|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 17:54 Predmet: |
|
|
mishenko
ty si pozeral Iron Man SUBBED CAM XviD-PreVail ??
alebo si bol v kine ? ak tu cam tak lol.. taka strasna kvalita sa cudujem ze si tam nieco videl
//no tak v tom pripade si to kuknem aj ja... pretoze ak by niekto hodnotil film z takej kvality ako je to CAM tak je to pochybne.. ale ak pekne z kina tak to uz jo... cize len som sa pytal |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1794
Zaslal: 02 Máj 2008, 18:05 Predmet: |
|
|
| Zbytocne LOLujes, nepozeram filmy na PC, ja uz som z takychto veci vyrastol este ked koncili asf pred 8 rokmi ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 237 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 18:47 Predmet: |
|
|
| Tak po viacnasobnom odkladani som si pozrel Into the Wild a musim uznat ze film to bol uzasny. V najblizsej dobe si ho urcite pozriem znova, lebo vo mne zanechal zvlastne pocity. Urcite stoji za zhliadnutie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1475 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2008, 22:50 Predmet: |
|
|
Napriek ohlasom na jeden film musím napísať aj kritiku a to filmu
Diary Of The Dead 5/10
Odmňa asi toľkoto (bacha spoiler)
Takže film začal dosť rýchlo a nejasne. Nič sa v ňom vlastne nevysvetlilo.
Zombíci ktorý ledva chodili a armáda si s nimi nemohla dať rady? Kus kravina podľa mňa..
Samozrejme v armáde majú luky a šípi bežne,ale klasický lampáš nehrozí..radšej nech sa túlajú po tme. Zombíci mi pripadali až moc podpriemerne zahratí..Celí film sa čakalo vlastne načo? kým sa zavrú do dákej miestnosti a nič nezistia? To mohli aj na začiatku..Chápem že to bolo pre ľudí ktorý prežili ale aj tak.. Asi tak v stručnosti..Je to síce fantasy ale aj tak..
Umňa sa to na REC a Cloverfield zďaleka nechytá
/// ten čo mi dal K- a napísal že mám odveci 78 príspevkov v tejto téme tak nech si otvorí oči Pár príspevkov vyššie napríklad šu-do riešil to akú verziu Ironmana pozeral voľakto, ale to je k téme že ? Logika 0 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7160 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 1:09 Predmet: |
|
|
Gone Baby Gone
dobry film... taky domotany ale tak uz na konci sa vsetko pekne vysvetlilo...
Spojler
| Citácia: |
| akurat ten koniec.. neviem.. najprv mi pripadalo zle ze natrel freemana policii.. pretoze to dieta by sa mohlo mat lepsie.. lenze potom bolo vidno ze sa uz ta jej matka Helen zmenila.. skoncilo sa to asi moc skoro |
ale tak hodnotenie 8/10
//
Gridiron Gang
tento film som si uchovaval tyzden pretoze som sa nanho moc tesil... stal za to.. je podla skutocneho pribehu a aj ked filmov ako je tento je uz mnoho bol super a pacil sa mi... najprv som si myslel ze je to komedia.. ale s tou to nema nic spolocne.. je to film o detoch v roznych gangoch ktori sa daju dokopy ako tym.. 8/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 1948 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 7:33 Predmet: |
|
|
Muzika
http://www.csfd.cz/film/221364-muzika/
kto cital literarnu predlohu mozno nebude spokojny so spracovanim, ale inak je to velmi dobry film.
u mna 7,5/10 a to som cital poviedku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1688 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 12:13 Predmet: |
|
|
Smrt pedofila
celkom dobry cesky film, 7.5/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

|
Zaslal: 03 Máj 2008, 13:54 Predmet: |
|
|
El Orfanato 8/10
Po dlhej dobe som opäť narazil na mystery film.. Film ma veľmi prekvapil a vtiahol do deja..Samozrejme mystery ma donútilo sa aj kus zamyslieť
Vysoko odporúčam pre ľudí ktorým sa páčia záhadné filmíky
Bližšie INFO:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 522 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cumel30 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2008 Príspevky: 24 Bydlisko: iPod Tatrami Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2008, 16:02 Predmet: |
|
|
| Černí baróni v HighDefinition |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2518
Zaslal: 03 Máj 2008, 23:51 Predmet: |
|
|
| cumel30 napísal: |
| Černí baróni v HighDefinition |
LOL nemozem z tejto vety
Vcera som pozrel Diary of the dead. uznavam ze tych 5-6/10 je akurat. Pozrel som aj doomsday a mam pocit ze je to este horsie. vyborny napad, ktory sa mi pacil ale prevedenie sa mi nepacilo. najme ti "divosi"...
to co stoji za pozretie je dexter, prva aj druha seria.
tesim na indiana jonesa a ironmana. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:07 Predmet: |
|
|
Horton Hears a Who! 7/10
Príjemná animovaná oddychovka. Rozhodne stojí za zhliadnutie Príbeh nieje nudný a celkom zaujímavé je to celkovo..Odporúčam
Bližšie INFO:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sparrow Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.06.2006 Príspevky: 188 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:12 Predmet: |
|
|
| Vo stvrtok som bol v kine, pozriet si film Iron man a stalo to za to. Podla mna najlepsie spracovany komiks od marvelu do filmovej podoby. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Idea Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.04.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 04 Máj 2008, 14:52 Predmet: |
|
|
| Určite jeden zo série Yamakasi, Okrsok 13 a film Kult hákového kríža... ten je však starší |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1057 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2008, 16:34 Predmet: |
|
|
| Breakout....vyborny film s velmi zaujimavym pribehom a super FR hudbou....odporucam kazdemu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|