LUDIA, CHODTE VOLIT !!!
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...
A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje
Ja si myslim ze reformy boli dobre a prinesu kladne zmeny a budem volit SDKU, pretoze si myslim, ze nesklamali...
A este chcem vidiet tych ludi, ked si zvolia fica a nedajboze sa stane premierom, uvidime o take 2 roky na tie jeho sluby a slovensko sa vrati o ktovie kolko orkov odzadu, to co on planuje
-
Linkman
Darca
nevoliť znamená voliť KSS,SMER,HZDS inak povedane nechame za seba rozhodnut babky demokratky...
Desať dôvodov prečo ísť voliť
1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit
Desať dôvodov prečo ísť voliť
1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit
-
tomexx
King
Veteska je sympatak, ale mal radsej ostat pri autachPOiNTER napísal:Volit pojdem..koho?...neviem...uz ma ta politika tak sere, ze asi HZDS. Pretoze jediny politik co mi sedi je Veteska.
Ja pojdem volit a konkretne SDKU (z prozaickeho dovodu - co sa raz zacalo, to treba dokoncit a nie vracat sa na zaciatok..)
Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....
Ja nepojdem volit a preto nemusim zit, tak si dobry chujko teda potom ...
Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...
Neverim ani jednemu cloveku z politiky tak naco k tym urnam pojdem ?
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
Zalezi mi co sa okolo mna deje , ale okolo mna , nie niekde v pi*i v Blave kde zvysuju a zvysuju a je jedno kto bude v parlamente stale to bude iba horsie...
Stale budeme odchadzat do dochodku pozdejsie a pozdejsie , stale budeme vytahovat bicykle , bo litrik sa uz na 50 taha ...Stale viac za vsetko , tak naku PI_CU sa tam budem je*at , ked aj tak Fico a ostatny curaci sa pojdu nabalit a finitto
hovoris ako typicky lumberjack tak rubaj drevo dalej a bude fajneLumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....
-
jamess
Light Professional
skus ist do politiky teda ty ked nikomu neveris, lebo sebe verit musisLumberJack napísal:Linkman , Linkman , tebe platia zato aby si ludi nabadal k volbam ....
-
psycho
Medium Star
fakt super, naco vlastne zijeme... sak vlastne len koli volbam a politike. O com by sme sa inac takto svorne pozhovarali omgLinkman napísal:1. Nie je mi ľahostajné čo sa okolo mňa deje Komu je je to blb a načo potom žije...
poslanci narodnej zvady rozohuju velku pi*u, ved na to mam lobby aby rozhodovaloLinkman napísal:2. Poslanci Národnej rady a vláda SR rozhodujú o veciach, ktoré sa ma bezprostredne týkajú. Kto si myslí že nie nech ide do p...
chybal jeden poslanec nie hlas ak sa dobre pametam.Linkman napísal: 3. Tým, že nepôjdem voliť, nechám o sebe rozhodnúť iných. V CZ chybal 1 hlas...
vpodstate som tym ze som nevolil volil setkych a najviac tych co vyhrali tak preco by ajLinkman napísal:4. Ak nepôjdem voliť, zriekam sa práva kritizovať dianie v politike na nasledujúce štyri roky. Ľudovo povedané budem držať klapačku...
mame nejaku chronomasinu?Linkman napísal:5. V uplynulých štyroch rokoch sa na Slovensku uskutočnili významné reformy. Svojim hlasom chcem rozhodnúť, či sa má v nich pokračovať alebo sa vrátiť pár rokov spať...
rozhodne sa s nimi bude narabat o to sa uz postaraju nemaj strachyLinkman napísal:6. Na Slovensku platím dane a aspoň nepriamo chcem rozhodnúť ako sa má s nimi narábať. (alebo nemá:D )
o tom istom rozhodujem aj svojim nehlasom teda asi ze...Linkman napísal:7. Nie je pravda, že všetky politické strany sú rovnaké. (napriklad si porovnaj KSS a SDKU) Svojim hlasom fakticky rozhodujem napríklad o (ne)spoplatnení vysokého školstva, poplatkoch v zdravotníctve, (ne)rovnej dani, výške dôchodkov, vyslaní vojenských jednotiek do zahraničia, zákaze interrupcií a pod.
svojim hlasom poviem co chcem a oni zasa tym svojim ako nas maju na haku na kompetkuLinkman napísal:8. Svojim hlasom poviem, ktorých politikov už v parlamente nechcem vidieť a naopak, ktorým chcem dať šancu tam aj naďalej pôsobiť.
10 minut ktore nevenujem vobam mozem kludne vyuzit na futbal, cajicek pripadne si zdriemnutLinkman napísal:9. Desať minút, ktoré venujem voľbám, výrazne rozhoduje o ďalších viac ako dvoch miliónoch minút môjho života. Navyše, voliť môžem kdekoľvek na Slovensku aj v zahraničí.
veru nechceme a budeme zan bojovatLinkman napísal:10. Za právo voliť a demokraticky sa rozhodovať dlhé roky bojovali naši predkovia, priatelia a príbuzní. Nechcem, aby toto úsilie vyšlo nazmar.
potom sa necudujme ked 13r deti zaflooduju hlasovacie miestnosti hhLinkman napísal:BTW prosim kazdeho aby zajtra spamoval na pokeci aby isli volit
-
Martin44
Professional
will.i.am napísal:Pri minulych volbach som mozno bol pre niekoho male 15-rocne decko, ale raz za cas si pozriem aj televizne noviny. Takze mam prehlad. Podla mna sa tu vela zmenilo a tak ako sa kazdy stazuje, ze ej vsetko drahe... Ano je to pravda, no aj zivotna uroven je vyssia. Ja viem ze to nie je velmi velka zmena, no u nas ked cloveku nepridaju k platu rovno 10 litrov tak si to ani nevsimne. A pan FICO ide slubovat hory doly, ale odkial na to chce vziat peniaze tak to fakt neviem!
Aryan tu pisal ze parafrazuje dzurindu...Mno nech je to parafraza kohokolvek ale je to PRAVDA.nemozete ocakavat ze hned po reforme sa vam bude zit lepsie.
Cesko je sice momentalne pred nami ale vsetky dolezite reformy na nich len cakaju zatial co my ich mame uz za sebou a mozeme ocakavat ze ich v dohladnom case zacneme predbiehat.
A ked sa dobuduju dialnice uvidite ze aj na tom poondenom vychode zacnu chodit investori.