Mam problem s kamaratovou mamou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

warezman napísal:Prečítaj si pár diskusii dozadu a pochopíš.A čo teraz ja možem zato že sa mi nepáčia 40ročne ženy?A keď si predstavím že by som mal nejaku dolovať tak poviem fuuuj.Nech je to detinske,ale je to moj názor.
Nie tak som to myslel, ze teraz sa ti musia pacit za kazdu cenu, ale proste povedat fuuuj, no neviem..
Bruce Willis
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bruce Willis »

warezman napísal:Prečítaj si pár diskusii dozadu a pochopíš.A čo teraz ja možem zato že sa mi nepáčia 40ročne ženy?A keď si predstavím že by som mal nejaku dolovať tak poviem fuuuj.Nech je to detinske,ale je to moj názor.

sice neviem aky mas vkus ale nak ti otrci Pamela Anderson tak by si urcite nebovedal fuuuj a ak budes chciet pisat ze by si ju odmietol tak sem ani radsej nepis lebo kazdy vieme svoje a bol by to zbytcony spam
jedine ze by nebola tvoj typ inak by si ju dal a netrapilo by ta ze jej taha k 40-tke
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Bruce Willis napísal:sice neviem aky mas vkus ale nak ti otrci Pamela Anderson tak by si urcite nebovedal fuuuj a ak budes chciet pisat ze by si ju odmietol tak sem ani radsej nepis lebo kazdy vieme svoje a bol by to zbytcony spam
jedine ze by nebola tvoj typ inak by si ju dal a netrapilo by ta ze jej taha k 40-tke
Je to odpoveď k téme,ale je to podľa teba zbytočný spam.No ver či never,máš pravdu na ňu by som nepovedal fuuj,ale by som hodil šabľu.
PS.Inak už vydím ako bude 40ročná žena šukať z 18ročným chlapčekom ktorému gramatika hovorí toľko,ako mne madarský jazyk.
p4ra napísal:Nie tak som to myslel, ze teraz sa ti musia pacit za kazdu cenu, ale proste povedat fuuuj, no neviem..
Vieš vôbec čo hovoríš?Najprv povieš že je to detinské a potom že nie tak som to nemyslel,ale povedať fuuj,no neviem,si ujasni čo máš v hlave a netrep tu bludy.
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

Bruce Willis napísal:sice neviem aky mas vkus ale nak ti otrci Pamela Anderson tak by si urcite nebovedal fuuuj a ak budes chciet pisat ze by si ju odmietol tak sem ani radsej nepis lebo kazdy vieme svoje a bol by to zbytcony spam
tak ver tomu ze by som Pamelu odmietol len taka radost,ved ked sa na nu pozrem tak mi pride az zle :smt078
Bruce Willis
Amateur
Amateur

warezman napísal:Je to odpoveď k téme,ale je to podľa teba zbytočný spam.No ver či never,máš pravdu na ňu by som nepovedal fuuj,ale by som hodil šabľu.
PS.Inak už vydím ako bude 40ročná žena šukať z 18ročným chlapčekom ktorému gramatika hovorí toľko,ako mne madarský jazyk.

mam nejake chybi s gramatikou ale vies ako kazdy mame nejake chyby
ale zenam nejde o gramatiku to si este nezistil ,tvoja smola
ehm123
King
King

Bruce Willis napísal:mam nejake chybi s gramatikou ale vies ako kazdy mame nejake chyby
Jj ženám vôbec nejde o gramatiku,hlavne takým čo naštevovali/jú pomocnú školu,ako ty. :wink:

PS:chyby :wink:
ganja_rk
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ganja_rk »

Bruce Willis napísal:mam nejake chybi s gramatikou ale vies ako kazdy mame nejake chyby
tak neviem ci si ty este na to neprisiel ale velky pocet zien dokaze velmi znechutit zla gramatika,to ti povie vela ludi
ehm123
King
King

ganja_rk napísal:tak neviem ci si ty este na to neprisiel ale velky pocet zien dokaze velmi znechutit zla gramatika,to ti povie vela ludi
Ale šak on bere iba tie z pomocnej a tým to nevadí.
Bruce Willis
Amateur
Amateur

warezman napísal:Jj ženám vôbec nejde o gramatiku,hlavne takým čo naštevovali/jú pomocnú školu,ako ty. :wink:

PS:chyby :wink:

tak ja som podla teba navstevoval pomocnu skolu,kamaratku keby viem ako vyzeras a stretnem ta na ulici tak ani nechci vediet co by som s tebou dorobil
by si ani nevedel ako sa volas !!!!!
DanielJackson
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielJackson »

:aasmile19: preco sem pleties ten sex idol(ale nie moj, blue)???. Aj keby mi dala p**u na usta, tak balim svestky a zdrham!!! Len ju vidim a uz mam plane vedierko zvratkov.
ehm123
King
King

Bruce Willis napísal:tak ja som podla teba navstevoval pomocnu skolu,kamaratku keby viem ako vyzeras a stretnem ta na ulici tak ani nechci vediet co by som s tebou dorobil
by si ani nevedel ako sa volas !!!!!
Imho lol,najprv sa nauč písať daj VEĽKÉ písmeno na začiatok vety a na koniec BODKU,použi nejake ČIARKY,nech sa to dá čítať.

K téme,áno naštevoval si pomocnu školu,narozdiel od feťaka ako si ty,vždy viem ako sa volam,viem ako by som vyzeral(pekne :D ),a viem čo by si somnou dorobil(nič :lol: ).A prečo?Lebo si hovno. 8)

PS.Ide to už k čistému OT,prosím locknite to.
Bruce Willis
Amateur
Amateur

warezman napísal:Imho lol,najprv sa nauč písať daj VEĽKÉ písmeno na začiatok vety a na koniec BODKU,použi nejake ČIARKY,nech sa to dá čítať.

