Kto vyhra Ligu majstrov?

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dnes som opat pozeral len druhy polcas, ale uz od zaciatku sa bolo na co pozerat. Barca si vytvorila par dobrych pozicii, ale nedokazala zuzitkovat. Na zaciatku som mal moznost zhliadnut Ronaldovu penaltu, no katastrofa, zbytocne komplikovane zahrana.

t0m4s3: Na zaciatku druheho polcasu, bolo tam tych sanci viacej.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Duel Manchcester - Barca bolo niečo strašné, od United som čakal úplne niečo iné než včera, najlepší hráč za ManU bol Ronaldo ten sa aspoň o niečo snažil ale nemal na Messiho, Barcelončania tlačili ale všetko zastavila obrana Diabľov. Skrátka ManU hrali na remízu a Barca bola nemohúcna.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Steven666 napísal:Duel Manchcester - Barca bolo niečo strašné, od United som čakal úplne niečo iné než včera, najlepší hráč za ManU bol Ronaldo ten sa aspoň o niečo snažil ale nemal na Messiho, Barcelončania tlačili ale všetko zastavila obrana Diabľov. Skrátka ManU hrali na remízu a Barca bola nemohúcna.
no ja by som povedal ze najlepsi z manchestru tam asi bol Ferdinand dost toho pozachranoval a ten Ronaldo no co aj majster tesar sa utkne tesim sa na odvety to budu zapasi
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vcera manchester bol uplne cajovy, na superovu polovicu sa dostali asi len par krat, ale zrejme to bol Fergussonov zamer tak hrat. A popravde neviem preco.

Tipoval som stav 1:1 a postup Manchestru, teraz by som sa mozno priklonil na stranu Barcelony. V tabore Manchestru su spokojny aky dobry vysledok uhrali co je podla mna hlupost.

Vysledok 0:0 je velmi zradny co sa moze odzrkadlit na psychologii hracov a aj na predvedenej hre. Barcelona da na Old Trafforde jeden nahodny gol a oni uz musia dat dva. Nedat na ihrisku supera gol ja osobne povazujem za neuspech.

Dalsia vec je ze v odvete budu muset uz nieco vytvorit aj Manchester cim otvoria obranu a Barcelona to moze velmi lachko vyuzit. Na druhu stranu si myslim ze tento vysledok barcelone viac prospeje jak keby vyhrali. Po vyhre by isli na Old trafford s umyslom branit co oni moc nevedia v tomto pripade musia aj oni dat nejaky gol.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali pises same bludy, Barca je momentalne v takom rozpolozeni ze nevie dat gola z nicoho. Skoda penalty Ronalda, ale samozrejme ze to vzdy nevyjde, na Old Trafford to bude jasny zapas pre Manchester.

kali pochyboval si aj v Premier League ked hral ManU s Lvpool aj s Arsenalom a dokazali vyhrat. :wink:
kali520
Darca
Darca

Drago porovnavat ligovi zapas so semifinale LM je blud.

Co sa tyka rozpolzenia Barcy tak vcera to tak moc nevyzeralo (rozpolozeny je mozno akurat tak Ronaldinho), sance si vypracovali len im chybalo uz len presne zakoncenie, naopak Manchester so svojou famoznou formou si nevypracoval vobec nic (az na ten uvod).

Kazdopadne na Old trafforde to bude este zaujimavejsie lebo Manchester bude muset uz hru otvorit a ako som pisal Barcelona ma utok na to aby to dokazala vyuzit. A co hra este do karat Barcelona staci jej uhrat aspon golovu remizu, Manchester musi vyhrat co povazujem trochu za nevyhodu.
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

v tomto úplne súhlasím s kalim :wink: podľa mňa to ManU nebude mať tak ľahké ako si myslí drago :roll:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

ManU hral na remízu, výsledkom čoho bol hlavne nezáživný futbal :|
Navyše si nemyslím, že by takýto stav bol pre nich ideálny, každopádne začne prakticky nový zápas s tým, že nemôže skončiť remízou (1:1 etc...)...
Ale ManU je doma silný, tak dúfam, že to vyjde...
curious napísal:podľa mňa to ManU nebude mať tak ľahké...
Možno nie...ale skôr už rieš, kto bude s Manchestrom v anglickom finále... 8)
kali520
Darca
Darca

curious napísal:v tomto úplne súhlasím s kalim :wink: podľa mňa to ManU nebude mať tak ľahké ako si myslí drago :roll:
Samozrejme ze to nebude mat lachke. Barcelona moze dat bars jaky nahodny gol, jeden priamy kop, roh a pod. a potom sa Man utd, moze nahant za dalsimi dvoma golmi.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chybicka Barcy a Scholes sa s tym voooobe neje*al! Pekny golik!
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

jeeeasd ascdaspofkpdfmsd picaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

uuuuuuuuuuu
ide sa do moskvy
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Tak a ManU je vo finále ! :)
Odveta bola kvalitatívne ďalej ako prvý zápas... aspoň náznaky šancí na oboch stranách...rozhodol pekný Scholesov gól...
Teším sa na Moskvu 21.5.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sklamanie, velikanske sklamanie, tak strasne som fandil Barcelone. Aspon ze dnes to bol pekny futbal a dalo sa na to pozerat, dufam, ze vecer to bude to iste a finale bude rovnako pohladny futbal, nech teda vyhra lepsi (Chelsea).
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

aspon ze finale vyhra daky anglican dufam ze to bude manchester
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

gratulácia do Manchestru, síce to nebol ich naj výkon ale stačilo to na Barcu a Scholesov gól jednoducho paráda! Súboj Messi vs. Ronaldo vyšiel ako víťaz jasne Messi i keď jeho akcie končili pred 16-stkou, zatiaľ čo Ronalda väčšinou zastavil Zambrotta ale na druhej strane Ronaldo toľko nesepčil a hral pre tým.
kali520
Darca
Darca

Barcelonu vcera dopredu tahal len Messi, bohuzial pre nich to nestacilo.

Barcelona sice drzala loptu a aj si miestami vytvorila tlak ale manchester bol ovlea nebezpecnejsi.

Manchester hral to co potreboval a dali gol vlastne z dost velkej hrubky Zambroti.

Ci Manchseter postupil zasluzene tak som trochu skepticky lebo v tomto zapase boli bojvnejsi (co si ja velmi cenim) ale zase na Nou Campe nepochopitelne len murovali (co sa mi na druhu stranu uplne protivi). Takze treba povedat ze bojovnost vyhrala nad technickou vybavenostou.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

naco ti je technika ked sa ani nedostanes na dostrel branky :roll:

barca sice drzala loptu ale kopali si ju okolo stredoveho kruhu a do sestnastky sa dostali raz (ok mozno 2x) a aj to chceli asi vzdy zakoncovat z patky do prazdnej ... pri vcerajsej forme van der saara to mali palit zo vsetkych pozicii
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Paradicka :) Manchester go, nech dnes zvitazi Liverpool a bude to parada :D
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

predtym som tipoval nieco ine ale,terza si myslim ze ked postupi liverpool cez chelsea tak t ovyhra on :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

dneska vyhra liverpool 2:0 a postupi a finale tiez vyhra....samozrejme ak reese zas neda gol :roll:
Napísať odpoveď