|
|
|
| stretli ste sa s nadprirodzenym javom |
| ano |
|
36% |
[ 53 ] |
| nie |
|
63% |
[ 93 ] |
|
| Celkom hlasov : 146 |
|
| Autor |
Správa |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2517 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
| caesar1987 napísal: |
mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
ale nestava sa to casto... |
neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolo |
|
| Návrat hore |
|
 |
caesar1987 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2005 Príspevky: 2354 Bydlisko: Nové Zámky Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 18:59 Predmet: |
|
|
| drakeman napísal: |
| neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolo |
u mna je tu uz tak isto... do tej 18nastky to bolo caste, teraz max 2x za mesiac... ale je to vazne cudny pocit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1706 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 19:00 Predmet: |
|
|
| neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolo |
Mne sa to stava velmi casto (niekedy takmer kazdy den), mam z toho az zly pocit...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 19:30 Predmet: |
|
|
| mne takmer nikdy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drakeman Guru

Stav:  Založený: 29.11.2004 Príspevky: 2517 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 20:00 Predmet: |
|
|
| tomexx napísal: |
Mne sa to stava velmi casto (niekedy takmer kazdy den), mam z toho az zly pocit...  |
co som o tom cital, nemusis mat. ide v podstate o cestovanie v astrale. ak ti to nieco hovori |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1706 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2006, 21:23 Predmet: |
|
|
| co som o tom cital, nemusis mat. ide v podstate o cestovanie v astrale. ak ti to nieco hovori |
To mi nic nehovori, ale ten pocit je strasne zvlastny. Proste zrazu sa mi vybavi nejaka situacia, ktoru som v podstate nezazil, ale nahle si "pamatam" na vsetky suvislosti. Neviem to popisat. Ale je to velmi zvlastny pocit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
<M88> Light Expert

Stav:  Založený: 13.10.2005 Príspevky: 73
Zaslal: 13 Jan 2006, 19:15 Predmet: |
|
|
| Ja som sa este nikdy s nicim nadprirodzenym nestretol. Taky zazitok moze byt fakt zaujimavy!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curtis Jackson Expert

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 154 Bydlisko: USA-NY Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 18:42 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim |
TI SI ALE RIADNY BLAZON!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curtis Jackson Expert

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 154 Bydlisko: USA-NY Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
PRESNE MNE SA TOTO STAVA VELMI CASTO |
|
| Návrat hore |
|
 |
mike Expert

Stav:  Založený: 04.10.2005 Príspevky: 167
Zaslal: 21 Jan 2006, 19:19 Predmet: |
|
|
| Curtis Jackson napísal: |
| TI SI ALE RIADNY BLAZON!!! |
preco by mal byt blazon ja mam uja ktory je schopny rovnakych veci a pritom ked tak po mne prejde rukou tak citim teplo. A este pre teba mastermind ked mas take schopnosti tak by si sa s tym mohol viac zaoberat , zajst k odbornikovi, poradit sa s nim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
B3rET Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.10.2005 Príspevky: 679
Zaslal: 21 Jan 2006, 21:22 Predmet: |
|
|
mne sa toto DEJA VU stava tiez asi raz do dvox tyzdnou... a vzdy nad tim potom dlho rozmyslam... a nepoznam cloveka ktory by ten pocit nepoznal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fortune Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2005 Príspevky: 531 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 21:59 Predmet: |
|
|
Take de-javu sa mi stavalo ked som bol mladsi, uz dlho sa mi to nestalo.
Musim povedat ze dakedy ma az zamrazilo, ked mi doslo ze spoluziak o sekundu povie nieco co som uz pocul....fakt desive, potom uz ma to tak nesralo zacal som proti tomu bojovat kde som vedel ze sa nieco stane alebo niekto nieco povie tak som mu povedal: "nic nehovor, uz som to pocul"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2021 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
| viem ze sa mi toten flip so snami ktore sa este len stanu dakedy staval ale dajak uz nepamatam kedy naposledy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2811
Zaslal: 22 Jan 2006, 11:37 Predmet: |
|
|
| DRZTE SA TE SA TEMY... prispevky typu: "nic take sa mi nestalo" budem mazat... a ak sa budu opakovat pojdete rozmyslat o nadprirodzenych javoch do basy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
BzuCo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2005 Príspevky: 155 Bydlisko: Za plotom Karma: 
|
Zaslal: 05 Mar 2006, 15:32 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim |
V inej rubrike si vyzeral ako krestan a toto podla mna zavana poriadnym - nenapada ma to slovo, ale v stredoveku by to oznacili asi ako bosoractvo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|