Nadprirodzene javy
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ja mam akurat nadprirodzenu chut na orosenu odmenu.no okrem svetielok na oblohe(taky ten trojuholnik atd) som toho mnogo nezazil ale moja prababka si dala este za svojho mladi vyvestit buducnost u ciganky a vsetko, ze prezije svojho muza, aj svoje deti aj to kedy zomrie a neviem co este vsetko sa jej splnilo.takze serte na taketo veci. radsej v sladkej nevedomosti a spokojne... plno uplne obycajnych veci mi niekedy pripadaju neobycajne zaujimave. zajdite dakedy do prirody a nesedte tu na riti.
Re: hej videl
akoze si ho fakt videl? lebo on je nadpriridzeny javfireman58 napísal:Videl a neviem akou nahodou. skenner ty ho poznas je to soviet666.![]()
-
caesar1987
Addict
mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
ale nestava sa to casto...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolocaesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
-
caesar1987
Addict
-
tomexx
King
To mi nic nehovori, ale ten pocit je strasne zvlastny. Proste zrazu sa mi vybavi nejaka situacia, ktoru som v podstate nezazil, ale nahle si "pamatam" na vsetky suvislosti. Neviem to popisat. Ale je to velmi zvlastny pocit...drakeman napísal:co som o tom cital, nemusis mat. ide v podstate o cestovanie v astrale. ak ti to nieco hovori
-
Curtis Jackson
Expert
mastermind napísal:no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim
TI SI ALE RIADNY BLAZON!!!
-
Curtis Jackson
Expert
caesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
PRESNE MNE SA TOTO STAVA VELMI CASTO
preco by mal byt blazon ja mam uja ktory je schopny rovnakych veci a pritom ked tak po mne prejde rukou tak citim teplo. A este pre teba mastermind ked mas take schopnosti tak by si sa s tym mohol viac zaoberat , zajst k odbornikovi, poradit sa s nim.Curtis Jackson napísal:TI SI ALE RIADNY BLAZON!!!
mne sa toto DEJA VU stava tiez asi raz do dvox tyzdnou... a vzdy nad tim potom dlho rozmyslam... a nepoznam cloveka ktory by ten pocit nepoznal.caesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
-
Fortune
Light Professional
Take de-javu sa mi stavalo ked som bol mladsi, uz dlho sa mi to nestalo.
Musim povedat ze dakedy ma az zamrazilo, ked mi doslo ze spoluziak o sekundu povie nieco co som uz pocul....fakt desive, potom uz ma to tak nesralo zacal som proti tomu bojovat kde som vedel ze sa nieco stane alebo niekto nieco povie tak som mu povedal: "nic nehovor, uz som to pocul"
Musim povedat ze dakedy ma az zamrazilo, ked mi doslo ze spoluziak o sekundu povie nieco co som uz pocul....fakt desive, potom uz ma to tak nesralo zacal som proti tomu bojovat kde som vedel ze sa nieco stane alebo niekto nieco povie tak som mu povedal: "nic nehovor, uz som to pocul"
-
BzuCo
Expert
V inej rubrike si vyzeral ako krestan a toto podla mna zavana poriadnym - nenapada ma to slovo, ale v stredoveku by to oznacili asi ako bosoractvo.mastermind napísal:no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim