čavte, ako sa rieši to ked na lekarskej prehliadke nespravíte tie skúšky - farby - tie mozaiky.
Normalne som tam prišiel a z 10 som vedel 2-3. Neviete čo dalej? Poslala ma k očnej ale ako sa to potom rieši? Tá vystaví papier a normálne vám da doktorka povolenie? Alebo je to komplikovanejšie?
Ináč tu su tie testy na farbosleposť - vyzeralo to nejako tak.
No hmm...neviem, či to nebudeš mať komplikované. Podľa toho, čo si písal, si pravdepodobne farboslepý a doktorka by Ti v takomto prípade asi nemala dať potvrdenie o dostačujúcom zdravotnom stave. Pokiaľ si z podobných obrázkov vedel iba tie 2 - 3, tak s tým budeš mať asi dosť veľký problém
Inak som za vodičák myslím vyhodil 8800 + 1000 kolok + 500 prvá pomoc
heh tak som si pozrel tie obrazky a na 100% som vedel len prvy, zvysne bud tazko alebo niektore vobec som nevidel. Ale farboslepy nie som, vodicak som uspesne urobil a netrapi ma ci viem rozoznat cyklamenovu.
Adozv napísal:čavte, ako sa rieši to ked na lekarskej prehliadke nespravíte tie skúšky - farby - tie mozaiky.
Normalne som tam prišiel a z 10 som vedel 2-3. Neviete čo dalej? Poslala ma k očnej ale ako sa to potom rieši? Tá vystaví papier a normálne vám da doktorka povolenie? Alebo je to komplikovanejšie?
Ináč tu su tie testy na farbosleposť - vyzeralo to nejako tak.
Tak já jsem platil dva roky nazpátek 7300Kč + 700Kč komisařovi + 50Kč za vystavení řidičáku
Tecnickou část jsem nějak zvládl, k jízdě menší výhrady měl, ale nechal mě a testy jsem měl na 100%
kukiak napísal:Sakra z toho "testu" som uvidel len prve cislo
ved to že ja len prvé dve a potom už len posledný obrazok. Som zvedavý ako sa to ide riešiť, autoškola mi ma začínať o týžden a ku očnej idem budúci týžden dúfam že nebudú problémy.
ja som ho mal za 1 2000 aj s kolkami.. /autoškola WASO v BA, dobry inštruktori slušna cena, aspoň vtedy teraz to je vraj okolo 15 000 tušim ak som sa dopočul../
Takze u obvodnej som neprecital jedno pismenko a uz ma posielala na ocne.. Tam zaplatit 10 euro za vysetrenie na vodicak. Zistila, ze som farboslepy. Z 6 obrazkov som rozoznal 1 . Potvrdenie mi, ale dala. Nemozem len robit vodica z povolania. Dalsich 17 euro bolo treba zaplatit za peciatku u obvodnej :-/