Maturita
-
LayDeeJane
Novice
Maturita
kto z vás tento rok maturuje?? hee tešíte sa tak veľmi ako ja
pochváľte sa z akých predmetov... 
-
LayDeeJane
Novice
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Aaaa aj ja som v Sprachdiplom triede, ale vykašľal som sa na to po zverejnení nových podmienok. Musíš robiť aj A maturitu, nakoľko v dobre maturít nebudú ešte výsledky z DSD...Tak ževraj pre istotumoni19 napísal:ja som maturovala minuly rok,ale len z 3 predmetovanglina,biola a slovina...nemcinu som robila v decembri,lebo sme boli nemcinarska trieda a robili sme sprachdiplom na miesto maturity
-
braino.swk
Light Professional
tak tak aj ja idem tento rok zrobit skusku dospelosti
maturujem INF, AJ, SJ, BIO + M nepovinne (len extrerna cast)
akoze dnes som po stuskovej zniceny a unaveny
.....
otazka do plena: pripravujete sa uz na matury?? bo ja este nemam ani len prefotene maturitne temy.. nie ze by som sa ich chystal vypracovat
/btw vsetko B stupen
maturujem INF, AJ, SJ, BIO + M nepovinne (len extrerna cast)
akoze dnes som po stuskovej zniceny a unaveny
otazka do plena: pripravujete sa uz na matury?? bo ja este nemam ani len prefotene maturitne temy.. nie ze by som sa ich chystal vypracovat
/btw vsetko B stupen
my sme to mali rovnako,ale treba si veritjin napísal:Aaaa aj ja som v Sprachdiplom triede, ale vykašľal som sa na to po zverejnení nových podmienok. Musíš robiť aj A maturitu, nakoľko v dobre maturít nebudú ešte výsledky z DSD...Tak ževraj pre istotu
budúci rok ma to čaká ale na mojej škole sa odomňa vyžaduje, aby som mal už jasno (keďže máme alternatívny spôsob výučby a rozvrhy sa budú robiť dosť zložito, niecelkom závezne budem teda presne predmety a ich rozvrhnutie do 18 hodín týždenne nahlasovať už dakedy na polroka)
Mal som jasno a bol som pevne rozhodnutý pre žurnaslistku. Kým som nemal rozhovor s jedným skúseným žurnalistom, ktorý mi povedal, že ak chcem byť novinár, hzlásateľ, redaktor alebo čokoľvek žurnalistické, mám si spraviť akúkoľvek inú užitočnejšiu školu a potom sa pokúsil stať tým čím chcem, lebo v skutočnosti je mi titul zo žurnalistiky na veľký mastný kkt a každého iba zaujíma, či na to človek má, na školu žurnalistiky mu ani nepozrú...
Moja predstava Sjl+Aj+geografia+dejepis tým pádom padla.
A teraz som rozhodnutý pre štúdium filozofie (prípadne si v druháku opridám politológiu alebo právo, čo mi veľa ľudí odporúča-je to dobrý základ aj pre politiku)
čiže: Sjl+Aj+Dej.+NOS
Mal som jasno a bol som pevne rozhodnutý pre žurnaslistku. Kým som nemal rozhovor s jedným skúseným žurnalistom, ktorý mi povedal, že ak chcem byť novinár, hzlásateľ, redaktor alebo čokoľvek žurnalistické, mám si spraviť akúkoľvek inú užitočnejšiu školu a potom sa pokúsil stať tým čím chcem, lebo v skutočnosti je mi titul zo žurnalistiky na veľký mastný kkt a každého iba zaujíma, či na to človek má, na školu žurnalistiky mu ani nepozrú...
Moja predstava Sjl+Aj+geografia+dejepis tým pádom padla.
A teraz som rozhodnutý pre štúdium filozofie (prípadne si v druháku opridám politológiu alebo právo, čo mi veľa ľudí odporúča-je to dobrý základ aj pre politiku)
čiže: Sjl+Aj+Dej.+NOS
-
Vesper
Professional
Tak už keď z toho chceme mať mainstramovu tému tak by sa patril nejaký seriózny názov ako Maturita 2008 (aspoň s veľkým písmenom
)...
No a k téme ja budem maturovať v SJL, ANJ, FRJ, MAT všetko na úrovni A.. Dalej by som sa chcel dostať na niečo ekonomického zamerania najlepšie na Medzinárodný obchod v Prahe na VŠE
No a k téme ja budem maturovať v SJL, ANJ, FRJ, MAT všetko na úrovni A.. Dalej by som sa chcel dostať na niečo ekonomického zamerania najlepšie na Medzinárodný obchod v Prahe na VŠE
-
bolek
Guru
No musíš si dať maturitu z neminy na A, pokiaľ chceš, aby ti to uznali ako jeden z mat. predmetov - tak to bolo u nás. Ja som si dala normálne anglinu, pretože som si myslela, že ten Sprachdiplom nespravím a spravila som a potom som si šla odmaturovať aj z angliny. Takže kým zvyšok spolužiakov maturoval z 3 predmetov, ja z 5. Bola to srandajin napísal:Aaaa aj ja som v Sprachdiplom triede, ale vykašľal som sa na to po zverejnení nových podmienok. Musíš robiť aj A maturitu, nakoľko v dobre maturít nebudú ešte výsledky z DSD...Tak ževraj pre istotu
správa
tuším by som to mal mať doma po bratovi, lenže nam učitelia hovoria že teraz sa to všetko bude meniť teda tie okruhy takže neviem či to ma nejakú dôležitu hodnotu, inak neviem či su tie otázky rovnaké pre všetký školy ja chodim na obchodnú akadémiu a vrajže už dva či tri roky boli totožne temy ale ževraj sa teraz to ma meniť - tak z toho nevie vyjsť ani herkopaterturtlak69 napísal:maturita uz cakaaaaa. u mna to bude slovina, odbor, anglina, prakticka cast, matika (nepovinna). ak nahodou mate niekto vypracovane otazky na tohtorocnu slovinu, mohli by ste to sem aj smaritmyslim, ze to nie je warez
btw. neska nam nemčinarka povedala že na externúčasť bude len 100 minút a 60 úloh a sloh za 45 minút 180 slov, takže tu budem rad ak nazbieram aspon 21 bodov z tých 60 a tým prejdem lebo to tohto roku bude riadna fuška