LUDIA, CHODTE VOLIT !!!

Diskusie na politické témy...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Aryan Angel - ak SĽS su normalny ludia tak....
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...

A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

will.i.am ved ty len parafrazujes Dzurindu.. toto ma byt tvoj vlastny nazor ?
podla mna je to nazor niekoho kto si raz za cas pozrie spravy.. ups :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

v tom pripade sa s tymi jeho parafrazami stotožnujem
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

nevolit znamena volit fica :)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nevoliť znamená voliť KSS,SMER,HZDS inak povedane nechame za seba rozhodnut babky demokratky... :D

Desať dôvodov prečo ísť voliť

1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.

BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit :P
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

linkman, tie body pekne vystihol ... RESPECT :smt023
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

SNS SNS SNS SNS SNS :smt033 neni o com, jednoznacne
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

POiNTER napísal:Volit pojdem..koho?...neviem...uz ma ta politika tak sere, ze asi HZDS. Pretoze jediny politik co mi sedi je Veteska.
Veteska je sympatak, ale mal radsej ostat pri autach :)...

Ja pojdem volit a konkretne SDKU (z prozaickeho dovodu - co sa raz zacalo, to treba dokoncit a nie vracat sa na zaciatok..)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....

Ja nepojdem volit a preto nemusim zit, tak si dobry chujko teda potom ...

Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...

Neverim ani jednemu cloveku z politiky tak naco k tym urnam pojdem ?
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

LumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....

Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...

Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
hovoris ako typicky lumberjack tak rubaj drevo dalej a bude fajne
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

Neverim ani jednemu cloveku z politiky

No tak v tom by sme sa zhodli :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

LumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....

skus ist do politiky teda ty ked nikomu neveris, lebo sebe verit musis ;)
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a ak ani sebe neuveris potom to bude uz dost blbe
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Linkman napísal:1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
fakt super, naco vlastne zijeme... sak vlastne len koli volbam a politike. O com by sme sa inac takto svorne pozhovarali omg
Linkman napísal:2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
poslanci narodnej zvady rozohuju velku pi*u, ved na to mam lobby aby rozhodovalo
Linkman napísal: 3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
chybal jeden poslanec nie hlas ak sa dobre pametam.
Linkman napísal:4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
vpodstate som tym ze som nevolil volil setkych a najviac tych co vyhrali tak preco by aj
Linkman napísal:5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
mame nejaku chronomasinu?
Linkman napísal:6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
rozhodne sa s nimi bude narabat o to sa uz postaraju nemaj strachy
Linkman napísal:7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
o tom istom rozhodujem aj svojim nehlasom teda asi ze...
Linkman napísal:8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
svojim hlasom poviem co chcem a oni zasa tym svojim ako nas maju na haku na kompetku
Linkman napísal:9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10 minut ktore nevenujem vobam mozem kludne vyuzit na futbal, cajicek pripadne si zdriemnut
Linkman napísal:10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
veru nechceme a budeme zan bojovat
Linkman napísal:BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit :P
potom sa necudujme ked 13r deti zaflooduju hlasovacie miestnosti hh
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

heh...
Obrázok
ehm, no ja som uz odvolil. Modra je dobra.. ;)
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

chodte volit ...ja som uz bol! :)
Je to nase pravo tak preco ho nevyuzit, ked sa na to vuhodila este aj nase peniaze???? :idea:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

umk4s napísal:chodte volit ...ja som uz bol! :)
Je to nase pravo tak preco ho nevyuzit, ked sa na to vuhodila este aj nase peniaze???? :idea:
jasneee ze pojdeme,ale az o nejakej osmej vecer a hned potom na dobreho vychladeneho capaka
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

will.i.am napísal:Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...

A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje :?
:smt023 Konecne niekto kto napise aj nieco normalne....sa tu hadate o tom ci je alebo neni normalna strana henten a tamten.
Aryan tu pisal ze parafrazuje dzurindu...Mno nech je to parafraza kohokolvek ale je to PRAVDA.nemozete ocakavat ze hned po reforme sa vam bude zit lepsie.
Cesko je sice momentalne pred nami ale vsetky dolezite reformy na nich len cakaju zatial co my ich mame uz za sebou a mozeme ocakavat ze ich v dohladnom case zacneme predbiehat.
A ked sa dobuduju dialnice uvidite ze aj na tom poondenom vychode zacnu chodit investori.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Aryan mal by si si pozornejsie prestudovat volebny program tvojej novej milovanej strane SĽS a zistil by si ze slubuju rovnako nerealne veci ako Fico a keby sa nedajboze takato strana dostala k vlade tak sme za chvilu pekne izolovani od okoliteho sveta
Napísať odpoveď