|
|
|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7220 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 26 Apr 2008, 4:18 Predmet: |
|
|
Reign Over Me
velmi silny pribeh ma tento film.. akoze Adama Sandlera vidiet v takejto ulohe.. zahral to velmi dobre...
8/10
//ok a hned na to som si teda pozrel The Bank Job
dost dobry film... kedze tu bolo dost odporucani tak som cakal ze bude super a aj bol.. jedna lupez a takto sa to zamota |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2620
Zaslal: 26 Apr 2008, 16:06 Predmet: |
|
|
Into the wild
http://www.csfd.cz/film/229841-into-the-wild/
milujem filmy, ktoré sa divákovi dokážu dostať pod kožu, a popri sledovaní záverečných tituliek uvažuje nad svojím svetom, nad životnými zmenami a pod.
takže tento príbeh, ktorý bol btw natočený podľa skutočnej udalosti samozrejme odporúčam
nádherná príroda, skvelá kamera, výborná hudba...
herecké výkony by som síce považoval za iba " v pohode ", v prípade Hala Holbrooka to však neplatí, ten ma presvedčil za tých pár minút čo tam hral.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 27 Apr 2008, 1:02 Predmet: |
|
|
Diary of the Dead
celkom slusny horor.. tiez na styl Cloverfielda a REC... akurat ze tu netriasli tolko tou kamerou a boli pouzite aj ine...
tema zombies sa mi paci.. a tento film bol dobry i ked nie tak hororovy...
8/10
teraz kukam ze tam hral aj tarantino.. a vobec som si ho tam nevsimol.. tie jeho scenky vo filmoch su nepovsimnutelne niekedy.. (dost casto)
dokonca aj tento herec.. tiez som si nevsimol -.-
//
| Old Dirty Bastard napísal: |
To preto že Simon pegg, Stephen King a režiserske esa ako Wes Craven, Quentin Tarantino, Guillermo del Toro a George A. Romero boli vo filme ako hlasatelia v spravach  |
ahaa.. mno.. bolo tam dost hlaseni v spravach.. si dobry ze si si to vsimol.. ani ma to nenapadlo..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 525 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 8:26 Predmet: |
|
|
To preto že Simon pegg, Stephen King a režiserske esa ako Wes Craven, Quentin Tarantino, Guillermo del Toro a George A. Romero boli vo filme ako hlasatelia v spravach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1509 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
Reign Over Me 9/10
Na odporučenie Šu-da som to stiahol a fakt sa mi to moc páčilo a vtiahlo ma to do deja..Tie 2hodinky filmu sú rýchlo za vami...Konečne ďalší fajný filmík
INFO:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tvrdohlav Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2008 Príspevky: 13 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
Ked chcete fajny film tak jednoznacne Hannibal Rising a Sweeney Tod- to je ina supa
a este Hitman tiez ukazkovy film |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 386 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 27 Apr 2008, 20:33 Predmet: |
|
|
| Vantage point (Úhoľ pohľadu) - taký fajnový akčnák na popoludnie keď vonku je počasie pod psa. -7/10. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 27 Apr 2008, 21:47 Predmet: |
|
|
| hm... najlepsie by bolo keby ste sem davali filmy ktore sa vam pacili a nie kazdy ktory si kuknete.. potom tato tema nema zmysel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 67 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 19:48 Predmet: |
|
|
| Súkromná vojna pána Wilsona...možno nie najlepší, ale je zábavný a páčil sa mi |
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1369 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
mne sa celkom pacil film
Vantage Point .. tusim to tu uz bolo spominane, hraje tam ten herec z LOST-u |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 331 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 23:12 Predmet: |
|
|
| NuSuey... dnes som pozrel, zo zaciatku sa mi ti zdalo slabsie,ale dobre sa to rozbehlo a pacil sa mi aj sposob spracovania... |
|
| Návrat hore |
|
 |
JV Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2007 Príspevky: 428
Zaslal: 30 Apr 2008, 14:35 Predmet: |
|
|
Jednoznacne Cloverfield uplna pecka skoro som sa po*ral pri niektorych scenach a ten zvuk  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2509 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 01 Máj 2008, 1:41 Predmet: |
|
|
Tak som si mrkol par filmov a zrekapitulujem:
Diary of the dead velmi zaujimava zombieovka na styl kamery z blair witch, nenudil som sa trochu sklamal koniec
Reign over me bol zaujimavy namet, celkom pekne spracovany, ale na moj vkus trochu natiahnuty. Netradicna rola pre toho srandistu. Ale zvladol.
to je vlastne vsetko, kedze tema ma v nazve najlepsi a v poslednej dobe..
/
| schw33k napísal: |
milujem filmy, ktoré sa divákovi dokážu dostať pod kožu, a popri sledovaní záverečných tituliek uvažuje nad svojím svetom, nad životnými zmenami a pod.
takže tento príbeh, ktorý bol btw natočený podľa skutočnej udalosti samozrejme odporúčam
nádherná príroda, skvelá kamera, výborná hudba...
herecké výkony by som síce považoval za iba " v pohode ", v prípade Hala Holbrooka to však neplatí, ten ma presvedčil za tých pár minút čo tam hral.. |
No neviem, mrkol som a zas tak pod kozu sa mi nedostal, priroda a ostatne pekne veci su v pohode, ale 2 hodiny 20 je dost. Hodnotim medzi slabsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1798
Zaslal: 02 Máj 2008, 7:02 Predmet: |
|
|
IronMan - vyborne a pritom netradicne spracovanie, niektore sceny boli take filmove antiklise, co sa mi dost pacilo. Hrdina nebol dokonaly, mal dost zlych charakterovych vlastnosti a to sa pocita v dnesnej dobe absolutneho delenia hrdinov na zlych a dobrych.
Scenar nebol na 100% prepracovany, ale film ako celok plynul nevidane hladko, bez natahovania ...
Hodnotenie - 85%. Vskutku zabavny kusok hollywoodskej produkcie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|