Blava mozno ano , my nie ..
That´s all , nazory na moju adresu nezmenia moj nazor
Veteska je sympatak, ale mal radsej ostat pri autachPOiNTER napísal:Volit pojdem..koho?...neviem...uz ma ta politika tak sere, ze asi HZDS. Pretoze jediny politik co mi sedi je Veteska.
hovoris ako typicky lumberjack tak rubaj drevo dalej a bude fajneLumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....
Ja nepojdem volit a preto nemusim zit, tak si dobry chujko teda potom ...
Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...
Neverim ani jednemu cloveku z politiky tak naco k tym urnam pojdem ?
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
skus ist do politiky teda ty ked nikomu neveris, lebo sebe verit musisLumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....
Ja nepojdem volit a preto nemusim zit, tak si dobry chujko teda potom ...
Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...
Neverim ani jednemu cloveku z politiky tak naco k tym urnam pojdem ?
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
fakt super, naco vlastne zijeme... sak vlastne len koli volbam a politike. O com by sme sa inac takto svorne pozhovarali omgLinkman napísal:1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
poslanci narodnej zvady rozohuju velku pi*u, ved na to mam lobby aby rozhodovaloLinkman napísal:2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
chybal jeden poslanec nie hlas ak sa dobre pametam.Linkman napísal: 3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
vpodstate som tym ze som nevolil volil setkych a najviac tych co vyhrali tak preco by ajLinkman napísal:4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
mame nejaku chronomasinu?Linkman napísal:5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
rozhodne sa s nimi bude narabat o to sa uz postaraju nemaj strachyLinkman napísal:6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
o tom istom rozhodujem aj svojim nehlasom teda asi ze...Linkman napísal:7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
svojim hlasom poviem co chcem a oni zasa tym svojim ako nas maju na haku na kompetkuLinkman napísal:8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
10 minut ktore nevenujem vobam mozem kludne vyuzit na futbal, cajicek pripadne si zdriemnutLinkman napísal:9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
veru nechceme a budeme zan bojovatLinkman napísal:10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
potom sa necudujme ked 13r deti zaflooduju hlasovacie miestnosti hhLinkman napísal:BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit