ultarko napísal:Zakladna moralka a etiketa, si vytiahol riadne eso z rukava.. moje skusenosti vravia ze ti co sa skryvaju za tieto frazy su najvacsi uchyli a kto to popiera potrvrdzuje ze trafena hus zagaga Podla mna ani nevies co vlastne moralka znamena, keby si vedel tak sa na nu davno vykasles.. no to asi ty nikdy nepochopis
Casom z toho vyrastie a budes za podobne uletene prispevky hanbit. Ten den pride, neboj sa.
Bruce Willis: K tomu mozem povedat len tolko, ze si bezcharakterny kkt, ktory nevie co so sebou. Podla mna si z dakej bohatej rodiny a este ti nebolo povedane "nie" ale tu si uz uvedomujes ze zachadazas pridaleko tak si opatrnejsi a chces sa poradit. Proste si prasa a som rad, ze nemam takych kamaratov ako si ty. Minimalne v to dufam, ze nemam takych kamaratov, ale poznam ich dost dobre.
Ostavam s pozdravom Bruce Willis
Hm to je husty problem ale podla mna ani jej to nedavaj najavo alebo sa jej to nepitaj ci co to chces urobit,a vies co radsej sa id liesit ked chces trdkat jeho matku FUJ
urcite by som sa na vychcijel , lebo by mi to ani hrdost nedovolila a neviem ako ten kamarat by dopadol , riesenie je bud sa rozist s kamosom alebo si najst inu dospelu babu , sex s dospelymi babami je bezny a sa neokunaju ako tie male holy do 18 nad 18 ako ktore