Mam kamarata co si vymysla...
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tiez mame jedneho !!!
ideme pit ... pijeme naraz ja vypijem dva ! on uz ma 8 fernetou...
a pritom ja platim
:D
alebo uz dojde do baru a uz nam hovori kolko doma s fotrom vypil !!! piv a paleniek
alebo kazde druhe dievca v meste vyje*** !!! a taketo reci dava ze ako on je*ava kazdu !!!
raz padol na hubu povedal ze dal dole jedno dievca dal jej to na brucho .. doslo to dievca ktora bola z druhej dediny a vysmiala ho !!!
( on ma 20r. ) debilek !
ideme pit ... pijeme naraz ja vypijem dva ! on uz ma 8 fernetou...
a pritom ja platim
alebo uz dojde do baru a uz nam hovori kolko doma s fotrom vypil !!! piv a paleniek
alebo kazde druhe dievca v meste vyje*** !!! a taketo reci dava ze ako on je*ava kazdu !!!
raz padol na hubu povedal ze dal dole jedno dievca dal jej to na brucho .. doslo to dievca ktora bola z druhej dediny a vysmiala ho !!!
( on ma 20r. ) debilek !
no poznam taky jeden specialny pripad - ale to uz je podla mna dusevna porucha. Nazvem ho Marecek. Jeho famozne rozpravania ako valil dole kopcom na bicykli 150 km/h alebo ako sa naucil hrat na bubny pomocou kufra na ktory po nociach vyklepaval prstami. Dlho som ho nevidel ale naposledy som pocul ze rozprava o tom ako robi kdesi v kancelarii za pc. Pravda je vsak taka ze nebol schopny ani ukoncit dvojrocny ucnak a byva u dievcata s fuzami...
Re: Mam kamarata co si vymysla...
Počuj, ja asi tvojho kamoša poznám. Bol som s ním nejaký čas na vojne, no potom mu zomrela snúbenka a mna postrelili do stehna, tak som bol tri dni v pralese, jedol som len maliny a čučoriedky kým ma našli..., odvtedy som ho nevidel...citronik39 napísal:Mam kamosa,ako neni to dost dobry kamos,ale idem s nim von niekedy..Stale si vymysla nejake pribehy vobec mu ako neverim,lebo viem aky je.Pred vcerom som bol s nim vonku a vraj zbil neakeho cigana co nechcel pustit starsiu pani sadnut,ze sa zavesil v autobuse za tie drzadla a nohami tak vykopol,ze vyletel cez okno von:D ze autobus museli odstavit.A mojim kamoskam narozpraval jak bol na vojne,potom ze jak mu zomrela frajerka:D co neni pravda...Ako nechapem ho vobec...Co si myslite o nom vy??VSETCI HOVORIA O NOM ZE JE KKT...inak a ma 22rokov:D
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
Runes
Addict
lol aj ja cem tank
no nist necem to cele citat ale tak povedzme si takto furt lepsie nech vymysla kktiny a mozno sa mu raz podari takyto kusok z tankom a aspon sa zasmejete mimo toho ze sa smejete stale asi
Horsie je jeka jeden moj dobry kamarat spoluziak no more ten seckemu rozumi vsetko vie a vsetko ti vysvetluje, sak napr dneska som zadelil ze hen mam novu nokiu 6120c z nividiou (nasiel som malu nalepku tak osm ju nalepil na mobil) a on sulin ze no hej ze to sa teraz dava a vytahol svoj SE a ze napr v tomto je grafika od ATI ja nanho ty ch..j naco by bola v mobile taka grafika a dik ten uz trete cez devate tam daval najsmutnejsie je ze je to zo strednej elektrotechnik
Vravíš EZOP? Nepoznáme sa my náhodou?Kibo napísal:nakolko ho nepoznam, tak by som ho nemal sudit, ale podla toho co si popisal je to Ezop, cize bajkartiez som takych poznal, je to decko co musi byt stredobodom pozornosti... mal by ist za herca ci bavica, mohol by putavo rozpravat o tom, ako pocas studenej vojny prechovaval prisne tajne informacie a vyrazne tym ovplyvnil historiu
Moja oblúbená je o vreteniciach:
"Raz som tak išiel so strýkom po poli a boli sme strašne nadrbaní. A bolo tam asi 15 vretenic, ktore sa vyhrievali. Strýko jednu zobral a takto s ňou začal točiť! Potom ju odhodil, nič sa mu nestalo ty ko*ot"
Ponaučenie plynúce z bájky: Ožratemu sa nikdy nič nestane