Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kedy povedať čo k nej cítíte?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 21:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

-Hajkli- napísal:
tak je to za mnou s krasnym happy endom Very Happy dik za rady pomohli mi Very Happy
Gratulujem. trochu o tom popíš viac. Wink

keď užbčlovek nezažije vlastný happy-end nech ho poteší aspoň heppy-end iných, že? Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 23.05.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 21:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

mnoo Smile takze mal som to dost ulachcene lebo mi vcera vecer ukazala ze ma ma rada jednym gestom co si velmi cenim podrzala ma pri jednej nepeknej situacii ked som to velmi potreboval (ale tu rozoberat nebudem ) mnoo tak som ju isiel odprevdait domov ale boli tam nejaky dvaja blbci co na nas cumeli ako totalny ***** a pred nimi som nenabral tu odvahu. Tak sme si potom zacali vecer pisat a pisat Smile (viem SMS nie je predsta len z oci do oci ale sme v 21. stor. tak som jej to chcel dnes povedat ale to je problem v pondelok snou totiz niesom. A tak sme si zase zacali pisat a uz som to nevydrzal a napisal jej to Smile a ona mi odpisala to co som tak tuzil pocut.
a zajtra jej to uz konecne poviem z oci do oci ale uz to nebude take ale bude to nadherne aj tak a hlavne lahsie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 21:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

jasne bratu, držím palce
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 23.05.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 21:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dik aj ja pri hladani novej

A skusil by som tu nacat trosku veldajsiu diskusiu, ake najcastejsie reakcie sa Vam stavaju ak to poviete priskoro alebo naopak ked to od vas priatelka caka a vy jej to nepoviete a ako to riesite Smile
Návrat hore
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 10:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

-Hajkli-: gratulujem.

No a k tej otázke... Mne raz holka povedala čo ku mne cíti až počas hádky a dosť nepeknej. nepovedala to priamo, skôr to bolo poznať s jej reakcie, vlastne z toho ako sa jej až moc dotkli niektoré veci ktoré som jej povedal ale bolo toho viac...
ja som jej lasku íznal zrovna pár týždnov pred touto hádkou a ona nič, vlastne sa ma len vypitovala ako sa to mohlo stať, prečo si myslím že sa to stalo a bla bla a až po čase som si uvedomil, že ona mi nepovedala,že ma neľubi, nepovedala však ani, že ma ľubi a úreto som si automaticky myslel,že ku mne nič podobné necíti ale to bola chyba! to sú tie ženy! Mne sa toto všetko a ešte aj mnoho iného po tej hádke poskladalo v hlave ako skladačky puzzle a vyšlo mi, že ma miluje, no to už bolo neskoro. tak sme si vzájomne ublížili, že ani jeden nechcel už byť v kontakte s tým druhým...

toto sa stalo pred dvoma rokmi a súčastnosť je taká, že sme opäť v kontakte. po necelých dvoch rokoch sme sa opäť skontaktovali (teda skôr ona mňa a to takým štylom,že som nechápal) a sme teraz dosť v kontakte zasa, vlastne akoby sa ničnestalo a som tomu rád, lebo vlastne už druhý rok ju chcem poprosiť o odpustenie za jednu vetu čo som povedal a vizerá to, že už dlho na tú správnu chvílu čakať nebudem. Smile

A čo som jej povedal? Že preklínam deň kedy som sa do nej zamiloval. moc toho ľutujem, ale bude to vizerať svinsky, no spravíl som to aj úmyselne, pretože, som vedel, že ak ju poriadne naštvem a vytočím, poviem mi VŠETKO aj to čo by nechcela... a podarilo sa.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2006, 11:59    Predmet: ......... Odpovedať s citátom  

GRATULUJEM.... Smile

ja osobne,,,mi sme si najprv pisali cez net,,skype,,pokec,,a tak,,potom sme sli par krat von..a ja som vyriesil takto,, opytal som sa Zlatko? povedala "ano" a ja som jej povedal milujem ta,,a uz to bolo ..a myslim ze to netreba dakedy ani rozpravat,,dakedy stacia na to ciny,,a nie slova,,nie vsetko sa da vyjadrit slovami,,aj ked uz niesme spolu,,stale su spomineky pekne, Smile
Návrat hore
DonLuca
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.11.2006

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 13:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keď ju fakt miluješ a je medzi Vami určitá náklonnosť, tak jej to povedz na rovinu, nestrácaj zbytočne drahocenný čas Very Happy
Návrat hore
pancuska26
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.09.2006

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 13:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

hm..ja by som mu to urcite povedala vtedy ak by som to k nemu zacala citit Embarassed
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 14:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

yo len je rozdiel keď chceš povedať že si zamilovaná- toe fpohode, že je vám spolu super a tak, a že ho fakť miluješ- keď mi to niekto povie skoro tak by som rozmýšľal že ruky preč....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
pancuska26
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.09.2006

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 14:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

krupica_dnb napísal:
yo len je rozdiel keď chceš povedať že si zamilovaná- toe fpohode, že je vám spolu super a tak, a že ho fakť miluješ- keď mi to niekto povie skoro tak by som rozmýšľal že ruky preč....

no jasne ale urcite ti niekto nebude hovorit ked to tak neciti apson podla mna Embarassed
Návrat hore
DonLuca
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.11.2006

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 15:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

pancuska26 napísal:
no jasne ale urcite ti niekto nebude hovorit ked to tak neciti apson podla mna Embarassed

To máš jasné, to by bolo zbytočné vodenie za nos Crying or Very sad
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 15:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

DonLuca napísal:
To máš jasné, to by bolo zbytočné vodenie za nos Crying or Very sad
aj takí sú ľudia....
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: