KNIGHT RIDER (2008)
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
som pozeral pilota velmi ma to neoslovilo...mozno preto ze si vlemi toho stareho kitta nepametam ale celkovo to spracovanie mi volako nepasovalo...pripadalo mi to obcas ako anglicky sitcom(typ kameri).....uvidim ci sa to vlastne ujme a bude to pokracovat......aj ked kitt sa ukazal v dobrom svetle ta scena na dialnici bola riadna 
-
frenkie
Light Expert
Neviem co proti Novemu Knightovy mate ja si uz na stareho moc nepamatam ale co... odvija sa to od deja co chcete aby David v 60. rokoch hral akcne sceny? ... Na film ...
Dej: dost dobry
Auto: skvele
Kamera: dala sa
Herci: dost dobry
........Celkovo:7/10
Ja sa na ten serial dost tesim dufam ze to nebude sracka.....
//Neviete kedy sa zacne vysielat uz serial?
Dej: dost dobry
Auto: skvele
Kamera: dala sa
Herci: dost dobry
........Celkovo:7/10
Ja sa na ten serial dost tesim dufam ze to nebude sracka.....
//Neviete kedy sa zacne vysielat uz serial?
-
MP4-27
Guru wannabe
mno kvoli stavke scenaristov sa pol roka nenatacalo ale dalsie casti uz maju byt teraz niekedy...
Co sa tyka filmu(pilot)....hmm za 1)nemohli uz snad vybrat horsie auto...GT ma "fakt" fasa aerodynamicky tvar
2)mno a to s tym autom na tej ceste co do nich naburalo...trosku aj realnej fyziky mohli do toho vniest strasne som sa totiz smial ze to auto sa ani len nepohlo
Co sa tyka filmu(pilot)....hmm za 1)nemohli uz snad vybrat horsie auto...GT ma "fakt" fasa aerodynamicky tvar
2)mno a to s tym autom na tej ceste co do nich naburalo...trosku aj realnej fyziky mohli do toho vniest strasne som sa totiz smial ze to auto sa ani len nepohlo
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.
Mozno si najdem cas a vystrihnem vam to, ale to je proste naozaj vysmech.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.
Sprav screen nech sa aj my pobavimeGangy napísal:Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Re: KNIGHT RIDER (2008)
nový Knight Rider vraj podľa oficiálnych informácií definitívne skončil kvôli nízkej sledovanosti. ale aj ja si myslím, že na starého KITTa to nemalo. tie prehnané premeny na rôzne autá, a ešte aj ten akčný mód. totálne blbosti