-Hajkli-: gratulujem.
No a k tej otázke... Mne raz holka povedala čo ku mne cíti až počas hádky a dosť nepeknej. nepovedala to priamo, skôr to bolo poznať s jej reakcie, vlastne z toho ako sa jej až moc dotkli niektoré veci ktoré som jej povedal ale bolo toho viac...
ja som jej lasku íznal zrovna pár týždnov pred touto hádkou a ona nič, vlastne sa ma len vypitovala ako sa to mohlo stať, prečo si myslím že sa to stalo a bla bla a až po čase som si uvedomil, že ona mi nepovedala,že ma neľubi, nepovedala však ani, že ma ľubi a úreto som si automaticky myslel,že ku mne nič podobné necíti ale to bola chyba! to sú tie ženy! Mne sa toto všetko a ešte aj mnoho iného po tej hádke poskladalo v hlave ako skladačky puzzle a vyšlo mi, že ma miluje, no to už bolo neskoro. tak sme si vzájomne ublížili, že ani jeden nechcel už byť v kontakte s tým druhým...
toto sa stalo pred dvoma rokmi a súčastnosť je taká, že sme opäť v kontakte. po necelých dvoch rokoch sme sa opäť skontaktovali (teda skôr ona mňa a to takým štylom,že som nechápal) a sme teraz dosť v kontakte zasa, vlastne akoby sa ničnestalo a som tomu rád, lebo vlastne už druhý rok ju chcem poprosiť o odpustenie za jednu vetu čo som povedal a vizerá to, že už dlho na tú správnu chvílu čakať nebudem.
A čo som jej povedal? Že preklínam deň kedy som sa do nej zamiloval. moc toho ľutujem, ale bude to vizerať svinsky, no spravíl som to aj úmyselne, pretože, som vedel, že ak ju poriadne naštvem a vytočím, poviem mi VŠETKO aj to čo by nechcela... a podarilo sa.