K téme,áno naštevoval si pomocnu školu,viem ako by som vyzeral(pekne :D ),a viem čo by si somnou dorobil(nič :lol: ).A prečo?Lebo si hovno. 8)
pocuvaj ma kolko mas vlastne rokov ?? 12 aj s topankami ..... a pisat budem tak ako sa bude mne chciet
ehm123
King
King

Bruce Willis napísal:Pocuvaj ma koľko mas vlastne rokov ?? 12 aj s topankami ..... a pisat budem tak ako sa bude mne chciet.
Mám len 6rokov bez topánok :D ,ale narozdiel od teba viem aspoň že na začiatku vety sa dáva VEĽKÉ písmeno a veta sa končí BODKOU.

PS:Prečo neni pri registrácii ešte nejaky ten IQ test,verím že ty aj s tvojou bývalou triedou by ste sa nikdy nemohli registrovať a bol by tu pokoj. :twisted:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

warezman: To, ze si detinsky sa mi ukazuje kazdym tvojim prispevkom v tejto temo a hovorim, ze povedat fuuuj na 40 rocnu zenu je detinske. Ale to, co som povedal neskor som myslel skor na to tvoje "dolovanie 40 rocnej fuuj!"
ehm123
King
King

p4ra napísal:warezman: To, ze si detinsky sa mi ukazuje kazdym tvojim prispevkom v tejto temo a hovorim, ze povedat fuuuj na 40 rocnu zenu je detinske. Ale to, co som povedal neskor som myslel skor na to tvoje "dolovanie 40 rocnej fuuj!"
Jj som detinsky a nehadam sa,mám šesť rokov.Fuuj na 40 ročnu ženu som myslel tak je ju budeš dolovať!!Šak celá téma je postavená na tom že ten lolo chce dolovať nejaku 40 ročnu žensku.

PS:Robite si zo mna srandu,čo tak dávať Dľžne,mäkčene,téma a nie temo. :twisted:
DanielJackson
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

warezman a Bruce Willis

Príspevok od používateľa DanielJackson »

Sa tu hadate ako male deti, a to ako jeden, co ma 18, tak aj druhy, co ma 12 aj s topankami(6 bez). Na to tu existuje take tlacitko, nadava sa mu SS. Tam si kliknite a potom na seba kidajte. Tu len SPAMUJETE!!
ehm123
King
King

Re: warezman a Bruce Willis

DanielJackson napísal:Sa tu hadate ako male deti, a to ako jeden, co ma 18, tak aj druhy, co ma 12 aj s topankami(6 bez). Na to tu existuje take tlacitko, nadava sa mu SS. Tam si kliknite a potom na seba kidajte. Tu len SPAMUJETE!!
Ja viem,už som sa uchýlil k spamu.Poprosím modov aby to tu premazali.
A nemam 12 rokov aj s topankami,to som nikdy nepovedal,to povedal ten z pomocnej školy.

DanielJackson:Hlavne že tvoj posledný príspevok v http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=35878 je 99% spam.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tema je o tom, ja tomu rozumiem. To, ze chalan ma problem s jeho kamarata mamou je huste. Podla mna je to len hormon, je mlady, tak mu to proste beha po hlave.

V druhej casti mojich prispevkov som len reagoval na to, ako si prudko a zbytocne zareagoval na zeny, kt. su po 40tke. Uz som ti pisal, ze je mnoho mamiciek, aj slobodnych, kt. maju okolo 40, su tak pekne, tak sa o seba staraju, ze este aj ich dcerusky 18 rocne im mozu zavidiet, ze ako vyzeraju. Ja ti nehovorim, ze si mas zacat so 40 rocnou, ale myslim si, ze to, ako si to povedal sa da povedat aj normalnejsie a na urovni. Ani jeden z mojich prispevkov som nemyslel voci tebe ofenzivne, skor som sa ti snazil poradit, aby si sa vyjadroval trosku dospelejsie.

Este na zaver by som chcel spomenut jeden priklad. Dopredu, ale chcem povedat, ze s nim nesuhlasim, no co uz. Moj kamarat, celkom dobry sa zalubil do jednej mamicky, kt. uz ma syna stredoskolaka. Bola slobodna. Zacali spolu chodit a teraz mu porodila dieta. Ona ma 41 a on ma 19. Je to na hlavu postavene, ale aj taketo veci sa deju a netreba preto ludi odsudzovat. Keby si videl tuto mamicku, nepovedal by si fuj urcite.

Inak aj taka Pamela Andresson, Carmen Electra atd. su uz trosicku starsie, ale ked sa pozries na ich obrazky, tak neostanes chladny. Ci snad ano?

PS. Sorry, za tu gramaticku chybu "temo", myslel som teme.
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

chlapci chlapci....skludnite hormon...sa tu hadate pre somarinu...je pravda ze Pamela je :smt078 (ta isla pred par rokmi teraz su v mode ine dievky) :wink: , ale to vsak neznamena ze aj ta jeho zenska musi byt spatna aj ked ma 40...a este mi povec co dosiahnes tym ze ju prfiknes?(co sa ti urcite nepodari) iba ak uspokojis sam seba a tolkym ludom znicis zivot...uvedomujes si ze je to od teba sebecke???? :roll:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co tu pisete hluposti o topankach alebo Pamele. Poznam tiez jednu mladu slecnu a jej mama, ehhhh, co vam bude rozpravat :smt049
Napísať odpoveď