|
| Autor |
Správa |
Voloda737 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 185 Bydlisko: S*K*L* Karma: 
|
Zaslal: 02 Okt 2006, 9:07 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
chlapce... s tymto s tebou suhlasim... predchvilkou som si stiahol Condemned: Criminal Origins a tomu sa hovori NAJstrasidelnejsia hra... a to som ju hral iba 10 minut teda hned na zaciatku ma miklo aspon 5x a tep bol dost silny je to od tvorcov FEARu takze ma to nieco do seba
|
Tak to si počkaj na neskorší postup v hre Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2006, 21:46 Predmet: |
|
|
| Voloda737 napísal: |
Tak to si počkaj na neskorší postup v hre Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al...  |
heh... tak uz som to zistil... uz som presiel to metro a som v dalsom baraku.. nejaky obchodny dom... (akurat v tej hre nehapem odkial sa tam beru tie zrúdi... ty skaredy co vyzeraju ako mutanti nejaky) je to perfektna hra.. hrozne sa mi paci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
buk0 Amateur

Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 14 Bydlisko: ako kedy Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 20:03 Predmet: |
|
|
moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas . skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 06 Okt 2006, 22:28 Predmet: |
|
|
| buk0 napísal: |
moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas . skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear. |
fear je dobra akcna hra... condemned je dobra bubulácka hra.. strasidelna jak hovado..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bart1234 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2007 Príspevky: 144
Zaslal: 28 Nov 2007, 18:08 Predmet: |
|
|
| Suffering 1 bol fak cool a este Doom 3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 28 Nov 2007, 18:13 Predmet: |
|
|
AVP za marinaka, obtiaznost high, tma v izbe, zvuk naplno. A prazdny zasobnik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bart1234 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2007 Príspevky: 144
Zaslal: 28 Nov 2007, 20:37 Predmet: |
|
|
| samploom napísal: |
AVP za marinaka, obtiaznost high, tma v izbe, zvuk naplno. A prazdny zasobnik  |
jj za marinaka to bolo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1486 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2007, 11:33 Predmet: |
|
|
| je to FEAR bolo to veľmi pozde v noci a bol som sfajčený .. spadol som zo stoličky tak som sa zlakol dddd |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lomenia Spammer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2007 Príspevky: 207 Bydlisko: Cejkov,okres Trebišov Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2007, 12:40 Predmet: |
|
|
No Serious Sam je dosť strašidelná pre menšie deti  |
|
| Návrat hore |
|
 |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 343
Zaslal: 29 Nov 2007, 12:56 Predmet: |
|
|
| triple napísal: |
| je to FEAR bolo to veľmi pozde v noci a bol som sfajčený .. spadol som zo stoličky tak som sa zlakol dddd |
a preto som to radsej nikdy nehral v takom stave ako ty
| atlox napísal: |
1. F.E.A.R
2. Riddick
3. Doom 3
4. The Sims  |
co si sa bal ked prisiel zlodej? vtedy bola taka strasidelna hudba tusim...
inak premna asi FEAR a parkrat som sa zlakol aj vo FarCry ked na mna necakane nejaky mutany vyskocil...a ked som bol maly tak som sa lakal aj pri Quake1 ked tam boli tie psy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 415 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2007, 15:54 Predmet: |
|
|
u mna je to FEAR
doom 3
land of dead  |
|
| Návrat hore |
|
 |
puccik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 645 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2007, 17:45 Predmet: |
|
|
resident evil 3 az mi zridlo ked som to hral vecer
a este ktomu aj na ciernobielej obrazovke |
|
| Návrat hore |
|
 |
compleX Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.09.2006 Príspevky: 733 Bydlisko: in your MiND Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2007, 0:30 Predmet: |
|
|
teraz som sa zlakol naposledy pri hre World of warcraft ked dojdete do netherstormu a Area 52 ked prejdete dvermy tak zacnu ohnostroje a za vami sa spravi ziara, no v tom momente bolo asi 04:00 hodin a vsade ticho a ked to potom buchlo tak som zlomil kolecko na stolicke, ale k mojim najstasidelnejsim hram patri asi fear pridam video v ktorom su zachytene dobre casti z hry http://www.youtube.com/watch?v=I4NmNwKaHj8 |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2007, 1:08 Predmet: |
|
|
FEAR bol fajn, parkrat ma pri nom mrazilo, ale urcite som tu uz niekde spominal Clive Barker's undying. Tam som mal mraz na chrbte pri kazdom stretnuti s duchmi. Bohuzial hra nebola az taka chytlava a nedohral som ju
Teraz mam pripraveny Condemned, dufam, ze mi vyjde cas po pisomkach a pekne si ju uzijem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 30 Nov 2007, 1:12 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
FEAR bol fajn, parkrat ma pri nom mrazilo, ale urcite som tu uz niekde spominal Clive Barker's undying. Tam som mal mraz na chrbte pri kazdom stretnuti s duchmi. Bohuzial hra nebola az taka chytlava a nedohral som ju
Teraz mam pripraveny Condemned, dufam, ze mi vyjde cas po pisomkach a pekne si ju uzijem  |
ajaj... Condemned: Criminal Origins... je pekna straspytel hra... od tvorcov fearu ale ovela strasidelnejsie... pretoze pohybujes sa pomaly a vlastne bojujes len zoci voci...
ja som mal jednu "misiu" v takom starom dome.. a v pivnici behali tie zrúdy no ale ani za kkt som nevedel co tam mam urobit... celkovo som sa aj bal i ked som vedel ze tam nic neni... proste efekty ako su aj napriklad tie ze buchaju okna burka vonku... suchotanie.. proste fasa atmosfera
sak viď
http://youtube.com/watch?v=i9gCRzy46js
a tu som sa zlakol aj minutu potom ako som to isiel.. pretoze som si to loadol aby som si to mohol nahrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|