Veľa šťastia, zdravia, lásky a úspechov v novom roku prajeme...
| Autor |
Správa |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1725 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2008, 19:08 Predmet: |
|
|
| nauraa napísal: |
| Ano? Ja nepotrebujem občumovať nejaké fotky, v gothickej subkultúre sa pohybujem, takže by som si na tvojom mieste podobné tvrdenia radšej nechala na doma... |
wow, zacinam sa normalne bat...
P.S. spravny gothik budes az ked zacnes srat netopiere
(no offence pls) |
|
| Návrat hore |
|
 |
nauraa Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.08.2008 Príspevky: 92
Zaslal: 11 Nov 2008, 19:53 Predmet: |
|
|
| begbeee napísal: |
Ty už to berieš ako útok na seba.
Dá sa obliecť pekne v štýle hip-hopu, dá sa obliecť pekne v štýle metalu atď.. Ale keď čokoľvek preženieš a budeš to brať viac vážne ako zdravý rozum káže, postupne sa z teba stáva karikatúra ako na tých obrázkoch a videách.
A toto si myslím o každej móde vychádzajúcej z určitého žánru hudby. |
Ale prečo mi človek, čo ma vôbec nepozná, je v podstate schopný s istotou tvrdiť absolútne nepodložené veci? Mňa proste štve, keď niekto generalizuje a tvrdí, že gothici _vždy_ vyzerajú nekompletne. To je predsa kravina. Pre mňa nie je nikto z nich karikatúrou...
| axXis napísal: |
wow, zacinam sa normalne bat...
P.S. spravny gothik budes az ked zacnes srat netopiere :!:
(no offence pls) |
Ja sa s tebou bavím normálne, tak prosím nezachádzaj do primitivizmov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2377 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
| Góthov a najmä góthky mám rád, ale tých pôvodných - a nie túto fúziu temného s elektrom a tým tanečným umením. |
|
| Návrat hore |
|
 |
A7X Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.07.2008 Príspevky: 300
Zaslal: 11 Nov 2008, 20:11 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
| Góthov a najmä góthky mám rád, ale tých pôvodných - a nie túto fúziu temného s elektrom a tým tanečným umením. |
zdielam tvoj nazor......goth je podobny EO stylu tiim, ze boli stary emaci co pocuvali stare emo 8 rokov typu:Vypsana fixa.....a tii dnesni novi su len poozeri.....a to iste o goth style.......goth je podla mna temna romantika....co sa tyka elektro+ goth...DES |
|
| Návrat hore |
|
 |
begbeee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.05.2008 Príspevky: 435 Bydlisko: Rodisko Jara Filipa Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2008, 20:29 Predmet: |
|
|
| A7X napísal: |
| ...goth je podla mna temna romantika. |
Depeche Mode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2377 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
| A7X napísal: |
| goth je podla mna temna romantika |
V gothike (podľa môjho skromného názoru) ide o bezvýznamnosť, smútok, žiaľ, depresiu, utrpenie, morbídnosť, temnotu, osamelosť, ...
Avšak áno - keď sa dá dohromady pár z tejto subkultúry, može z toho vykvitnúť krásny vzťah, citovo intenzívnejší a majúci iné dimenzie než iné (hoci aj vrúcne) zaľúbenecké vzťahy v rámci páru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

|
Zaslal: 11 Nov 2008, 22:08 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Ibaze to nieje goth ale industrial.
Je to rozlicny styl hudby, obliekania (aj ked sa velmi podoba) a zmyslania. uz to nieje fascinovanost temnom ale parou, strojmi, kominmi, proste industrial
| nauraa napísal: |
| Ja sa s tebou bavím normálne, tak prosím nezachádzaj do primitivizmov... |
pianko dievca, mna netreba brat vazne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
darebak Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.12.2007 Príspevky: 87 Bydlisko: widiek:) Karma: 
|
Zaslal: 15 Nov 2008, 13:38 Predmet: |
|
|
| neznasam nic, co je dobre to mozem co sa mi nelubi prepinam,, |
|
| Návrat hore |
|
 |
Waagbistritz69 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2008 Príspevky: 22 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 15 Nov 2008, 18:24 Predmet: |
|
|
Ja som vo všetkých štýloch, ktoré som doteraz počul, našiel aspoň niečo dobré, som v poriadku?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DjBass Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2008 Príspevky: 593 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2008, 1:48 Predmet: |
|
|
tak ja neznasam ludovky, country a dychovku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fildinko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2007 Príspevky: 69 Bydlisko: Že Martin ? Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2008, 3:40 Predmet: |
|
|
| Emo punk ... I Hate |
|
| Návrat hore |
|
 |
Iron-Eddie Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2008 Príspevky: 265 Bydlisko: vesmír: zem: európa Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
Hip Hop/Rap
Najmä domáca tvorba a lá Rytmus, Kontrafakt, Vec, Čistychov... no ani zahraničný nestojí za veľa. Nemám rád amerických typu 50 Cent a pod., ani Eminema nemám rád. Ale: Občas sa dá dobre vypočuť rap v rockových piesňach.
A obzvlášť neznášam 12 - 14 ročné decká hrajúce sa na veľkých gangstrov, čo fajčia, aby zapadli do party.
Techno/House/DnB/Trance...
Je to veľmi umelé, robené na PC. Ak si porovnám rôzne gitarové, bubenícke alebo klávesové sóla s akoukoľvek techno piesňou, vždy bude pre mňa lepšie sólo nahudobnom nástroji. Vážim si hudbu robenú hudobníkmi, nie "hudbu" tvorenú PC maniakmi
Pop/Teenpop
No comment, stačí si vypočuť Backstreet Boys, US5, Blue a podobné trapošiny.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 13:57 )
btw existuje vlastne Iron Metal? |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1861 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2008, 14:14 Predmet: |
|
|
| Skuliton napísal: |
Techno/House/DnB/Trance...
Je to veľmi umelé, robené na PC. Ak si porovnám rôzne gitarové, bubenícke alebo klávesové sóla s akoukoľvek techno piesňou, vždy bude pre mňa lepšie sólo nahudobnom nástroji. Vážim si hudbu robenú hudobníkmi, nie "hudbu" tvorenú PC maniakmi
|
ked je to kvalitna hudba tak je jedno ci bola nejak upravena na pc alebo zahrana na cisto ... co ten dotycny citi vyjadri v hudbe aj tak, a take kvalitne dnb dj sety ja osobne niekedy mozem (hoci dnes uz pocut krasu hudobneho nastroja je problem, tie kapely co sa dostavaju na scenu... buf.. otras) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mathews Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2008 Príspevky: 218 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2008, 14:51 Predmet: |
|
|
neznasam HIP HOP  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

|
Zaslal: 16 Nov 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
| Skuliton napísal: |
btw existuje vlastne Iron Metal? |
o tom som nikdy v zivote nepocul |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|