KNIGHT RIDER (2008)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

prkotina :twisted:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No dnes som to zhliadol..Dobrá podívaná :) 6/10 približne tomu dať môžem...Som zvedavý kedy budú ďalšie časti :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.

Mozno si najdem cas a vystrihnem vam to, ale to je proste naozaj vysmech.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Gangy napísal:Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.

Mozno si najdem cas a vystrihnem vam to, ale to je proste naozaj vysmech.
Sprav screen nech sa aj my pobavime :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Screen to nevystihne, lebo najviac to vidno na tom ako to auto ide a raz vyskoci akoby nad stredovu ciaru potom ju prekryje atd. xD
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Re: KNIGHT RIDER (2008)

Príspevok od používateľa Snajper2 »

nový Knight Rider vraj podľa oficiálnych informácií definitívne skončil kvôli nízkej sledovanosti. ale aj ja si myslím, že na starého KITTa to nemalo. tie prehnané premeny na rôzne autá, a ešte aj ten akčný mód. totálne blbosti
Napísať odpoveď