Mam problem s kamaratovou mamou
-
Bruce Willis
Amateur
Mam problem s kamaratovou mamou
Paci sa mi kamaratova mama a ma manzela cize kamaratov otec
velmi sa mi paci ja neviem ona nie je daka pekna ale ma daco do seba
chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno lebo
jej manzel chodi na tyzdnovky
Neviem ako mam zistit ze ci by aj ona chcela poradte ako ???
Mate podobny problem ???
Mate podobny problem ???
-
Bruce Willis
Amateur
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
stevec
Expert
Re: Mam problem s kamaratovou mamou
cenis si skvor vlastne chvilkove potesenie ako svojho kamosa... vies o tom ze by si svojmu kamosovi mohol znicit rodinu???? alebo tak daleko tvoj rozum nesiaha ... iba po penis a dalej nic?Bruce Willis napísal:Paci sa mi kamaratova mama a ma manzela cize kamaratov otec
Mate podobny problem ???
-
Bruce Willis
Amateur
keby sme to skusili iba raz popr. dva krat tak by sa nic nestalostevec napísal:cenis si skvor vlastne chvilkove potesenie ako svojho kamosa... vies o tom ze by si svojmu kamosovi mohol znicit rodinu???? alebo tak daleko tvoj rozum nesiaha ... iba po penis a dalej nic?
-
ROKI49
Medium Professional
Vidno ze svojich kamaratov nemas v ucte. Ty si proste taky KUPREZAK.Bruce Willis napísal:keby sme to skusili iba raz popr. dva krat tak by sa nic nestalo
-
stevec
Expert
Bruce Willis napísal:keby sme to skusili iba raz popr. dva krat tak by sa nic nestalo
poviem ti tak... ak ti to svedomie dovoli ... tak potom mas divne svedomie... to neni ako v amerike. Preboha je to jeho mama... Co ked sa to prevali a oni sa rozvedu a chlapec sa z toho nervovo zruti, alebo jej muz ... neviems ake nasledky to moze mat...
Poviem ti narovinu. Ked som bol maly mal som asi 8 rokov, prichitil som moju mamu ako si to rozdava s jednym chlapom. Inak toho chlapa poznam. Je to nas znamy... ako myslis ze mi bolo... A ako myslis ze by mi bolo keby to bol moj kamarat...
-
Bruce Willis
Amateur
stevec napísal:poviem ti tak... ak ti to svedomie dovoli ... tak potom mas divne svedomie... to neni ako v amerike. Preboha je to jeho mama... Co ked sa to prevali a oni sa rozvedu a chlapec sa z toho nervovo zruti, alebo jej muz ... neviems ake nasledky to moze mat...
Poviem ti narovinu. Ked som bol maly mal som asi 8 rokov, prichitil som moju mamu ako si to rozdava s jednym chlapom. Inak toho chlapa poznam. Je to nas znamy... ako myslis ze mi bolo... A ako myslis ze by mi bolo keby to bol moj kamarat...
a co ked sa to neprevali,ale on nema 8 rokov a urcite by som to nerobil ked bude doma
-
Bruce Willis
Amateur
tak toto je fakt ze huste....asi viem pomenaovat tvoj problem- PUBETA
aj ked uz mas 18... v tom veku uz musis mat trocha rozumu....Skus sa vzit do koze napriklad jej manzela co by si robil na jeho mieste keby to zistil??? ja si myslim ze by ta asi ZABIL a so zenou by sa pri najlepsom rozisiel a tvoj kamos by skoncil v cvokarni!!! 
-
Bruce Willis
Amateur
wlado_v napísal:tak toto je fakt ze huste....asi viem pomenaovat tvoj problem- PUBETAaj ked uz mas 18... v tom veku uz musis mat trocha rozumu....Skus sa vzit do koze napriklad jej manzela co by si robil na jeho mieste keby to zistil??? ja si myslim ze by ta asi ZABIL a so zenou by sa pri najlepsom rozisiel a tvoj kamos by skoncil v cvokarni!!!
no tak co by so mnou on dorobil to neviem ale vy mi tu vsetci vravite ze keby to zistil,ale on to nezisti radsej poradte ako jej dat najavo ze ju chcem
a aby ste vsetci vedeli to neni prvy tyzden co ju chcem uz tomu tak je skoro 2 roky !!
