KNIGHT RIDER (2008)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

David v jeho uchylackych jeansoch... v podstate tam bol vyraznejsi ako to auto.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Tak som si teraz pozrel pilotny film a nemozem si pomoct ale toto auticko sa mi hrozne paci. Som sa dostal znovu do chlapcenskych cias ked asi kazdy maly chlapec chcel mat svojho knighta :)
Na scene sa objavil aj David, ale nemal svoje sexi jeansy :lol:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

som pozeral pilota velmi ma to neoslovilo...mozno preto ze si vlemi toho stareho kitta nepametam ale celkovo to spracovanie mi volako nepasovalo...pripadalo mi to obcas ako anglicky sitcom(typ kameri).....uvidim ci sa to vlastne ujme a bude to pokracovat......aj ked kitt sa ukazal v dobrom svetle ta scena na dialnici bola riadna :)
frenkie
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frenkie »

Neviem co proti Novemu Knightovy mate ja si uz na stareho moc nepamatam ale co... odvija sa to od deja co chcete aby David v 60. rokoch hral akcne sceny? ... Na film ...
Dej: dost dobry
Auto: skvele
Kamera: dala sa
Herci: dost dobry
........Celkovo:7/10
Ja sa na ten serial dost tesim dufam ze to nebude sracka.....

//Neviete kedy sa zacne vysielat uz serial?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mno kvoli stavke scenaristov sa pol roka nenatacalo ale dalsie casti uz maju byt teraz niekedy...
Co sa tyka filmu(pilot)....hmm za 1)nemohli uz snad vybrat horsie auto...GT ma "fakt" fasa aerodynamicky tvar :lol:
2)mno a to s tym autom na tej ceste co do nich naburalo...trosku aj realnej fyziky mohli do toho vniest strasne som sa totiz smial ze to auto sa ani len nepohlo :lol:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

prkotina :twisted:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No dnes som to zhliadol..Dobrá podívaná :) 6/10 približne tomu dať môžem...Som zvedavý kedy budú ďalšie časti :?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.

Mozno si najdem cas a vystrihnem vam to, ale to je proste naozaj vysmech.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Gangy napísal:Jezisi kriste prave to pozeram a vadi mi na tom dost veci, to ale neskor.
Prave som videl ten najhnusnejsi zaber za poslednych par rokov, po tej ich konverzacii v aute (KITT a ta jeho dcera) o tom preco je smutna a nerozpravala sa s otcom, je zaber ako kitt prechadza tou stepnatou krajinou, ale to by som vam vsetkym co toto citate prial vidiet. Je to normalny zaber na krejinu nasnimany z helikoptery a KITT je tam akoby nalepeny, fakt ako keby ste mali fotku krajinky a sli po nej anglicakom tociac to zboku. To je tak neuveritelne odflaknuty zaber ze ma najprv napadlo ze to ma byt nejaky vtip.

Mozno si najdem cas a vystrihnem vam to, ale to je proste naozaj vysmech.
Sprav screen nech sa aj my pobavime :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Screen to nevystihne, lebo najviac to vidno na tom ako to auto ide a raz vyskoci akoby nad stredovu ciaru potom ju prekryje atd. xD
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Re: KNIGHT RIDER (2008)

Príspevok od používateľa Snajper2 »

nový Knight Rider vraj podľa oficiálnych informácií definitívne skončil kvôli nízkej sledovanosti. ale aj ja si myslím, že na starého KITTa to nemalo. tie prehnané premeny na rôzne autá, a ešte aj ten akčný mód. totálne blbosti
Napísať odpoveď