Mam kamarata co si vymysla...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Aj ja poznam takeho Ezopa a mna to vobec netrapi. Pride mi to ako vtip a aspon sa zasmejem.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiez mame jedneho !!!
ideme pit ... pijeme naraz ja vypijem dva ! on uz ma 8 fernetou...
a pritom ja platim :D:D
alebo uz dojde do baru a uz nam hovori kolko doma s fotrom vypil !!! piv a paleniek :lol: :lol:

alebo kazde druhe dievca v meste vyje*** !!! a taketo reci dava ze ako on je*ava kazdu !!!

raz padol na hubu povedal ze dal dole jedno dievca dal jej to na brucho .. doslo to dievca ktora bola z druhej dediny a vysmiala ho !!! :D

( on ma 20r. ) debilek ! :lol:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

no poznam taky jeden specialny pripad - ale to uz je podla mna dusevna porucha. Nazvem ho Marecek. Jeho famozne rozpravania ako valil dole kopcom na bicykli 150 km/h alebo ako sa naucil hrat na bubny pomocou kufra na ktory po nociach vyklepaval prstami. Dlho som ho nevidel ale naposledy som pocul ze rozprava o tom ako robi kdesi v kancelarii za pc. Pravda je vsak taka ze nebol schopny ani ukoncit dvojrocny ucnak a byva u dievcata s fuzami...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

aj ja cem takeho kamarata :-D sak to jak sa nasmiat musite :-D
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Re: Mam kamarata co si vymysla...

Príspevok od používateľa IkemeR »

citronik39 napísal:Mam kamosa,ako neni to dost dobry kamos,ale idem s nim von niekedy..Stale si vymysla nejake pribehy vobec mu ako neverim,lebo viem aky je.Pred vcerom som bol s nim vonku a vraj zbil neakeho cigana co nechcel pustit starsiu pani sadnut,ze sa zavesil v autobuse za tie drzadla a nohami tak vykopol,ze vyletel cez okno von:D ze autobus museli odstavit.A mojim kamoskam narozpraval jak bol na vojne,potom ze jak mu zomrela frajerka:D co neni pravda...Ako nechapem ho vobec...Co si myslite o nom vy??VSETCI HOVORIA O NOM ZE JE KKT...inak a ma 22rokov:D
Počuj, ja asi tvojho kamoša poznám. Bol som s ním nejaký čas na vojne, no potom mu zomrela snúbenka a mna postrelili do stehna, tak som bol tri dni v pralese, jedol som len maliny a čučoriedky kým ma našli..., odvtedy som ho nevidel...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

najlepšie je, keď všetci počúvate s otvorenými ústami a chválite ho aký je on tvrdý a drsný a čo ja viem čo ešte...a on rozpráva a rozpráva ...čoraz väčšie bludy...a vy sa v duchu kosíte a myslíte si aký je to debil... :lol:
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

nechapem zmyslu tejto temy... to ta mame utvrdit v tom ze kamarat je pekny idiot? :)

ano, tvoj kamarat je riadny debil! za chvilu ho kazdy odsudi
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Ako poznam podobnych ludi ale oni to myslia skor zo srandy... hovoria to furt ale nie do takej mieri.. Vsetci si na to zvykli a beru to jasne to je on a vsetko vie :D ale vacsinou su v pohode a je s nimi sranda :) To uz zalezi len od toho ako to podaju a v akej miere to prehanaju...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

xD chvalenie sa pi**vinamy ktore sa nestali je trapny pokus o uputanie pozornosti ked uz to ten clovek inak nedokaze =)) z jednej strany ftipne z druhej smutné =)) hold ludia su vselijaky
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tonken napísal:nechapem zmyslu tejto temy...
ved už aké dobre pobavenie je čítať výroky tých imbecilov :)
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

dobra tema, neskutocne citat ake kktiny dokaze niekto povedat bez hanby
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

aj pre takcyhto ludi slnko svieti. pocul som vela vymyslenych a absudnych pribehov, ale ta prihoda s tankom je fakt original :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

r2nger napísal:Raz mi jeden kkt (mal vtedy asi 16r) povedal, ze nasli s bratom v jednom lesiku rozbity tank. Opravili na nom pasy a zacali sa vozit. No prestalo ich to bavit tak zacali strielat z dela po turistoch
LOL. Tak toto bolo dobre. :hehe:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

lol aj ja cem tank :-D no nist necem to cele citat ale tak povedzme si takto furt lepsie nech vymysla kktiny a mozno sa mu raz podari takyto kusok z tankom a aspon sa zasmejete mimo toho ze sa smejete stale asi :-) Horsie je jeka jeden moj dobry kamarat spoluziak no more ten seckemu rozumi vsetko vie a vsetko ti vysvetluje, sak napr dneska som zadelil ze hen mam novu nokiu 6120c z nividiou (nasiel som malu nalepku tak osm ju nalepil na mobil) a on sulin ze no hej ze to sa teraz dava a vytahol svoj SE a ze napr v tomto je grafika od ATI ja nanho ty ch..j naco by bola v mobile taka grafika a dik ten uz trete cez devate tam daval najsmutnejsie je ze je to zo strednej elektrotechnik
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kibo napísal:nakolko ho nepoznam, tak by som ho nemal sudit, ale podla toho co si popisal je to Ezop, cize bajkar :D tiez som takych poznal, je to decko co musi byt stredobodom pozornosti... mal by ist za herca ci bavica, mohol by putavo rozpravat o tom, ako pocas studenej vojny prechovaval prisne tajne informacie a vyrazne tym ovplyvnil historiu :roll:
Vravíš EZOP? Nepoznáme sa my náhodou? :D Ja mám spolužiaka, ktorý si podobne vymýšla a voláme ho ezop. (má to aj na oznamku). Práve preto, že si vymýšla bájky. Ale k tomu navyše ešte vyplýva z nich ponaučenie.
Moja oblúbená je o vreteniciach:
"Raz som tak išiel so strýkom po poli a boli sme strašne nadrbaní. A bolo tam asi 15 vretenic, ktore sa vyhrievali. Strýko jednu zobral a takto s ňou začal točiť! Potom ju odhodil, nič sa mu nestalo ty ko*ot"

Ponaučenie plynúce z bájky: Ožratemu sa nikdy nič nestane :D
Napísať odpoveď