-
audiotrack
VIP
no nema 8 rokov ale to este horsie.8 rocne deti to nepochopia tak ako 18 ci kolko rocny chalanBruce Willis napísal:a co ked sa to neprevali,ale on nema 8 rokov a urcite by som to nerobil ked bude doma
-
R1k1nko
Darca
inak aj ja mam jedneho kamosa tiez ma nice mamu !!
ale tu by asi pichal kazdy u nas co ju pozna !!
volakedy som tam chodielval casto ani ne voli nemu ale voli nej .....
furt sme kecali o blbostiach ze co skola a taketo sracky ,,,
(ona nemala muza -rozvedeny ) ale raz doslo nejake modre BMW a bolo posnoch ,.,,,, spolu teraz su ... je to srasne ...
len tak pre inf ... on je 17 chalan a jeho mama ma asi 34r.
skoda ze som nemal ja take BMW
mozno by som bol ako ten v prci prci co sustal tu stiflerovu mamu ,.

ale tu by asi pichal kazdy u nas co ju pozna !!
volakedy som tam chodielval casto ani ne voli nemu ale voli nej .....
furt sme kecali o blbostiach ze co skola a taketo sracky ,,,
(ona nemala muza -rozvedeny ) ale raz doslo nejake modre BMW a bolo posnoch ,.,,,, spolu teraz su ... je to srasne ...
len tak pre inf ... on je 17 chalan a jeho mama ma asi 34r.
skoda ze som nemal ja take BMW
mozno by som bol ako ten v prci prci co sustal tu stiflerovu mamu ,.
sorry kamo ale ako sa hovori ty neromyslas hlavou ale puckou, to ze je mama tvojeho kamosa aj neviem jaka caja to si nechaj pre seba ked lezis vecer v posteli a inak co myslis ze to je take lachke si zasustat skym chces?
jednak ty a jeho mama nemate absolutne nic spolocne a okrem toho ona ma muza, rodinu pracu , zivot a urcite aj nejaku dostojnst a slusnost a myslim ze ty ju vobec nezaujimas, no ty si takeho razu ze ked prides ku tomu kamosovi a uvidis ju tak sa ti hned postavi do pozoru aj bez toho aby si mu zavelil jedine co mozem povedat je ze to je riadna uchylka
ak sa ti tak paci tak si to nechaj na snivanie a navyse aspon vidno ako si cenis svojho kamosa, ktory ani netusi o tvojich spinavych umysloch
sak pockaj az si precita toto forum a potom ta nakope tak ze vzdy ked ho uvidis bude ti liezt strach po hlave alebo sa ti vysmeje do xichtu a nikdy viac s tebou uz neprehovori
inak dufam ze sa stym kamosom nekamaratis len kol tomu aby si zizal na jeho mamu
jednak ty a jeho mama nemate absolutne nic spolocne a okrem toho ona ma muza, rodinu pracu , zivot a urcite aj nejaku dostojnst a slusnost a myslim ze ty ju vobec nezaujimas, no ty si takeho razu ze ked prides ku tomu kamosovi a uvidis ju tak sa ti hned postavi do pozoru aj bez toho aby si mu zavelil jedine co mozem povedat je ze to je riadna uchylka
ak sa ti tak paci tak si to nechaj na snivanie a navyse aspon vidno ako si cenis svojho kamosa, ktory ani netusi o tvojich spinavych umysloch
sak pockaj az si precita toto forum a potom ta nakope tak ze vzdy ked ho uvidis bude ti liezt strach po hlave alebo sa ti vysmeje do xichtu a nikdy viac s tebou uz neprehovori
inak dufam ze sa stym kamosom nekamaratis len kol tomu aby si zizal na jeho mamu