Gangy napísal:Pozri skromnost nieje na miesto, ak si vypocital vsetky priklady spravne (okrem jedneho kde si si len zle tipol lebo inak to neslo) tak to o istej forme geniality musi byt rec.
Príklady neboli zložité vzhľadom na úroveň a obsah štúdia matematiky u nás (hlavne semináre v posledných 2 rokoch...)...
Tým pádom sa s vedomosťami, ktoré som počas tých rokov mohol nadobudnúť, dali vypočítať bez väčších problémov...
b0t~ napísal:ako pani a damy... akademicky pre niektorych ( aj pre mna xD ) v plnom prude... ucite sa? ja som zacal naskou ale niejako ma to uz nebavi...
nastastie ja ho mam az na buduci tyzden , keby som ho mal teraz..tak mrtne stresy...
gl ako aj vsetkym maturantom
Ved este len pondelok... casu dost nie ? Len ked si to trochu uvedomujem tak neviem ako to budem stihat dalsie dni :\ Viem dokopy tak hm cca 15-20 tem - sj 5/30 , nas cca 15/30, eng 0/25 to aj tak necham ;D, mat 0/40
Takze este slusna kopka tem na mna caka ...
Dnes v skole bolo dusno, profka z geografie nepripustila k mature dvoch stvrtakov, jedna moja spoluziacka, ako lajdacka, ale ten druhy minuly rok ligol, cize opakuje maturu a toto sa mu stane, tak povedzte
všetci tu spomínate stále "%" no ja už takto o týždeň ťahám z AJ jednu z 30 otázok a potom SJ a Odborné
Maturuje tu niekto o týždeň? aby som nebol v tom sám
neo250 napísal:všetci tu spomínate stále "%" no ja už takto o týždeň ťahám z AJ jednu z 30 otázok a potom SJ a Odborné
Maturuje tu niekto o týždeň? aby som nebol v tom sám
ano ja zacinam 19 a pokracujem 21
akoze sa ucim prave slovensky jazyk, no nieco hrozne, neznasam to, radsej by som sa ucil este 100 ekonomickych otazok ako 30 zo SJ