Mam kamarata co si vymysla...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Sú to trápkovia a sú všade. Poznám takých pár, a niektorí majú fantáziu príliš kreatívnu.

Napr.

Kód: Vybrať všetko

"Sme si chceli kúpiť Alfa Romeo, ale mame sa nepáčila farba tak sme si kúpili škodovku"

Ten opasok je značkový? "No jasne je, stál liter a pol, ale to logo mi odpadlo, lebo vieš, to bola taká nálepka ako to vždy býva"

Moj tatko je mafián v taliansku a cez prázdniny ma tam vozí do barov a možem si kupovať čo chcem. (Pritom jeho tatko robí v čechách, zberá jablká, a je rád že ma chleba so šunkou...)
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

kaslat nanho
Dodger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dodger »

Mam podobneho kamarata, uz sa 3x zenil a minimalne 5x kupoval auto, nastastie sa s nim stretavam len velmi malo.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jeden môj kamarat z VS mal kamarata ktorý jazdil zavodne Really Pariž Rožnava, ale ochorel a on musel jazdiť za neho, ale tak tuším aj niečo vyhral :) a tiež to na dialnici raz vytiahol na 320km/h

A zažili ste už aby sa takto bavili dvaja ľudia čo si vymyšlaju? ako vám poviem, to je iná show, to Vám prajem zažiť,,, ja som šťal smiechom vtedy
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja som už počul ako chalan naje*al týpkovi cez telefon :) alebo ten istý debil.. išiel som 160 v zákrute som to ubrzidil na 140 a tak som to prešiel.. týpek čo sedel v zadu sa šiel posrať..

celkom by som tomu veril nič strašné ale ten úsek poznám ako vlastné boty a je to tam nereálne ešte k tomu v jeho aute.. ved boha ked človek ide 50 v tej zákrute tak má čo robit aby to vybral normálne.. :) ale on tam dal 140 a ked s ním idem na aute tak viac ako 90 nejde a ked už vytiahne na 100večku tak sedí ako posratý
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Aj ja poznam takeho Ezopa a mna to vobec netrapi. Pride mi to ako vtip a aspon sa zasmejem.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiez mame jedneho !!!
ideme pit ... pijeme naraz ja vypijem dva ! on uz ma 8 fernetou...
a pritom ja platim :D:D
alebo uz dojde do baru a uz nam hovori kolko doma s fotrom vypil !!! piv a paleniek :lol: :lol:

alebo kazde druhe dievca v meste vyje*** !!! a taketo reci dava ze ako on je*ava kazdu !!!

raz padol na hubu povedal ze dal dole jedno dievca dal jej to na brucho .. doslo to dievca ktora bola z druhej dediny a vysmiala ho !!! :D

( on ma 20r. ) debilek ! :lol:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

no poznam taky jeden specialny pripad - ale to uz je podla mna dusevna porucha. Nazvem ho Marecek. Jeho famozne rozpravania ako valil dole kopcom na bicykli 150 km/h alebo ako sa naucil hrat na bubny pomocou kufra na ktory po nociach vyklepaval prstami. Dlho som ho nevidel ale naposledy som pocul ze rozprava o tom ako robi kdesi v kancelarii za pc. Pravda je vsak taka ze nebol schopny ani ukoncit dvojrocny ucnak a byva u dievcata s fuzami...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

aj ja cem takeho kamarata :-D sak to jak sa nasmiat musite :-D
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Re: Mam kamarata co si vymysla...

Príspevok od používateľa IkemeR »

citronik39 napísal:Mam kamosa,ako neni to dost dobry kamos,ale idem s nim von niekedy..Stale si vymysla nejake pribehy vobec mu ako neverim,lebo viem aky je.Pred vcerom som bol s nim vonku a vraj zbil neakeho cigana co nechcel pustit starsiu pani sadnut,ze sa zavesil v autobuse za tie drzadla a nohami tak vykopol,ze vyletel cez okno von:D ze autobus museli odstavit.A mojim kamoskam narozpraval jak bol na vojne,potom ze jak mu zomrela frajerka:D co neni pravda...Ako nechapem ho vobec...Co si myslite o nom vy??VSETCI HOVORIA O NOM ZE JE KKT...inak a ma 22rokov:D
Počuj, ja asi tvojho kamoša poznám. Bol som s ním nejaký čas na vojne, no potom mu zomrela snúbenka a mna postrelili do stehna, tak som bol tri dni v pralese, jedol som len maliny a čučoriedky kým ma našli..., odvtedy som ho nevidel...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

