LUDIA, CHODTE VOLIT !!!

Diskusie na politické témy...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Nepojdem volit , dakujem ... zvysovanie bude dalsie ... cakam iba zdrazovanie aj ked sa dostane do vlady SMER, HZDS, SDKU, SNS, SF, KDH , SMK tak aj tak sa lepsie nebudeme mat

Blava mozno ano , my nie ..

That´s all , nazory na moju adresu nezmenia moj nazor :aasmile11:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

LumberJack chod volit SĽS .. to tam este nebolo a su to normalni ludia, ako ty napriklad :-)

Kto chce volit narodnu stranu ale nechce podporit alkoholika a magora Slotu, volte SĽS cislo 17.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A ked insie nie, tak chod aspon vhodit prazdny hlasovaci listok. Tym im povies, co si o nich myslis.
MCBuddy
Expert
Expert

...

Príspevok od používateľa MCBuddy »

keby som mohol tak by som siel asi...aj ked nefim koho....to by sa domyslelo...:D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

no zvazujem medzi Nadejov a SDKU ale priklanam sa SDKU i ked by som dal nadej novym stranam
ale asi ked som členom sdku :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel - ak SĽS su normalny ludia tak....
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...

A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

will.i.am ved ty len parafrazujes Dzurindu.. toto ma byt tvoj vlastny nazor ?
podla mna je to nazor niekoho kto si raz za cas pozrie spravy.. ups :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

v tom pripade sa s tymi jeho parafrazami stotožnujem
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nevolit znamena volit fica :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nevoliť znamená voliť KSS,SMER,HZDS inak povedane nechame za seba rozhodnut babky demokratky... :D

Desať dôvodov prečo ísť voliť

1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.

BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit :P
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

linkman, tie body pekne vystihol ... RESPECT :smt023
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

SNS SNS SNS SNS SNS :smt033 neni o com, jednoznacne
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

POiNTER napísal:Volit pojdem..koho?...neviem...uz ma ta politika tak sere, ze asi HZDS. Pretoze jediny politik co mi sedi je Veteska.
Veteska je sympatak, ale mal radsej ostat pri autach :)...

Ja pojdem volit a konkretne SDKU (z prozaickeho dovodu - co sa raz zacalo, to treba dokoncit a nie vracat sa na zaciatok..)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....

Ja nepojdem volit a preto nemusim zit, tak si dobry chujko teda potom ...

Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...

Neverim ani jednemu cloveku z politiky tak naco k tym urnam pojdem ?
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

LumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....

Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...

Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
hovoris ako typicky lumberjack tak rubaj drevo dalej a bude fajne
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Neverim ani jednemu cloveku z politiky

No tak v tom by sme sa zhodli :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

LumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....

skus ist do politiky teda ty ked nikomu neveris, lebo sebe verit musis ;)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a ak ani sebe neuveris potom to bude uz dost blbe
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Linkman napísal:1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
fakt super, naco vlastne zijeme... sak vlastne len koli volbam a politike. O com by sme sa inac takto svorne pozhovarali omg
Linkman napísal:2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
poslanci narodnej zvady rozohuju velku pi*u, ved na to mam lobby aby rozhodovalo
Linkman napísal: 3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
chybal jeden poslanec nie hlas ak sa dobre pametam.
Linkman napísal:4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
vpodstate som tym ze som nevolil volil setkych a najviac tych co vyhrali tak preco by aj
Linkman napísal:5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
mame nejaku chronomasinu?
Linkman napísal:6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
rozhodne sa s nimi bude narabat o to sa uz postaraju nemaj strachy
Linkman napísal:7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
o tom istom rozhodujem aj svojim nehlasom teda asi ze...
Linkman napísal:8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
svojim hlasom poviem co chcem a oni zasa tym svojim ako nas maju na haku na kompetku
Linkman napísal:9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10 minut ktore nevenujem vobam mozem kludne vyuzit na futbal, cajicek pripadne si zdriemnut
Linkman napísal:10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
veru nechceme a budeme zan bojovat
Linkman napísal:BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit :P
potom sa necudujme ked 13r deti zaflooduju hlasovacie miestnosti hh
Napísať odpoveď