Šu-Do napísal:chlapce... s tymto s tebou suhlasim... predchvilkou som si stiahol Condemned: Criminal Origins a tomu sa hovori NAJstrasidelnejsia hra... a to som ju hral iba 10 minut teda hned na zaciatku ma miklo aspon 5x a tep bol dost silnyje to od tvorcov FEARu takze ma to nieco do seba
![]()
Ktorá hra je podla vás najstrašidelnejšia ???
-
Voloda737
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
heh... tak uz som to zistil... uz som presiel to metro a som v dalsom baraku.. nejaky obchodny dom... (akurat v tej hre nehapem odkial sa tam beru tie zrúdi... ty skaredy co vyzeraju ako mutanti nejaky) je to perfektna hra.. hrozne sa mi paciVoloda737 napísal:Tak to si počkaj na neskorší postup v hre
Tam je to ešte hustejšie. Aspoň ja som už párkrát radšej prestal hrať inak by som sa asi pos*al...
-
Šu-Do
Redeemer
fear je dobra akcna hra... condemned je dobra bubulácka hra.. strasidelna jak hovado..buk0 napísal:moje naj su asi: serie silent hill a resident evil tam som sa bal vzdy a fear mal tiez riadnu atmosferu a na Condemned: Criminal Origins uz zas nebudem mat cas. skoda lebo co som cital tak to vyzeralo byt este lepsie ako fear.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
a preto som to radsej nikdy nehral v takom stave ako tytriple napísal:je to FEAR bolo to veľmi pozde v noci a bol som sfajčený .. spadol som zo stoličky tak som sa zlakol dddd
co si sa bal ked prisiel zlodej?atlox napísal:1. F.E.A.R
2. Riddick
3. Doom 3
4. The Sims
inak premna asi FEAR a parkrat som sa zlakol aj vo FarCry ked na mna necakane nejaky mutany vyskocil...a ked som bol maly tak som sa lakal aj pri Quake1 ked tam boli tie psy
-
blitzkrieg
Professional
teraz som sa zlakol naposledy pri hre World of warcraft ked dojdete do netherstormu a Area 52 ked prejdete dvermy tak zacnu ohnostroje a za vami sa spravi ziara, no v tom momente bolo asi 04:00 hodin a vsade ticho a ked to potom buchlo tak som zlomil kolecko na stolicke, ale k mojim najstasidelnejsim hram patri asi fear pridam video v ktorom su zachytene dobre casti z hry
FEAR bol fajn, parkrat ma pri nom mrazilo, ale urcite som tu uz niekde spominal Clive Barker's undying. Tam som mal mraz na chrbte pri kazdom stretnuti s duchmi. Bohuzial hra nebola az taka chytlava a nedohral som ju 
Teraz mam pripraveny Condemned, dufam, ze mi vyjde cas po pisomkach a pekne si ju uzijem
Teraz mam pripraveny Condemned, dufam, ze mi vyjde cas po pisomkach a pekne si ju uzijem
-
Šu-Do
Redeemer
ajaj... Condemned: Criminal Origins... je pekna straspytel hra... od tvorcov fearu ale ovela strasidelnejsie... pretoze pohybujes sa pomaly a vlastne bojujes len zoci voci...GothaR napísal:FEAR bol fajn, parkrat ma pri nom mrazilo, ale urcite som tu uz niekde spominal Clive Barker's undying. Tam som mal mraz na chrbte pri kazdom stretnuti s duchmi. Bohuzial hra nebola az taka chytlava a nedohral som ju
ja som mal jednu "misiu" v takom starom dome.. a v pivnici behali tie zrúdy no ale ani za kkt som nevedel co tam mam urobit... celkovo som sa aj bal i ked som vedel ze tam nic neni... proste efekty ako su aj napriklad tie ze buchaju okna burka vonku... suchotanie.. proste fasa atmosfera
sak viď
a tu som sa zlakol aj minutu potom ako som to isiel.. pretoze som si to loadol aby som si to mohol nahrat
Alien VS Predator
Alien VS Predator 2 jednoznačne fear to ma nejak nevzrušovalo asi ten Alien VS Predator sa mi zdal celkom dobre vecer len sluchatka a konec skoro som sa ........ zlakol