La Liga:Primera Division
V sucasnosti to samozrejme nie je uz Galacticos ... a toto uz ani nebude podla mna ... nech si pan Perez vravi co chce ... taky tym takych hracov sa neda poskladat 2x.
To co som povedal ze vsetko riesia vymenou trenera by som pretransformuloval trocha inac a to tak ze nie su so ziadnym trenerom dostatocne spokojny a nenchaju mu podla mna dlhsiu dobu aby skusil problem vyriesit ako uz spominany Rijkaard sa trapil s Barcelonou cely rok a bol odvolany ked uz bolo jasne ze s tym nic nedokaze spravit ... rok predtym prisiel Henry cakali sa velke veci ... a Barcelona mala otrasnu sezonu ... Henry do muzstva nezapadol, Messi zraneny, Ronaldinho zhasinal a Deco podobne nastastie ale nakoniec prisiel Pep a nastartoval to.
Este co si pisal o hracoch ktorych Real nakupil a bolo sa im treba vypracovat na hviezdy tak sa nimi aj stali ... teda az na Drenteho ktory podla mna v Reale nema co robit a preto toto leto s tymito prestupmi som k Realu bol este viac ako znechuteny ... nevravim keby kupili len Ronalda ale este aj Kaka, Benzema ... toto sa podla mna proste nie je dobry pristup ked ma dostatocne schopnych hracov ktory teraz na ukor tychto nehraju. Ako napr. Nistelrooy ci M. Diarra. Z Nistelrooya som mal vzdy strach ked hrala Barcelona proti Realu pretoze to bol podla mna jeden z najlepsich utocnikov aky vtedy boli a co sa s nim za jednu sezonu stihlo stat ... a podobne aj s M. Diarrom a aj Van der Vaartom.
Ale tak to co uz niekto takuto politiku obhajuje niekto nie. Ako sa vravi 100 ludi 100 chuti.
To co som povedal ze vsetko riesia vymenou trenera by som pretransformuloval trocha inac a to tak ze nie su so ziadnym trenerom dostatocne spokojny a nenchaju mu podla mna dlhsiu dobu aby skusil problem vyriesit ako uz spominany Rijkaard sa trapil s Barcelonou cely rok a bol odvolany ked uz bolo jasne ze s tym nic nedokaze spravit ... rok predtym prisiel Henry cakali sa velke veci ... a Barcelona mala otrasnu sezonu ... Henry do muzstva nezapadol, Messi zraneny, Ronaldinho zhasinal a Deco podobne nastastie ale nakoniec prisiel Pep a nastartoval to.
Este co si pisal o hracoch ktorych Real nakupil a bolo sa im treba vypracovat na hviezdy tak sa nimi aj stali ... teda az na Drenteho ktory podla mna v Reale nema co robit a preto toto leto s tymito prestupmi som k Realu bol este viac ako znechuteny ... nevravim keby kupili len Ronalda ale este aj Kaka, Benzema ... toto sa podla mna proste nie je dobry pristup ked ma dostatocne schopnych hracov ktory teraz na ukor tychto nehraju. Ako napr. Nistelrooy ci M. Diarra. Z Nistelrooya som mal vzdy strach ked hrala Barcelona proti Realu pretoze to bol podla mna jeden z najlepsich utocnikov aky vtedy boli a co sa s nim za jednu sezonu stihlo stat ... a podobne aj s M. Diarrom a aj Van der Vaartom.
Ale tak to co uz niekto takuto politiku obhajuje niekto nie. Ako sa vravi 100 ludi 100 chuti.
Rudo nehrával kvoli iným veciam ako nákupom, už dosť dlho sa mu vlečú zranenia, čo sa týka M. Diarru tak do defenzívy je vynikajúci ale inak na mňa pôsobí ako drevo, Lass je určite lepší.
Na tohto ročné El Classico sa teším viac ako na Vianoce, mala by už hrať aj Kristína tak snáď sa na Nou Campe zadarí
Hlavne nech futbal stojí za to.
Na tohto ročné El Classico sa teším viac ako na Vianoce, mala by už hrať aj Kristína tak snáď sa na Nou Campe zadarí
Hlavne nech futbal stojí za to.
Hmmm vidim toto El Classico na vitazstvo Realu, Ani jeden team nie je podla mn v bohvieakej forme ale Real je na tom myslim lepsie. Ak ked mozno ak bude Kristina chybat tak sa pocet absentujucich dolezitych hracov vyrovna na 1:1. Aj ked ma tiez stve ze Barca nebude mat koho postavit do obrany (myslim teraz poriadneho obrancu) pretoze ked bude chybat Abidal tak Puyol pojde na kraj a vedla Piqueho bude ten na Ch ktoreho meno napisat neviem ... a tomu prislis neverim. Ocakavam teda vitazstvo Realu ale teda uvidime.
Ja si zas myslim, ze vyhra Barcelona, vcera ma dost prekvapila svojou krasnou a lahkou hrou proti Interu. Vedeli si vytvarat sance, krasne prihravky, skvele narazacky proste krasna hra. Podla vysledku 2:0 sa to mozno nezdalo, ale Inter si vcera ani nezahral. Ale Real je super ineho kalibru, na cele s Ronaldom. No, ale uvidime, iste to bude pekny zapas. 
Jn po vcerajsku som trocha zmenil nazor Barca zase ziskala lesk a dufam ze cgytila formu .... Ronaldo sa inak prave dal dokopy zo zranenia a tazko povedat ako zahra.Plasmon napísal:Ja si zas myslim, ze vyhra Barcelona, vcera ma dost prekvapila svojou krasnou a lahkou hrou proti Interu. Vedeli si vytvarat sance, krasne prihravky, skvele narazacky proste krasna hra. Podla vysledku 2:0 sa to mozno nezdalo, ale Inter si vcera ani nezahral. Ale Real je super ineho kalibru, na cele s Ronaldom. No, ale uvidime, iste to bude pekny zapas.
K tej obrane a Maxwelovy ... moc casto k takejto moznosti neprichadzalo vzdy skor nastupil Puyol na lavo ako Maxwell.
Ja som to planoval pozerat na stanici Sport1 ale ako som dnes zistil tak ako spustili druhy kanal Sport2 tak LaLiga chodi na 2-ke a tu ja nechytam. Takze to nebudem pozerat zrejme nikde. Co ma ako dost nastvalo. Ale ty co maju UPC si to naladit mozu. Ak by ste este niekto prisli na dake internetove vysielanie tak by som sa nenahneval za link. Ale nieco co funguje a mate otestovane.
www.atdhe.net väčšinou to funguje aspoň mne, aj ked kvalita nie je bohviečo