|
|
|
| Autor |
Správa |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1085 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:13 Predmet: |
|
|
| -Hajkli- napísal: |
tak je to za mnou s krasnym happy endom dik za rady pomohli mi  |
Gratulujem. trochu o tom popíš viac.
keď užbčlovek nezažije vlastný happy-end nech ho poteší aspoň heppy-end iných, že?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: na posteli Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:25 Predmet: |
|
|
mnoo takze mal som to dost ulachcene lebo mi vcera vecer ukazala ze ma ma rada jednym gestom co si velmi cenim podrzala ma pri jednej nepeknej situacii ked som to velmi potreboval (ale tu rozoberat nebudem ) mnoo tak som ju isiel odprevdait domov ale boli tam nejaky dvaja blbci co na nas cumeli ako totalny ***** a pred nimi som nenabral tu odvahu. Tak sme si potom zacali vecer pisat a pisat (viem SMS nie je predsta len z oci do oci ale sme v 21. stor. tak som jej to chcel dnes povedat ale to je problem v pondelok snou totiz niesom. A tak sme si zase zacali pisat a uz som to nevydrzal a napisal jej to a ona mi odpisala to co som tak tuzil pocut.
a zajtra jej to uz konecne poviem z oci do oci ale uz to nebude take ale bude to nadherne aj tak a hlavne lahsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:42 Predmet: |
|
|
jasne bratu, držím palce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-Hajkli- Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 82 Bydlisko: na posteli Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 21:46 Predmet: |
|
|
Dik aj ja pri hladani novej
A skusil by som tu nacat trosku veldajsiu diskusiu, ake najcastejsie reakcie sa Vam stavaju ak to poviete priskoro alebo naopak ked to od vas priatelka caka a vy jej to nepoviete a ako to riesite  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1085 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 10:40 Predmet: |
|
|
-Hajkli-: gratulujem.
No a k tej otázke... Mne raz holka povedala čo ku mne cíti až počas hádky a dosť nepeknej. nepovedala to priamo, skôr to bolo poznať s jej reakcie, vlastne z toho ako sa jej až moc dotkli niektoré veci ktoré som jej povedal ale bolo toho viac...
ja som jej lasku íznal zrovna pár týždnov pred touto hádkou a ona nič, vlastne sa ma len vypitovala ako sa to mohlo stať, prečo si myslím že sa to stalo a bla bla a až po čase som si uvedomil, že ona mi nepovedala,že ma neľubi, nepovedala však ani, že ma ľubi a úreto som si automaticky myslel,že ku mne nič podobné necíti ale to bola chyba! to sú tie ženy! Mne sa toto všetko a ešte aj mnoho iného po tej hádke poskladalo v hlave ako skladačky puzzle a vyšlo mi, že ma miluje, no to už bolo neskoro. tak sme si vzájomne ublížili, že ani jeden nechcel už byť v kontakte s tým druhým...
toto sa stalo pred dvoma rokmi a súčastnosť je taká, že sme opäť v kontakte. po necelých dvoch rokoch sme sa opäť skontaktovali (teda skôr ona mňa a to takým štylom,že som nechápal) a sme teraz dosť v kontakte zasa, vlastne akoby sa ničnestalo a som tomu rád, lebo vlastne už druhý rok ju chcem poprosiť o odpustenie za jednu vetu čo som povedal a vizerá to, že už dlho na tú správnu chvílu čakať nebudem.
A čo som jej povedal? Že preklínam deň kedy som sa do nej zamiloval. moc toho ľutujem, ale bude to vizerať svinsky, no spravíl som to aj úmyselne, pretože, som vedel, že ak ju poriadne naštvem a vytočím, poviem mi VŠETKO aj to čo by nechcela... a podarilo sa. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 11:59 Predmet: ......... |
|
|
GRATULUJEM....
ja osobne,,,mi sme si najprv pisali cez net,,skype,,pokec,,a tak,,potom sme sli par krat von..a ja som vyriesil takto,, opytal som sa Zlatko? povedala "ano" a ja som jej povedal milujem ta,,a uz to bolo ..a myslim ze to netreba dakedy ani rozpravat,,dakedy stacia na to ciny,,a nie slova,,nie vsetko sa da vyjadrit slovami,,aj ked uz niesme spolu,,stale su spomineky pekne,  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DonLuca Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2006 Príspevky: 489 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 13:50 Predmet: |
|
|
Keď ju fakt miluješ a je medzi Vami určitá náklonnosť, tak jej to povedz na rovinu, nestrácaj zbytočne drahocenný čas  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pancuska26 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.09.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: ta zatial v bytovke Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 13:57 Predmet: |
|
|
hm..ja by som mu to urcite povedala vtedy ak by som to k nemu zacala citit  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Nov 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
| yo len je rozdiel keď chceš povedať že si zamilovaná- toe fpohode, že je vám spolu super a tak, a že ho fakť miluješ- keď mi to niekto povie skoro tak by som rozmýšľal že ruky preč.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pancuska26 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.09.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: ta zatial v bytovke Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 14:21 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| yo len je rozdiel keď chceš povedať že si zamilovaná- toe fpohode, že je vám spolu super a tak, a že ho fakť miluješ- keď mi to niekto povie skoro tak by som rozmýšľal že ruky preč.... |
no jasne ale urcite ti niekto nebude hovorit ked to tak neciti apson podla mna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DonLuca Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2006 Príspevky: 489 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 25 Nov 2006, 15:11 Predmet: |
|
|
| pancuska26 napísal: |
no jasne ale urcite ti niekto nebude hovorit ked to tak neciti apson podla mna  |
To máš jasné, to by bolo zbytočné vodenie za nos  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 25 Nov 2006, 15:45 Predmet: |
|
|
| DonLuca napísal: |
To máš jasné, to by bolo zbytočné vodenie za nos  |
aj takí sú ľudia.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|