ked ma ten dedko liecil som mal 4 roky taze sa neda hovorit o tom ci som veril ze ma vylieci abo ne
Nadprirodzene javy
Tiez som nedavno lezal pod holim nebom v spacaku a nespal som sop pozeral na padajuce asteroidy a v tom som si vsimol drobne pohybujuce sa svetielko zo zaciatku sa pohybovalo presne ako druzica t.j. rovno ale nahle zmenilo smer a spravilo velmi malu a rychlu polkruznicu a hned na to sa to otocilo mozno o 110 (stupnov) presne opacnym smerom velmy rychlo to zrychlilo a zmyzlo to. Nechcem hovorit ze to bolo ufo lebo to vobec nemuselo byt ale lietadlo ani nic podobne to isto nebolo a druzice nemenia smer
-
Szentivanyi Laszlo
Light Star
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Odpoved na tuto otazku ,,nadprirodzene javy stretli ste sa s dajakym?" je tu: http://www.hojko.com/profile.php?mode=v ... ile&u=1963
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja mam akurat nadprirodzenu chut na orosenu odmenu.no okrem svetielok na oblohe(taky ten trojuholnik atd) som toho mnogo nezazil ale moja prababka si dala este za svojho mladi vyvestit buducnost u ciganky a vsetko, ze prezije svojho muza, aj svoje deti aj to kedy zomrie a neviem co este vsetko sa jej splnilo.takze serte na taketo veci. radsej v sladkej nevedomosti a spokojne... plno uplne obycajnych veci mi niekedy pripadaju neobycajne zaujimave. zajdite dakedy do prirody a nesedte tu na riti.
Re: hej videl
akoze si ho fakt videl? lebo on je nadpriridzeny javfireman58 napísal:Videl a neviem akou nahodou. skenner ty ho poznas je to soviet666.![]()
-
caesar1987
Addict
mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
ale nestava sa to casto...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolocaesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
-
caesar1987
Addict