heh tak som si pozrel tie obrazky a na 100% som vedel len prvy, zvysne bud tazko alebo niektore vobec som nevidel. Ale farboslepy nie som, vodicak som uspesne urobil a netrapi ma ci viem rozoznat cyklamenovu.
Adozv napísal:čavte, ako sa rieši to ked na lekarskej prehliadke nespravíte tie skúšky - farby - tie mozaiky.
Normalne som tam prišiel a z 10 som vedel 2-3. Neviete čo dalej? Poslala ma k očnej ale ako sa to potom rieši? Tá vystaví papier a normálne vám da doktorka povolenie? Alebo je to komplikovanejšie?
Ináč tu su tie testy na farbosleposť - vyzeralo to nejako tak.
Tak já jsem platil dva roky nazpátek 7300Kč + 700Kč komisařovi + 50Kč za vystavení řidičáku
Tecnickou část jsem nějak zvládl, k jízdě menší výhrady měl, ale nechal mě a testy jsem měl na 100%
kukiak napísal:Sakra z toho "testu" som uvidel len prve cislo
ved to že ja len prvé dve a potom už len posledný obrazok. Som zvedavý ako sa to ide riešiť, autoškola mi ma začínať o týžden a ku očnej idem budúci týžden dúfam že nebudú problémy.
ja som ho mal za 1 2000 aj s kolkami.. /autoškola WASO v BA, dobry inštruktori slušna cena, aspoň vtedy teraz to je vraj okolo 15 000 tušim ak som sa dopočul../
Takze u obvodnej som neprecital jedno pismenko a uz ma posielala na ocne.. Tam zaplatit 10 euro za vysetrenie na vodicak. Zistila, ze som farboslepy. Z 6 obrazkov som rozoznal 1 . Potvrdenie mi, ale dala. Nemozem len robit vodica z povolania. Dalsich 17 euro bolo treba zaplatit za peciatku u obvodnej :-/
no robil som ho V Spisskej Novej Vsi od novembra do marca tohto roka cize: potvrdenie u lekarky 600SK, kurz prvej pomoci 700SK, autoskola 365€(11000SK), kolok na skusky 33€(1000SK), kolok na vodicak 6,50€( 200SK) ....dokopy 13500 SK
Tak ja som robil v AS Horansky v Lipt. Mikulasi a stal ma 295€ kurz, 25€ prehliadka u obvodneho, 17€ kurz prvej pomoci, 33€ kolok na skusky, 8€ kolok na opravne skusky a 6,5€ kolok u zandarov.. takze spolu 384,5€ (11584 Sk)...jul 2009... este je horuci