najlepšie je, keď všetci počúvate s otvorenými ústami a chválite ho aký je on tvrdý a drsný a čo ja viem čo ešte...a on rozpráva a rozpráva ...čoraz väčšie bludy...a vy sa v duchu kosíte a myslíte si aký je to debil... :lol:
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

nechapem zmyslu tejto temy... to ta mame utvrdit v tom ze kamarat je pekny idiot? :)

ano, tvoj kamarat je riadny debil! za chvilu ho kazdy odsudi
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ako poznam podobnych ludi ale oni to myslia skor zo srandy... hovoria to furt ale nie do takej mieri.. Vsetci si na to zvykli a beru to jasne to je on a vsetko vie :D ale vacsinou su v pohode a je s nimi sranda :) To uz zalezi len od toho ako to podaju a v akej miere to prehanaju...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

xD chvalenie sa pi**vinamy ktore sa nestali je trapny pokus o uputanie pozornosti ked uz to ten clovek inak nedokaze =)) z jednej strany ftipne z druhej smutné =)) hold ludia su vselijaky
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tonken napísal:nechapem zmyslu tejto temy...
ved už aké dobre pobavenie je čítať výroky tých imbecilov :)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

dobra tema, neskutocne citat ake kktiny dokaze niekto povedat bez hanby
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

aj pre takcyhto ludi slnko svieti. pocul som vela vymyslenych a absudnych pribehov, ale ta prihoda s tankom je fakt original :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

r2nger napísal:Raz mi jeden kkt (mal vtedy asi 16r) povedal, ze nasli s bratom v jednom lesiku rozbity tank. Opravili na nom pasy a zacali sa vozit. No prestalo ich to bavit tak zacali strielat z dela po turistoch
LOL. Tak toto bolo dobre. :hehe:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol aj ja cem tank :-D no nist necem to cele citat ale tak povedzme si takto furt lepsie nech vymysla kktiny a mozno sa mu raz podari takyto kusok z tankom a aspon sa zasmejete mimo toho ze sa smejete stale asi :-) Horsie je jeka jeden moj dobry kamarat spoluziak no more ten seckemu rozumi vsetko vie a vsetko ti vysvetluje, sak napr dneska som zadelil ze hen mam novu nokiu 6120c z nividiou (nasiel som malu nalepku tak osm ju nalepil na mobil) a on sulin ze no hej ze to sa teraz dava a vytahol svoj SE a ze napr v tomto je grafika od ATI ja nanho ty ch..j naco by bola v mobile taka grafika a dik ten uz trete cez devate tam daval najsmutnejsie je ze je to zo strednej elektrotechnik
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kibo napísal:nakolko ho nepoznam, tak by som ho nemal sudit, ale podla toho co si popisal je to Ezop, cize bajkar :D tiez som takych poznal, je to decko co musi byt stredobodom pozornosti... mal by ist za herca ci bavica, mohol by putavo rozpravat o tom, ako pocas studenej vojny prechovaval prisne tajne informacie a vyrazne tym ovplyvnil historiu :roll:
Vravíš EZOP? Nepoznáme sa my náhodou? :D Ja mám spolužiaka, ktorý si podobne vymýšla a voláme ho ezop. (má to aj na oznamku). Práve preto, že si vymýšla bájky. Ale k tomu navyše ešte vyplýva z nich ponaučenie.
Moja oblúbená je o vreteniciach:
"Raz som tak išiel so strýkom po poli a boli sme strašne nadrbaní. A bolo tam asi 15 vretenic, ktore sa vyhrievali. Strýko jednu zobral a takto s ňou začal točiť! Potom ju odhodil, nič sa mu nestalo ty ko*ot"

Ponaučenie plynúce z bájky: Ožratemu sa nikdy nič nestane :D
Napísať odpoveď