no čo sa dá robiť s takými pózermi a pseudorockermi...
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 15:16 )
//TH sa bohužiaľ budú musieť uspokojiť len so striebornou pozíciou.
Najhoršou skupinou (ech) poslednej doby (a celej doterajšej existencie modernej hudby) sa stávajú Jonas Brothers.
Len tak mimochodom, pozrite si tento profil na youtube.
Akože tie zoznamy sú úplne naopak označené (čítajte oba zoznamy skupín poriadne). A prečítajte si aj jeho/jej vek.
Ľudia ako Mojsej či Kittner, vydávajúci svoje albumy na vlastné náklady uspejú akurát na Musicboxe, nech je to akokoľvek desivé, nemá zmysel sa tým zaoberať...
Takisto ako kapelami typu O-Zone, Morandi či Cheeky Girls, ktoré sa do sveta dostali skôr pre svoju výnimočnú hudobnú tragickosť (v ich rodných krajinách sú to len jedny z mnoha a mnoha skupín tvoriacich podobné veci...)...
Tokio Hotel či Jonas Brothers sú len ďalšie známky "účelovej hudby" pre haldy teenagerov, podobne ako všetky kedysi populárne boybandy...
No Name, Desmod a spol. zase ukazujú slovenskú mainstreamovú "kvalitu"...
Zaujímavý, skôr ale vtipný pohľad je tiež na formácie z hudobného "obdobia temna" 90-tych rokov, na Slovensku napr. D-Nite, Exil či Streetdancers...
A pôsobivé sú tiež takmer všetky "diskotékové hity", v poslednej dobe mám fóbiu najmä z Lady GaGa a zvlášť ma fascinujú dj-i tvoriaci remixy alternatívneho rocku...
P41NK1LL3R napísal:Ľudia ako Mojsej či Kittner, vydávajúci svoje albumy na vlastné náklady uspejú akurát na Musicboxe, nech je to akokoľvek desivé, nemá zmysel sa tým zaoberať...
Takisto ako kapelami typu O-Zone, Morandi či Cheeky Girls, ktoré sa do sveta dostali skôr pre svoju výnimočnú hudobnú tragickosť (v ich rodných krajinách sú to len jedny z mnoha a mnoha skupín tvoriacich podobné veci...)...
Tokio Hotel či Jonas Brothers sú len ďalšie známky "účelovej hudby" pre haldy teenagerov, podobne ako všetky kedysi populárne boybandy...
Zaujímavý, skôr ale vtipný pohľad je tiež na formácie z hudobného "obdobia temna" 90-tych rokov, na Slovensku napr. D-Nite, Exil či Streetdancers...
A pôsobivé sú tiež takmer všetky "diskotékové hity", v poslednej dobe mám fóbiu najmä z Lady GaGa a zvlášť ma fascinujú dj-i tvoriaci remixy alternatívneho rocku...
P41NK1LL3R napísal:Ľudia ako Mojsej či Kittner, vydávajúci svoje albumy na vlastné náklady uspejú akurát na Musicboxe, nech je to akokoľvek desivé, nemá zmysel sa tým zaoberať...
len ta poopravim - D-Night...dvaja clenovia su moja rodina (nie, ani jeden z nich nie je Helico)
v podstate s tebou suhlasim , len ta lady gaga, myslim ze o tejto babenke este budeme pocut , myslim ze nieje (ako sa hovori na jedno leto) ale vsetko ostatne je pravda
V poslednom case mi poriadne lezie na nervy cely styl Indie. Kapely ako The Klaxons, Kaiser Chiefs (hoci aj su z Leeds a Ruby sa mi pacila), Jarvis Cocker, Franz Ferdinand, proste kazda jedna vec, ktorou Britske radia krmia tunajsich obyvatelov denno denne od rana do vecera. Radio sice nepocuvam, ale kedykolvek vleziem do nejakeho klubu/pubu (ak to prave nie je vylozene tranceovy/housovy podnik ako Gatecrasher, Mission, The House, alebo Revolution), tieto veci tam hravaju proste dookola a povacsine sa na nich bavia mladi ozrati anglani, kedze na to sa neda tancovat (subjektivne) a iba poskakuju s malymi flasami piva v rukach, vyrevuju text na plne hrdlo a zvysok baru vdaka nim nepocuje vlastneho slova. Kedysi davno to bol Oasis a mozno Travis, ktori to v podstate zacali, dnes je uz na svete a hlavne tu v UK kopa lacnych kopii spominanych 2 legiend, ktore sa mnozia ako huby po dazdi (krysy su lepsim porovnanim v tomto pripade). Mozno som tym uz presyteny, preto ma to tak stve, ale jednoducho si neviem pomoct.
Este mi neda nedodat - pocas mojej 12 dnovej dovolenky na Slovensku sa situacia s vymietanim mozgov zopakovala, tentokrat to vsak bola Lady Gaga (ZOMG, hlupost jak traky), Black Eyed Peas (dalsie pazvuky), slovenska komercia a taktiez britske kapely a este Katy Perry. Nic ine som tam prakticky nepocul. Gratulujem, len tak dalej.
Neviem ci sa to nazvat skupinou... Ale Pussycat dolls (ci jak sa to pise) vyrabaju jeden z najvacsich odpadov modernej hudby aky som kedy pocul... A o to horsie ze to stale bezi v radiu...
No pridavam dalsi moderny odpad do zoznamu... nazyvaju sa ze FLO-RIDA a ako zakladnu themu do vsetkych svojich pesniciek pouzivaju upravene zname pesnicky (right round(like a record), Eifel 65-blue) a ako vysledny produkt je totalny odpad ktory zhovaduje povodne uspesnu pesnicku...