|
|
|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 16 Jún 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
Nepojdem volit , dakujem ... zvysovanie bude dalsie ... cakam iba zdrazovanie aj ked sa dostane do vlady SMER, HZDS, SDKU, SNS, SF, KDH , SMK tak aj tak sa lepsie nebudeme mat
Blava mozno ano , my nie ..
That´s all , nazory na moju adresu nezmenia moj nazor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:12 Predmet: |
|
|
LumberJack chod volit SĽS .. to tam este nebolo a su to normalni ludia, ako ty napriklad
Kto chce volit narodnu stranu ale nechce podporit alkoholika a magora Slotu, volte SĽS cislo 17. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4624
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:28 Predmet: |
|
|
| A ked insie nie, tak chod aspon vhodit prazdny hlasovaci listok. Tym im povies, co si o nich myslis. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MCBuddy Expert

Stav:  Založený: 17.02.2006 Príspevky: 196 Bydlisko: Sliac CITY Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:56 Predmet: ... |
|
|
keby som mohol tak by som siel asi...aj ked nefim koho....to by sa domyslelo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:57 Predmet: |
|
|
no zvazujem medzi Nadejov a SDKU ale priklanam sa SDKU i ked by som dal nadej novym stranam
ale asi ked som členom sdku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2500 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 19:58 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel - ak SĽS su normalny ludia tak.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2121 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 20:01 Predmet: |
|
|
Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...
A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 20:16 Predmet: |
|
|
will.i.am ved ty len parafrazujes Dzurindu.. toto ma byt tvoj vlastny nazor ?
podla mna je to nazor niekoho kto si raz za cas pozrie spravy.. ups  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

|
Zaslal: 16 Jún 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
| v tom pripade sa s tymi jeho parafrazami stotožnujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 681 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 20:23 Predmet: |
|
|
nevolit znamena volit fica  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

|
Zaslal: 16 Jún 2006, 20:40 Predmet: |
|
|
nevoliť znamená voliť KSS,SMER,HZDS inak povedane nechame za seba rozhodnut babky demokratky...
Desať dôvodov prečo ísť voliť
1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá )
7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
butthead Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 173 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 20:44 Predmet: |
|
|
linkman, tie body pekne vystihol ... RESPECT  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toxikoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 399 Bydlisko: red power :D Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2006, 22:08 Predmet: |
|
|
SNS SNS SNS SNS SNS neni o com, jednoznacne |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1707 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2006, 0:02 Predmet: |
|
|
| POiNTER napísal: |
| Volit pojdem..koho?...neviem...uz ma ta politika tak sere, ze asi HZDS. Pretoze jediny politik co mi sedi je Veteska. |
Veteska je sympatak, ale mal radsej ostat pri autach ...
Ja pojdem volit a konkretne SDKU (z prozaickeho dovodu - co sa raz zacalo, to treba dokoncit a nie vracat sa na zaciatok..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 17 Jún 2006, 0:09 Predmet: |
|
|
Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....
Ja nepojdem volit a preto nemusim zit, tak si dobry chujko teda potom ...
Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...
Neverim ani jednemu cloveku z politiky tak naco k tym urnam pojdem ?
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|