Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LayDeeJane
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Maturita

Príspevok od používateľa LayDeeJane »

kto z vás tento rok maturuje?? hee tešíte sa tak veľmi ako ja :D pochváľte sa z akých predmetov... :)
LayDeeJane
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LayDeeJane »

fizz napísal:Bio, Che, Aj, Sj.......btw. o maturite tu je strasne vela tem :wink:
heeej?? tak diky :oops: ale vieš som tu až 2 deň tak som toho nestihla veľa čeknúť :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Minuloroční maturanti dali 46 strán diskusie, čo my tento rok?? :P
U mňa figurujú: SJ, AJ, NOS, DEJ...

//Slayter: jj, alternatíva je pre mňa ešte žurnalistika. :wink:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

jin napísal:Minuloroční maturanti dali 46 strán diskusie, čo my tento rok?? :P
U mňa figurujú: SJ, AJ, NOS, DEJ...
Ze ides na pravo? :) Alebo co :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

a fizz na medicínu.. ;)

//no to som nečítal.. ale oki, aspoň mám potvrdené, že dobrý tip. :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

brm napísal:a fizz na medicínu.. ;)
to uz tu je spominane

jin: co je NOS?
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

SJ, AJ a odborné predmety( účto, ekonomika, makroekonómia a právo)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Elektrotechnika Prax, Teoria ... AJ ... SJ
Na SJ sa fakt netesim ... a mam z toho len nervy ...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

SJ (B), AJ (B), MAT (A), INF (B)
smerujem to na ekonomiu tuke alebo informatiku upjs...bojim sa hlavne angliny, lebo inde sa viem vykecat, ale na angline .. najvacsi veget bezkonkurencne matika, ked budem mat horsiu znamku ako dvojku budem nestastny zo seba xD
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som maturovala minuly rok,ale len z 3 predmetov :) anglina,biola a slovina...nemcinu som robila v decembri,lebo sme boli nemcinarska trieda a robili sme sprachdiplom na miesto maturity
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

moni19 napísal:ja som maturovala minuly rok,ale len z 3 predmetov :) anglina,biola a slovina...nemcinu som robila v decembri,lebo sme boli nemcinarska trieda a robili sme sprachdiplom na miesto maturity
Aaaa aj ja som v Sprachdiplom triede, ale vykašľal som sa na to po zverejnení nových podmienok. Musíš robiť aj A maturitu, nakoľko v dobre maturít nebudú ešte výsledky z DSD...Tak ževraj pre istotu :P
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

preco mam pocit ze do tejto temy uz nepatrim?
ach stare dobre casy maturitne :)
gl and SUIT UP!
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

tak tak aj ja idem tento rok zrobit skusku dospelosti :D
maturujem INF, AJ, SJ, BIO + M nepovinne (len extrerna cast)
akoze dnes som po stuskovej zniceny a unaveny :(.....
otazka do plena: pripravujete sa uz na matury?? bo ja este nemam ani len prefotene maturitne temy.. nie ze by som sa ich chystal vypracovat :D
/btw vsetko B stupen :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

jin napísal:Aaaa aj ja som v Sprachdiplom triede, ale vykašľal som sa na to po zverejnení nových podmienok. Musíš robiť aj A maturitu, nakoľko v dobre maturít nebudú ešte výsledky z DSD...Tak ževraj pre istotu :P
my sme to mali rovnako,ale treba si verit :) ja som si povedala,ze ked sa uz 8 rokov ucim nemcinu,tak by som to aj mohla zvladnut
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

maturita uz cakaaaaa. u mna to bude slovina, odbor, anglina, prakticka cast, matika (nepovinna). ak nahodou mate niekto vypracovane otazky na tohtorocnu slovinu, mohli by ste to sem aj smarit :) myslim, ze to nie je warez
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

budúci rok ma to čaká ale na mojej škole sa odomňa vyžaduje, aby som mal už jasno (keďže máme alternatívny spôsob výučby a rozvrhy sa budú robiť dosť zložito, niecelkom závezne budem teda presne predmety a ich rozvrhnutie do 18 hodín týždenne nahlasovať už dakedy na polroka)

Mal som jasno a bol som pevne rozhodnutý pre žurnaslistku. Kým som nemal rozhovor s jedným skúseným žurnalistom, ktorý mi povedal, že ak chcem byť novinár, hzlásateľ, redaktor alebo čokoľvek žurnalistické, mám si spraviť akúkoľvek inú užitočnejšiu školu a potom sa pokúsil stať tým čím chcem, lebo v skutočnosti je mi titul zo žurnalistiky na veľký mastný kkt a každého iba zaujíma, či na to človek má, na školu žurnalistiky mu ani nepozrú...
Moja predstava Sjl+Aj+geografia+dejepis tým pádom padla.

A teraz som rozhodnutý pre štúdium filozofie (prípadne si v druháku opridám politológiu alebo právo, čo mi veľa ľudí odporúča-je to dobrý základ aj pre politiku)
čiže: Sjl+Aj+Dej.+NOS
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tak už keď z toho chceme mať mainstramovu tému tak by sa patril nejaký seriózny názov ako Maturita 2008 (aspoň s veľkým písmenom :D )...
No a k téme ja budem maturovať v SJL, ANJ, FRJ, MAT všetko na úrovni A.. Dalej by som sa chcel dostať na niečo ekonomického zamerania najlepšie na Medzinárodný obchod v Prahe na VŠE :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

jin napísal:Aaaa aj ja som v Sprachdiplom triede, ale vykašľal som sa na to po zverejnení nových podmienok. Musíš robiť aj A maturitu, nakoľko v dobre maturít nebudú ešte výsledky z DSD...Tak ževraj pre istotu :P
No musíš si dať maturitu z neminy na A, pokiaľ chceš, aby ti to uznali ako jeden z mat. predmetov - tak to bolo u nás. Ja som si dala normálne anglinu, pretože som si myslela, že ten Sprachdiplom nespravím a spravila som a potom som si šla odmaturovať aj z angliny. Takže kým zvyšok spolužiakov maturoval z 3 predmetov, ja z 5. Bola to sranda :D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

turtlak69 napísal:maturita uz cakaaaaa. u mna to bude slovina, odbor, anglina, prakticka cast, matika (nepovinna). ak nahodou mate niekto vypracovane otazky na tohtorocnu slovinu, mohli by ste to sem aj smarit :) myslim, ze to nie je warez
tuším by som to mal mať doma po bratovi, lenže nam učitelia hovoria že teraz sa to všetko bude meniť teda tie okruhy takže neviem či to ma nejakú dôležitu hodnotu, inak neviem či su tie otázky rovnaké pre všetký školy ja chodim na obchodnú akadémiu a vrajže už dva či tri roky boli totožne temy ale ževraj sa teraz to ma meniť - tak z toho nevie vyjsť ani herkopater :D

btw. neska nam nemčinarka povedala že na externúčasť bude len 100 minút a 60 úloh a sloh za 45 minút 180 slov, takže tu budem rad ak nazbieram aspon 21 bodov z tých 60 a tým prejdem lebo to tohto roku bude riadna fuška
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

no u mna je to biola(A), chemia(A), slovina(B), anglina(B) ... ale velky strach mam zo sloviny z toho testu co ma byt ... a potom snad medicina ... len neviem ci si mam dat aj poistku na nejaku skolu kde ma vezmu bez skusok ( nie zeby som si neveril ale nahoda je svina :D ) ...
Napísať odpoveď