapes ? Pozri sa teraz vela mladych pocuva hh ale niekedy to tak nebolo ... proste je taka doba , ale never tomu ze to takto ostane , pride nieco nove , pride ina generacia ludi , pridu ine nazory a zrazu sa bude hovorit "hip-hop is not dead". Nevravim ze to tak musi byt , ani sa nesnazim nic pedpovedat , ale kludne sa to moze stat a ty to nezmenisM4jk1:-) napísal:to chcem vidiet ze hip-hop zanikne ano zajtra sa zobudime a hip-hop bude fuc , viem ze to myslis postupom casu ze hip-hop odide ale neodide
"Punk's not dead" mi pride ako nejaky zufaly vykrik "Hej my sme este neumreli! Zachrante nas!"
Tokio hotel neje neopunk... dokonca ani odroda ... su to deti co im este nemutoval hlas co spievaju skolkarske pesnicky poobliekany ako nejaky emo ... to ze je producentsky drist z tym suhlasimmiki24686 napísal:najsamviac mam rad ked "ortodoxni" punkaci nadavaju viac na neopunk a podobne odrody ako na producentske dristy a´la Tokio hotel...
Nooo i ma nepochopil.Jasné že nezanikne a ani som to nenapísal.Povedal som len že odíde.Pekne do undergroundu odkiaľ vyšielM4jk1:-) napísal:to chcem vidiet ze hip-hop zanikne ano zajtra sa zobudime a hip-hop bude fuc , viem ze to myslis postupom casu ze hip-hop odide ale neodide
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
hm,precitaj si to este raz a maybe pochopismiki690 napísal:Tokio hotel neje neopunk... dokonca ani odroda ... su to deti co im este nemutoval hlas co spievaju skolkarske pesnicky poobliekany ako nejaky emo ... to ze je producentsky drist z tym suhlasima tiez verim ze to rychlo prejde ako vsetky podobne shity a ze ked najblizsie zapnem neaku music tv tha ze to tam ani nahodov neuvidim. .. sorry za OT
-
Smiling...
Light Expert
uz par rokov zijem ako skin a ludia ma vidia ako ineho normalneho cloveka ...nenosim tazke boty ani bombere a ine trapne hovadiny co si na seba hodia 15 rocne deti ked maju odma problemy a idu si vybijat von zlost...obliekam sa lae tak ze ludia kao ja ma spoznaju takze chcem tzm povedat iba to ze clovek moze byt tym cim chce byt az do konca zivota takze punkac nemusi mat ciro a dotrhane oblecenie a pod.