Maturita
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Išlo mi skôr o to, že ak je čísel od 1 (-1) po "nekonečno" (-) rovnaký počet, tak 0 sa v takomto zmysle nedefinuje...aj keď som sa na to neskôr pýtal matikárov, tak to bolo 50/50 ...Gangy napísal:Viem o ktorom priklade vravis, tiez som sa ludi okolo zmatene pytal ci mam nulu ratat ako parne alebo neparne a nikdo sa poriadne nevedel rozhodnut.
Ide o to ze sa mi nechce verit, ze nam sem na forum chodi genius ktory si len tak vypocita vsetky priklady akoby nic. Ak to tak ale predsa je, gratulujem.
A tie príklady boli pomerne jednoduché, aj keď časová tieseň tam bola...
O genialite to vôbec nie je, skôr o aplikácii vedomostí, orientácii a rýchlom počítaní...
Niekomu viac sedí matematika (zvlášť jej krása v kreativite) a niekomu niečo iné (potreboval ju ale napr. na ekonomické VŠ)...
Pozri skromnost nieje na miesto, ak si vypocital vsetky priklady spravne (okrem jedneho kde si si len zle tipol lebo inak to neslo) tak to o istej forme geniality musi byt rec.P41NK1LL3R napísal:Išlo mi skôr o to, že ak je čísel od 1 (-1) po "nekonečno" (-) rovnaký počet, tak 0 sa v takomto zmysle nedefinuje...aj keď som sa na to neskôr pýtal matikárov, tak to bolo 50/50 ...
A tie príklady boli pomerne jednoduché, aj keď časová tieseň tam bola...
O genialite to vôbec nie je, skôr o aplikácii vedomostí, orientácii a rýchlom počítaní...
Niekomu viac sedí matematika (zvlášť jej krása v kreativite) a niekomu niečo iné (potreboval ju ale napr. na ekonomické VŠ)...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Príklady neboli zložité vzhľadom na úroveň a obsah štúdia matematiky u nás (hlavne semináre v posledných 2 rokoch...)...Gangy napísal:Pozri skromnost nieje na miesto, ak si vypocital vsetky priklady spravne (okrem jedneho kde si si len zle tipol lebo inak to neslo) tak to o istej forme geniality musi byt rec.
Tým pádom sa s vedomosťami, ktoré som počas tých rokov mohol nadobudnúť, dali vypočítať bez väčších problémov...
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Uvedomujem si kazdeho zmaturovaneho reporty ze "formalita" , ale aj tak mam taky cudny pocit viete kde.
Na viac ako 80% viem :
SJ - 21/30
EKO(Cestovny Ruch) - 8/25
AJ - 24/24
to uz snad nejak dam na ten pocit istoty , trochu to prikorenim nejakymi vtipmi typickymi a potom uz len sa hodit do miestnej fontany
.
Na viac ako 80% viem :
SJ - 21/30
EKO(Cestovny Ruch) - 8/25
AJ - 24/24
to uz snad nejak dam na ten pocit istoty , trochu to prikorenim nejakymi vtipmi typickymi a potom uz len sa hodit do miestnej fontany