neviem cim je to sposobene (nie som si isty), ale to sa stava aj mne ale v poslednom case uz menej. Kedysi to bolo cca raz za tyzden a celkom realisticke to bolocaesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
ale nestava sa to casto...
Nadprirodzene javy
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
tomexx
King
To mi nic nehovori, ale ten pocit je strasne zvlastny. Proste zrazu sa mi vybavi nejaka situacia, ktoru som v podstate nezazil, ale nahle si "pamatam" na vsetky suvislosti. Neviem to popisat. Ale je to velmi zvlastny pocit...drakeman napísal:co som o tom cital, nemusis mat. ide v podstate o cestovanie v astrale. ak ti to nieco hovori
-
Curtis Jackson
Expert
mastermind napísal:no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim
TI SI ALE RIADNY BLAZON!!!
-
Curtis Jackson
Expert
caesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
jednoducho som sa ocitol v situaci, ktora sa mi zdala povedoma... a ako keby osm ju uz prezil.. ked som si spomenul, co nasledovalo, v tom prvom pripade, tak sa to aj v tom druhom stalo... nikdy to neboli take normalne situacie, vzdy nieco, co sa nedalo len tak vytusit...
neviem, preco som to vedel, ci sa mi to uz snivalo, nejaky dalsi zmysel, alebo co to je...
PRESNE MNE SA TOTO STAVA VELMI CASTO
preco by mal byt blazon ja mam uja ktory je schopny rovnakych veci a pritom ked tak po mne prejde rukou tak citim teplo. A este pre teba mastermind ked mas take schopnosti tak by si sa s tym mohol viac zaoberat , zajst k odbornikovi, poradit sa s nim.Curtis Jackson napísal:TI SI ALE RIADNY BLAZON!!!
mne sa toto DEJA VU stava tiez asi raz do dvox tyzdnou... a vzdy nad tim potom dlho rozmyslam... a nepoznam cloveka ktory by ten pocit nepoznal.caesar1987 napísal:mne sa nejeden krat stalo dezavu (ci ako sa to pise). dufam ze viete, co to je...
-
Fortune
Light Professional
Take de-javu sa mi stavalo ked som bol mladsi, uz dlho sa mi to nestalo.
Musim povedat ze dakedy ma az zamrazilo, ked mi doslo ze spoluziak o sekundu povie nieco co som uz pocul....fakt desive, potom uz ma to tak nesralo zacal som proti tomu bojovat kde som vedel ze sa nieco stane alebo niekto nieco povie tak som mu povedal: "nic nehovor, uz som to pocul"
Musim povedat ze dakedy ma az zamrazilo, ked mi doslo ze spoluziak o sekundu povie nieco co som uz pocul....fakt desive, potom uz ma to tak nesralo zacal som proti tomu bojovat kde som vedel ze sa nieco stane alebo niekto nieco povie tak som mu povedal: "nic nehovor, uz som to pocul"
-
BzuCo
Expert
V inej rubrike si vyzeral ako krestan a toto podla mna zavana poriadnym - nenapada ma to slovo, ale v stredoveku by to oznacili asi ako bosoractvo.mastermind napísal:no ked som bol maly trpel som poruchami spanku a nocnymi morami. nikto mi nevedel pomoct. az prisiel jeden ludovy liecitel, pobehal okolo mna "virgulkou" dal mi ruku na celo a od vtedy mam pokoj.
este jedna vec. ak si posucham ruky a prilozim na niekoho, respektive nad niekoho tak viem povedat co ho boli. neviem to vysvetlit ale ked prechadzam nad miestom kt. nie je v poriadku tak citim taky zvlastny pocit na rukach...
ak to robim dlho tak som dost vycerpany a musim si lahnut...
a nemyslite si ze kecam, ja som zaryti racionalista na na ziadne nadprirodzene <>viny neverim
svetluskyNymphested napísal:ja osobne som na nasej chalupe pri trnave v jednej dedinke Lošonec behal v noci po zahrade, a pozrel som sa hore na na oblohu a videl dve bodky.
