|
|
|
| Autor |
Správa |
NoaHix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.03.2005 Príspevky: 311 Bydlisko: SC Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
| iwkx napísal: |
no ja wam powem ze to moze byt Liverpol nema tam ani take welke hviezdy a to moze byt jeho sila ale stale naj faworitom je Barca bude chet obhajit ale nechvyhra najlepsi  |
mi povedz co bude chcet barca obhajit?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 328 Bydlisko: TS Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
Dúfam, že dnes na Nou Campe diabli ukážu svoju silu a v Barcelone, ktorá má tento rok od optimálnych výkonov veľmi ďaleko (žiaľ), uhrajú dobrý výsledok do odvety...
Samozrejme, ako fanúšik nepripúšťam nič iné ako víťazstvo...
Teším sa na zaujímavý večer  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:05 Predmet: |
|
|
Vcera Lvpool smola, nevadi,odvetu vyhraju
Dnes Barca a Manchester, tipujem 0:1 gol Ronaldo |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:36 Predmet: |
|
|
Vcera bol zapas vcelku vyrovnany, aj ked Chelsea hasila v hodine dvanastej. Na Stamford Bridge sa budu snazit dat rychly gol a potom budu uz len betonovat. Liverpool ma len malu sancu zvitazit kedze Chelsea je dlho na svojom ihrisku neporazitelna.
Dnasny zapas bude asi pre Man Utd tipujem takych 2:1.
A Anglicke finale bude na svete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
Včerajší zípas velmi nudný.
Na dnes čakám krajší futbal...môj tip 1:1(0:1)...len preto lebo 2. polčas som stavil na Barcu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 327
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
dufam, ze vo finale sa stretnu Manchester United s Liverpoolom. Myslim, ze Manchester to vyhra, aj ked Matovi Skrtelovi by som to tiez rad doprial. No neviem bude to este zaujimave |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 19:57 Predmet: |
|
|
| Včera mali Liverpool veľkú smolu. Aspoň, že Škrtel hral bezchybne, včera ma fakt dostal presnými passmi a skoro podareným centrom pred bránou. Akurát ma zamrazilo keď padol vlastný a zlomok sekundy som nevidel kto si ho tam dal. Dnes to má IMO ManUtd isté kedže sú v slušnej fomre na rozdiel od Barcelony. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
Vcera mal Liverpool vyhrat skoda toho vlastneho golu Riseho a brankar Cech velmi dobre zachytal.
btw. Teraz nedal Ronaldo jedenastku dufam ze United vyhra. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| ManUtd isté kedže sú v slušnej fomre na rozdiel od Barcelony. |
prvý polčas to veľmi nedokazuje btw fandím barcelone
nula:nula=nuda,nuda....nudný zápas až na niektoré pekné akcie Barci, ManU sa stiahol dozadu a bránil s 10 hráčmi...Veľmi sa mi páčilo ake mal Ronlado nervi,lebo sa mu nedarilo a ešte za tie údajne "fauly" na neho...súboj Messi vs Ronaldo, pre mňa víťazne Messi Barca to bude mať ťažké na Old Trafford |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 23 Apr 2008, 23:45 Predmet: |
|
|
Barca tradicne zaklinaci hadov - nenormalne hnusny futbal hraju. Hra sa ale na vysledok - keby Ronaldo dal gol, tak ich padne viacej, kedze Barca by zrejme otvorila obranu. Skoda, ale bezgolova remiza je pre Barcu dobry vysledok, ManU isiel aspon po gola ked uz nie po tri body. Vcerajsie stastie Chelsea to sa ani neda komentovat :-/
hojko: by ma zaujimalo, ze aku dobru sancu si vcera Chelsea za cely zapas vytvorila, pretoze ja som nevidel ani jednu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 2:05 Predmet: |
|
|
Dnes som opat pozeral len druhy polcas, ale uz od zaciatku sa bolo na co pozerat. Barca si vytvorila par dobrych pozicii, ale nedokazala zuzitkovat. Na zaciatku som mal moznost zhliadnut Ronaldovu penaltu, no katastrofa, zbytocne komplikovane zahrana.
t0m4s3: Na zaciatku druheho polcasu, bolo tam tych sanci viacej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 447 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 6:38 Predmet: |
|
|
| Duel Manchcester - Barca bolo niečo strašné, od United som čakal úplne niečo iné než včera, najlepší hráč za ManU bol Ronaldo ten sa aspoň o niečo snažil ale nemal na Messiho, Barcelončania tlačili ale všetko zastavila obrana Diabľov. Skrátka ManU hrali na remízu a Barca bola nemohúcna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 659 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 13:01 Predmet: |
|
|
| Steven666 napísal: |
| Duel Manchcester - Barca bolo niečo strašné, od United som čakal úplne niečo iné než včera, najlepší hráč za ManU bol Ronaldo ten sa aspoň o niečo snažil ale nemal na Messiho, Barcelončania tlačili ale všetko zastavila obrana Diabľov. Skrátka ManU hrali na remízu a Barca bola nemohúcna. |
no ja by som povedal ze najlepsi z manchestru tam asi bol Ferdinand dost toho pozachranoval a ten Ronaldo no co aj majster tesar sa utkne tesim sa na odvety to budu zapasi |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2409
Zaslal: 24 Apr 2008, 13:20 Predmet: |
|
|
Vcera manchester bol uplne cajovy, na superovu polovicu sa dostali asi len par krat, ale zrejme to bol Fergussonov zamer tak hrat. A popravde neviem preco.
Tipoval som stav 1:1 a postup Manchestru, teraz by som sa mozno priklonil na stranu Barcelony. V tabore Manchestru su spokojny aky dobry vysledok uhrali co je podla mna hlupost.
Vysledok 0:0 je velmi zradny co sa moze odzrkadlit na psychologii hracov a aj na predvedenej hre. Barcelona da na Old Trafforde jeden nahodny gol a oni uz musia dat dva. Nedat na ihrisku supera gol ja osobne povazujem za neuspech.
Dalsia vec je ze v odvete budu muset uz nieco vytvorit aj Manchester cim otvoria obranu a Barcelona to moze velmi lachko vyuzit. Na druhu stranu si myslim ze tento vysledok barcelone viac prospeje jak keby vyhrali. Po vyhre by isli na Old trafford s umyslom branit co oni moc nevedia v tomto pripade musia aj oni dat nejaky gol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 24 Apr 2008, 17:17 Predmet: |
|
|
kali pises same bludy, Barca je momentalne v takom rozpolozeni ze nevie dat gola z nicoho. Skoda penalty Ronalda, ale samozrejme ze to vzdy nevyjde, na Old Trafford to bude jasny zapas pre Manchester.
kali pochyboval si aj v Premier League ked hral ManU s Lvpool aj s Arsenalom a dokazali vyhrat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|