begbeee napísal:Ty už to berieš ako útok na seba.
Dá sa obliecť pekne v štýle hip-hopu, dá sa obliecť pekne v štýle metalu atď.. Ale keď čokoľvek preženieš a budeš to brať viac vážne ako zdravý rozum káže, postupne sa z teba stáva karikatúra ako na tých obrázkoch a videách.
A toto si myslím o každej móde vychádzajúcej z určitého žánru hudby.
Ale prečo mi človek, čo ma vôbec nepozná, je v podstate schopný s istotou tvrdiť absolútne nepodložené veci? Mňa proste štve, keď niekto generalizuje a tvrdí, že gothici _vždy_ vyzerajú nekompletne. To je predsa kravina. Pre mňa nie je nikto z nich karikatúrou...
axXis napísal:wow, zacinam sa normalne bat...
P.S. spravny gothik budes az ked zacnes srat netopiere :!:
(no offence pls)
Ja sa s tebou bavím normálne, tak prosím nezachádzaj do primitivizmov...
fikus-kukis napísal:Góthov a najmä góthky mám rád, ale tých pôvodných - a nie túto fúziu temného s elektrom a tým tanečným umením.
zdielam tvoj nazor......goth je podobny EO stylu tiim, ze boli stary emaci co pocuvali stare emo 8 rokov typu:Vypsana fixa.....a tii dnesni novi su len poozeri.....a to iste o goth style.......goth je podla mna temna romantika....co sa tyka elektro+ goth...DES
V gothike (podľa môjho skromného názoru) ide o bezvýznamnosť, smútok, žiaľ, depresiu, utrpenie, morbídnosť, temnotu, osamelosť, ...
Avšak áno - keď sa dá dohromady pár z tejto subkultúry, može z toho vykvitnúť krásny vzťah, citovo intenzívnejší a majúci iné dimenzie než iné (hoci aj vrúcne) zaľúbenecké vzťahy v rámci páru.
fikus-kukis napísal:Góthov a najmä góthky mám rád, ale tých pôvodných - a nie túto fúziu temného s elektrom a tým tanečným umením.
Ibaze to nieje goth ale industrial.
Je to rozlicny styl hudby, obliekania (aj ked sa velmi podoba) a zmyslania. uz to nieje fascinovanost temnom ale parou, strojmi, kominmi, proste industrial
nauraa napísal:Ja sa s tebou bavím normálne, tak prosím nezachádzaj do primitivizmov...
Hip Hop/Rap
Najmä domáca tvorba a lá Rytmus, Kontrafakt, Vec, Čistychov... no ani zahraničný nestojí za veľa. Nemám rád amerických typu 50 Cent a pod., ani Eminema nemám rád. Ale: Občas sa dá dobre vypočuť rap v rockových piesňach.
A obzvlášť neznášam 12 - 14 ročné decká hrajúce sa na veľkých gangstrov, čo fajčia, aby zapadli do party.
Techno/House/DnB/Trance...
Je to veľmi umelé, robené na PC. Ak si porovnám rôzne gitarové, bubenícke alebo klávesové sóla s akoukoľvek techno piesňou, vždy bude pre mňa lepšie sólo nahudobnom nástroji. Vážim si hudbu robenú hudobníkmi, nie "hudbu" tvorenú PC maniakmi
Pop/Teenpop
No comment, stačí si vypočuť Backstreet Boys, US5, Blue a podobné trapošiny.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 13:57 )
btw existuje vlastne Iron Metal?
Skuliton napísal:
Techno/House/DnB/Trance...
Je to veľmi umelé, robené na PC. Ak si porovnám rôzne gitarové, bubenícke alebo klávesové sóla s akoukoľvek techno piesňou, vždy bude pre mňa lepšie sólo nahudobnom nástroji. Vážim si hudbu robenú hudobníkmi, nie "hudbu" tvorenú PC maniakmi
ked je to kvalitna hudba tak je jedno ci bola nejak upravena na pc alebo zahrana na cisto ... co ten dotycny citi vyjadri v hudbe aj tak, a take kvalitne dnb dj sety ja osobne niekedy mozem (hoci dnes uz pocut krasu hudobneho nastroja je problem, tie kapely co sa dostavaju na scenu... buf.. otras)
V kazdom style sa najde nieco dobre aj nieco zle...
Povazujem za uplne nezmyselne rozdelovat hudbu na styly v zmysle - tento styl je dobry, tento je zly atd...
No neznasam, piesne toho moderneho stylu, coho su plne radia.....premna to su sracky....ktore hraju mesiac a potom o spevakovi/spevacke/skupine uz nikdy nebudete pocut....a to svedci o tom, co to su za sracky...
Lub0$ napísal:No neznasam, piesne toho moderneho stylu, coho su plne radia.....premna to su sracky....ktore hraju mesiac a potom o spevakovi/spevacke/skupine uz nikdy nebudete pocut....a to svedci o tom, co to su za sracky...
S poslednou vetou suhlasim, len by som dodal, ze sa hraju nielen mesiac, ale aj pol roka. FURT TO ISTE dokola. Nedavno som bol nuteny pocuvat asi hodinu radio "expres", a hrali stale to iste, co zaciatkom leta. Brainwashing