|
|
|
| Autor |
Správa |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1471 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 13:36 Predmet: |
|
|
nudilo? Cumim vole
Neni to film pre kazdeho to uznavam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1505 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
pre istotu som si čelok či som sa nepomýlil.. je to to že si holka dá vymazať pamať on to už neviem ako zistí a dá si to spraviť aj on a vlastne celý film je jeho spomienkach ako sa to riešilo a prelína sa to zo skutočnosťou on leží v izbe s takou hlúposťou na hlave že?
mne sa to zdalo divné |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14332 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 14:10 Predmet: |
|
|
| Mne sa to tiez nepacilo, doslova mi to prislo nudne, ale tak dodival som. Kazdemu predsa sedi nieco ine. |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 14:42 Predmet: |
|
|
Pripájam sa. Tiež ma to nudilo. Čakal som viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1886 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 15:02 Predmet: |
|
|
Jim Carrey bol v tomto filme tusim ze prvy krat za niedebila a islo mu to famozne, ale vazne to bolo strasne nudne, roztahane ako zuvacka a ked som to pozeral ja este to malo na csfd 81% a som tomu nerozumel...nerozumiem tomu teraz duplom...akokolvek som sa snazil, ten film som nedokazal dopozerat...
btw ten film uz bol sparodovany Simpsonsovcami a ten diel sa mi lubil.. http://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_Moonshine_of_the_Simpson_Mind |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 815 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 16:56 Predmet: |
|
|
Podľa mňa to bol skvelý film, ten večný svit nepoškvrnenej mysle. Neviem a to som dosť náročný divák, ale zato aj trpezlivý, keď ma niečo zaujme dopozerám to do konca a možno to bolo aj preto, že som sa v tom filme videl  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mobiloman Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2007 Príspevky: 170
Zaslal: 14 Júl 2008, 17:23 Predmet: |
|
|
mne sa pacil Bobby Z, dobry film dobre obsadenie dobry pribeh, davam 8.5 z 10
naopak najvacsia kravina co som videl momentalne bola Nez diabol zisti ze si mrtvy. neznasam ked daju najprv nieco a potom ze 4 dni pred tym potom zase daju den po tom a potom zase 3 dni pred tym, aj dej nebol nic moc. davam 4 z 10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1880 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 18:11 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
| nerozumiem tomu teraz duplom...akokolvek som sa snazil, ten film som nedokazal dopozerat... |
Ten film sa mne naopak páčil Dosť veľa vám pomohlo keď ste si všímali farbu vlasov dievčiny..To vám prezrádzalo kde sa práve príbeh odohráva..Už neviem presne ako to ale bolo..Inak k tej paródii..Viem že paródie sú poväčine dobré ale pozerať paródiu na niečo čo si nedopozeral nieje kus čudné?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1886 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 18:41 Predmet: |
|
|
| to nie je parodia typu Scary Movie ze skopirujem scenu, pridam prdenie, omrdanie sa psom a 5krat za sebou je*** sa do hlavy...to su simpsons....v podstate ide len o mierne sa inspirovanie sa...Homer v krcme sa rozhodne zabudnut speci drinkom a cely diel je o tom ze zistuje na co xcel zabudnut.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3254 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 19:14 Predmet: |
|
|
| tak, dnes sem mozem dopisat film 9. rota, sice starsi, ako uz bolo pisane, ale perfektny. urcite si ho niekedy este pozriem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
Zaslal: 14 Júl 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
Apocalypto 8/10
Mel Gibson ako režisér? Keď som si všimol ten film tak som si myslel že to bude dáka blbosť..No film ma príjemne prekvapil Pekný akčný film o indiánoch (čičo to bolo)..2 hodiny pri pozeraní tohto filmu ubehli ako voda..Vždy sa mal človek načo pozerať..Odporúčam..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3254 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 16:00 Predmet: |
|
|
dnes sem mozem doplnit:
| Kód: |
| Harold.and.Kumar.Escape.from.Guantanamo.Bay.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND |
uplne paradna komedia, paradny dej, film ma vobec nesklamal... musim mu dat 10/10, nemam mu co vytknut  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
Zaslal: 15 Júl 2008, 21:35 Predmet: |
|
|
Road to Perdition 8/10
Perfektný gangsterský film,ktorý ani chvíľkou nenudí..Je to síce starší film (2002) ale isto si zaslúži by medzi najlepšími,takže ho tu musím spomenúť..
Tom Hanks odviedol perfektnú prácu v tomto filme a celkové herecké výkony sú perfektné..Umňa veľmi kvalitný film,ktorý si isto ešte raz niekedy minimálne pozriem..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 377 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 20:38 Predmet: |
|
|
Taken [2008]
5/5 Nic viac netreba dodavat, film ma neskutocne prekvapil po dlhsie sa rozbiehajucom uvode.
Soviet Road to Perdition, tiez dost dobry snimok |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

|
Zaslal: 18 Júl 2008, 17:41 Predmet: |
|
|
The Hammer 8/10
Po dlhej dobe som sa odhodlal pozerať film len s anglickými titulkami..
Vyšlo to akurát na túto komédiu..Perfektný film ako dejovo tak vtipne..Síce som dosť veľa veciam nerozumel,keďže tam boli nejaké boxerské názvy a tak..ale beztak ma táto komédia prekvapila ..Odporúčam..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
A ešte spomeniem aj horor ktorý som pozrel volal sa INSIDE IMDB / CSFD..Trochu krutý horor a miestami brutálny.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|