po chvili sa obidve zacali strasne rychlo premiestnovat, a lietadla to nemohli byt, lebo hrozne rychlo menili smer.. a nakoniec sa nejak odseba vzdialili a zmizli.
ak to sem nepatri, tak sa nehnevajte.
orrim: mas skoro pravdu: vedecky sa deja-vu vysvetluje tak, ze obe oci vidia danu scenu naraz, ale obraz prejde do mozgu z jedneho oka skor ako z druheho a pri druhom signale mozog zisti ze danu scenu uz videl... ale aj tak je to riadne psycho
-
pinacolada
Guru wannabe
ja som to cital inak.neviem to presne opisat ako to bolo ale nieco v tom zmysle ze spojenia medzi zmyslami a mozgom nie su uplne dokonale a sem tam sa stane ze vnem sa zasekne niekde medzi mozgom a trebars ocami a medzitym vznikaju dalsie vnemy tie nejak odseknu ten prvy (obrazne povedane) a do mozgu sa dostane vela vnemov rychlo po sebe.a mozog si mysli ze sa to uz raz stalo.cisto chemia.ludske telo nie je dokonale.(toto vsetko prebieha v nano sekundach)orrim napísal:Dejavu
Niekde som cital (sorry neviem kde). ze dejavu funguje nejak takto:
1.Zazijete nieco a mozok si to zapamata.
2.Potom zazijete nieco podobne a mozok si povie "toto som uz zazil"
TADAAA a mame dejavu.
Neviem ci je to potvrdena teoria takze pls Don´t kill me.
btw chyba tu odpoved "prezil som nieco zvlastne,ale neviem ci je to nadprirodzene"
-
p4ra
Redeemer
ja som p4rov brat a nemam tu moj acc tak pisem ze jeho to len tak na zaciatok.
takze ked sme boli vo francuzsku a den predtym ako sme sli naspat domov sa mi snivalo ako dosiel dedko za mnou a len tak sme sa rozpravali.KEd sme prisli naspat domov tak mame volala jej sestra ze im zomrel otec.mimochodom dedo bol chory a nahle zomrel v nemocnici.toto presne iste sa mi stalo aj predtym ked zomrela mamina sestra.proste sa mi o nej snivalo tak isto "dosla" zamnou a len sme sa rozpravali ze ako sa mam co mam nove,ze co bude s hokejom a tak.A druhy den okolo obeda volali nam domov, ze teta mala auto nehodu a neprezila to.ja som mal strasne rad aj dedka aj tetu a uz som pocul takze reci ze ked mas s niekym dobry vztah a nahle zomrie tak sa pride rozlucit.co si myslite o tom?a co ste pisali o ludovych lieciteloch tak jeden pan chodil k nam domov a mama mu ukazal fotku svojho otca a ten jej povedal diagnozu ze co mu je presne do bodky a nemal to sansu vedet lebo dedko a babka nebyvaju na sk.ja som mal problemy s nohami proste som mal obi2 nohy zlomene odthrnute slachy od kosti bral som vseliake tabletky kvoli bolesti ale dost mi z nich byvalo spatne tak som ich uz nechcel brat.tak k nam prisiel ten pa prikladal si ruky na moje clenky a od vtedy ma to vobec neboli ani teraz.ako si to mam vysvetlit?ja neviem niekedy ked doma sedim tak citim ze niekto sa na mna len tak kuka ze ma pozoruje.teraz co mam frajerku tak ona mala predtym chalana ktory mal havarku na motorke a zomrel.lenze on ju strasne lubil a nestihli sa rozlucit.ked som spaval u nich tak som sa zvykol v noci budit.raz ked som sa zobudil tak som zbadal niekoho na posteli ako sedi.len som sa kukal a ten niekto kukal na mna.nemohli to byt jej rodicia ani surodenci boli sme sami doma.ked som sa pokusal zobudit frajerku tak sa mi to nepodarilo proste nereagovala.od vtedy som nemohol u nich spavat vobec az kym som jej to nepovedal a oni boli u niekoho v BA.a od vtedy nic.ja viem mozno sa to bude mnohym zdat ako somariny...ale su to dost cudne pocity