KNIGHT RIDER (2008)
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.
Mozno si najdem cas a vystrihnem vam to, ale to je proste naozaj vysmech.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.
Sprav screen nech sa aj my pobavimeGangy napísal:Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Re: KNIGHT RIDER (2008)
nový Knight Rider vraj podľa oficiálnych informácií definitívne skončil kvôli nízkej sledovanosti. ale aj ja si myslím, že na starého KITTa to nemalo. tie prehnané premeny na rôzne autá, a ešte aj ten akčný mód. totálne blbosti