ved vsetci ostanu rovnako a nalavo moze hrať namiesto abidala maxvel (sorry ak som to zle napisal)
La Liga:Primera Division
Ja si zas myslim, ze vyhra Barcelona, vcera ma dost prekvapila svojou krasnou a lahkou hrou proti Interu. Vedeli si vytvarat sance, krasne prihravky, skvele narazacky proste krasna hra. Podla vysledku 2:0 sa to mozno nezdalo, ale Inter si vcera ani nezahral. Ale Real je super ineho kalibru, na cele s Ronaldom. No, ale uvidime, iste to bude pekny zapas. 
Jn po vcerajsku som trocha zmenil nazor Barca zase ziskala lesk a dufam ze cgytila formu .... Ronaldo sa inak prave dal dokopy zo zranenia a tazko povedat ako zahra.Plasmon napísal:Ja si zas myslim, ze vyhra Barcelona, vcera ma dost prekvapila svojou krasnou a lahkou hrou proti Interu. Vedeli si vytvarat sance, krasne prihravky, skvele narazacky proste krasna hra. Podla vysledku 2:0 sa to mozno nezdalo, ale Inter si vcera ani nezahral. Ale Real je super ineho kalibru, na cele s Ronaldom. No, ale uvidime, iste to bude pekny zapas.
K tej obrane a Maxwelovy ... moc casto k takejto moznosti neprichadzalo vzdy skor nastupil Puyol na lavo ako Maxwell.
Ja som to planoval pozerat na stanici Sport1 ale ako som dnes zistil tak ako spustili druhy kanal Sport2 tak LaLiga chodi na 2-ke a tu ja nechytam. Takze to nebudem pozerat zrejme nikde. Co ma ako dost nastvalo. Ale ty co maju UPC si to naladit mozu. Ak by ste este niekto prisli na dake internetove vysielanie tak by som sa nenahneval za link. Ale nieco co funguje a mate otestovane.
www.atdhe.net väčšinou to funguje aspoň mne, aj ked kvalita nie je bohviečo
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: La Liga:Primera Division
Tak Barca dnes zakopnutie, preto som si pozrel zapas Realu so Sevillou. Po polcase 0:1, gol som nevidel. Po zmene stran neuveritelna chyba Casillasa pri priamom kope a bolo 0:2. Real obratom znizil a nasledne vyrovnal. Cely druhy polcas sa hral na jednu branku, Real po vyrovnani nastrelil 3 tyce. Nakoniec ale futbalovy boh potesil Real a v nadstavenom case 3:2. Inak musim povedat, ze spanielsky futbal je neskutocne "uplakany"
-
PepoJr.
Medium Star
chalani, kde by sa dalo dnes pozerat cez internet zapas real vs barca????
-
kukiak
Addict
cez sopcast
Pozeral som len cca posledných 25 minút, ale Real dosť bezradný. Dostali na frak.
Pepe pekny tah, Puyol pravy obranca Aleves utocnik a Ronaldo bol uplne vygumovany
Ps, v druom polcase na neho uz stacil aj sam Alves
Ps, v druom polcase na neho uz stacil aj sam Alves