Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
We Own the Night / Noc patří nám
sice film ktoreho dej bol jasny ako sa bude vyvijat, ale urcite pohodovka na vecer... policajne razie, drogovy dealery a cluby... policajti vs. drogovy dealery...
7/10
sice film ktoreho dej bol jasny ako sa bude vyvijat, ale urcite pohodovka na vecer... policajne razie, drogovy dealery a cluby... policajti vs. drogovy dealery...
7/10
-
den333
Professional
Mne sa pacil film Fast Track:No Limits....bolo tam vela peknych aut, vela zavodov, sice to nebol nejaky svetoborny pribeh ale dalo sa to pozriet.....a este by som dodal ze ta anglictina sa mi zdala nejaka divna ale to mozno preto lebo stale pozeram americke filmy....5/10
http://www.imdb.com/title/tt1043635/
-
Soviet
Darca
Je rozdiel páčil film a najlepší film..den333 napísal:Mne sa pacil film Fast Track:No Limits....bolo tam vela peknych aut, vela zavodov, sice to nebol nejaky svetoborny pribeh ale dalo sa to pozriet.....a este by som dodal ze ta anglictina sa mi zdala nejaka divna ale to mozno preto lebo stale pozeram americke filmy....5/10
The Dark Knight 10/10
Tipujem že tento film bude naj film roku 2008..Postava Jokera bola sadnutá hercovi ako na mieru a v jeho výkone nebolo chyby..Škoda že umrel..Dávno ma tak film nevtiahol do deja ako toto..2:30hod ušli tak rýchlo že strach..Pochybujem že človek ktorý to bude pozerať doma na PC bude mať zážitok ako v kine..Tento film proste musí byť pozeraný v kine
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
Takze moje posledne zarezy:
The Dark Knight - Dokonaly film, kto nevidel nech rozmysla nad samovrazdou.
Wall-E - Neuveritelna pecka, na animak ma aj velmi dobre zapracovane moralne posolstvo.
Wristcutters the love story - Velmi zaujimavy a osobity film, velmi sa mi pacil.
Pathology - Kvalitny film - taky dobry priemer, urcite pozrite.
Bathory - Pre mna velke prekvapenie, skvely film a na slovenske pomery priam genialny.
Hancock - Vyborny kusok pri ktorom sa urcite nebudete nudit, pre mna pecka.
You Dont mess with the Zohan - Kok*tina az mi z toho bolo do placu.
The Dark Knight - Dokonaly film, kto nevidel nech rozmysla nad samovrazdou.
Wall-E - Neuveritelna pecka, na animak ma aj velmi dobre zapracovane moralne posolstvo.
Wristcutters the love story - Velmi zaujimavy a osobity film, velmi sa mi pacil.
Pathology - Kvalitny film - taky dobry priemer, urcite pozrite.
Bathory - Pre mna velke prekvapenie, skvely film a na slovenske pomery priam genialny.
Hancock - Vyborny kusok pri ktorom sa urcite nebudete nudit, pre mna pecka.
You Dont mess with the Zohan - Kok*tina az mi z toho bolo do placu.
-
JohnFrusciante
Star
-
Šu-Do
Redeemer
takze... konecne som si pozrel Mechanik-a
herecky vykon v podani Christiana Balea bol vynikajuci.. a vzhladom k jeho roli bol ochotny vyzerat fakt ako rendgenovy snimok.. len kost a koza... celkovo dej sa vyvijal pomalicky, co ma drzalo az do poslednej minuty... koniec bol spraveny velmi dobre a vysvetlilo to vsetko co sa mu dialo pocas tych 90 minut v hlave...
9/10
herecky vykon v podani Christiana Balea bol vynikajuci.. a vzhladom k jeho roli bol ochotny vyzerat fakt ako rendgenovy snimok.. len kost a koza... celkovo dej sa vyvijal pomalicky, co ma drzalo az do poslednej minuty... koniec bol spraveny velmi dobre a vysvetlilo to vsetko co sa mu dialo pocas tych 90 minut v hlave...
9/10
-
den333
Professional
Spracovanim ma velmi zaujal film Uhol Pohladu ktory presne odpoveda svojmu nazvu, cize zachytava sled udalosti z pohladu roznych osov ktorych sa tieto udalosti tykaju....8/10
http://www.csfd.cz/film/226323-uhel-poh ... age-point/
http://www.csfd.cz/film/226323-uhel-poh ... age-point/
-
Hulkm
Professional
The Happening / Udalosť
akurat som dopozeral tento film a usudzujem ze Shyamalan fakt vie co robi, filmy co spravil sa mi pacili a o tomto to plati taktiez...bolo to dost na zamyslenie ci neico take nemoze byt naozaj pravda a ci sa to nemoze stat aj v skutocnosti...film mal od zaciatku spad a ako zacali padat ty ludia zo strechy to naberalo rychlost...tiez sa mi pacilo ze to bolo vysvetlene a ukoncene nejako nie ako bol napr Cloverfield bez vysvetlenia...
akurat som dopozeral tento film a usudzujem ze Shyamalan fakt vie co robi, filmy co spravil sa mi pacili a o tomto to plati taktiez...bolo to dost na zamyslenie ci neico take nemoze byt naozaj pravda a ci sa to nemoze stat aj v skutocnosti...film mal od zaciatku spad a ako zacali padat ty ludia zo strechy to naberalo rychlost...tiez sa mi pacilo ze to bolo vysvetlene a ukoncene nejako nie ako bol napr Cloverfield bez vysvetlenia...
-
Šu-Do
Redeemer
Hulkm
Cloverfield bude mat ale pokracovanie.. zatial, co tento film je ukonceny nijako a to je vsetko.. ale jeho vyhody su, ze cakate kazdu minutu, co sa stane... cize som sa v podstate pri tomto filme nenudil... a inak vsak koniec to aj malo aky taky... a bolo aj vysvetlene preco sa to deje... tento film mi pripominal blairwitch...
Cloverfield bude mat ale pokracovanie.. zatial, co tento film je ukonceny nijako a to je vsetko.. ale jeho vyhody su, ze cakate kazdu minutu, co sa stane... cize som sa v podstate pri tomto filme nenudil... a inak vsak koniec to aj malo aky taky... a bolo aj vysvetlene preco sa to deje... tento film mi pripominal blairwitch...
-
Soviet
Darca
An American Crime 9/10
Tak tento film ma chytil svojim príbehom až k jeho koncu..Žena ktorá si zobere nevinne dve diečatá k sebe na opateru prestane trochu znášať nátlak a vybíja si to na jednom dievčati..Vysoko odporúčam..Je to nakrútené podľa nejakého príbehu ktorý sa vraj aj udial..Aspoň tak je na začiatku filmu niečo písané..Ak je to pravda tak je kruté čo za veci sa môžu udiať..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
Tak tento film ma chytil svojim príbehom až k jeho koncu..Žena ktorá si zobere nevinne dve diečatá k sebe na opateru prestane trochu znášať nátlak a vybíja si to na jednom dievčati..Vysoko odporúčam..Je to nakrútené podľa nejakého príbehu ktorý sa vraj aj udial..Aspoň tak je na začiatku filmu niečo písané..Ak je to pravda tak je kruté čo za veci sa môžu udiať..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD