Nadprirodzene javy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

stretli ste sa s nadprirodzenym javom

ano
112
33%
nie
228
67%

Celkom hlasov: 340

zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja mam akurat nadprirodzenu chut na orosenu odmenu.no okrem svetielok na oblohe(taky ten trojuholnik atd) som toho mnogo nezazil ale moja prababka si dala este za svojho mladi vyvestit buducnost u ciganky a vsetko, ze prezije svojho muza, aj svoje deti aj to kedy zomrie a neviem co este vsetko sa jej splnilo.takze serte na taketo veci. radsej v sladkej nevedomosti a spokojne... plno uplne obycajnych veci mi niekedy pripadaju neobycajne zaujimave. zajdite dakedy do prirody a nesedte tu na riti.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: hej videl

Príspevok od používateľa brainwirm »

fireman58 napísal:Videl a neviem akou nahodou. skenner ty ho poznas je to soviet666. :lol: :lol:
akoze si ho fakt videl? lebo on je nadpriridzeny jav :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

videl som demona, nehovoriac o snoch, kde bol exorcizmus.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

nadprirodzene javy stretli ste sa s dajakym?
Ano, ked som dostal z latinciny dvojku na konci roka... :lol:
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
ale nestava sa to casto...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

caesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolo
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

drakeman napísal:neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolo
u mna je tu uz tak isto... do tej 18nastky to bolo caste, teraz max 2x za mesiac... ale je to vazne cudny pocit...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolo
Mne sa to stava velmi casto (niekedy takmer kazdy den), mam z toho az zly pocit... :!:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

mne takmer nikdy...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

tomexx napísal:Mne sa to stava velmi casto (niekedy takmer kazdy den), mam z toho az zly pocit... :!:
co som o tom cital, nemusis mat. ide v podstate o cestovanie v astrale. ak ti to nieco hovori
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:co som o tom cital, nemusis mat. ide v podstate o cestovanie v astrale. ak ti to nieco hovori
To mi nic nehovori, ale ten pocit je strasne zvlastny. Proste zrazu sa mi vybavi nejaka situacia, ktoru som v podstate nezazil, ale nahle si "pamatam" na vsetky suvislosti. Neviem to popisat. Ale je to velmi zvlastny pocit...
<M88>
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa <M88> »

Ja som sa este nikdy s nicim nadprirodzenym nestretol. Taky zazitok moze byt fakt zaujimavy!!
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

mastermind napísal:no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.

este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...

a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim

TI SI ALE RIADNY BLAZON!!!
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

caesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...

PRESNE MNE SA TOTO STAVA VELMI CASTO
mike
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mike »

Curtis Jackson napísal:TI SI ALE RIADNY BLAZON!!!
preco by mal byt blazon ja mam uja ktory je schopny rovnakych veci a pritom ked tak po mne prejde rukou tak citim teplo. A este pre teba mastermind ked mas take schopnosti tak by si sa s tym mohol viac zaoberat , zajst k odbornikovi, poradit sa s nim.
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

mne sa toto DEJA VU stava tiez asi raz do dvox tyzdnou... a vzdy nad tim potom dlho rozmyslam... a nepoznam cloveka ktory by ten pocit nepoznal.
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Take de-javu sa mi stavalo ked som bol mladsi, uz dlho sa mi to nestalo.
Musim povedat ze dakedy ma az zamrazilo, ked mi doslo ze spoluziak o sekundu povie nieco co som uz pocul....fakt desive, potom uz ma to tak nesralo zacal som proti tomu bojovat kde som vedel ze sa nieco stane alebo niekto nieco povie tak som mu povedal: "nic nehovor, uz som to pocul" :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

viem ze sa mi toten flip so snami ktore sa este len stanu dakedy staval ale dajak uz nepamatam kedy naposledy...
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

DRZTE SA TE SA TEMY... prispevky typu: "nic take sa mi nestalo" budem mazat... a ak sa budu opakovat pojdete rozmyslat o nadprirodzenych javoch do basy...
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

mastermind napísal:no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.

este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...

a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim
V inej rubrike si vyzeral ako krestan a toto podla mna zavana poriadnym - nenapada ma to slovo, ale v stredoveku by to oznacili asi ako bosoractvo.
Napísať odpoveď