|
|
|
| Autor |
Správa |
SSemteXX Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2006 Príspevky: 1460 Bydlisko: CS GURU :D Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
Hancock-úzasný film  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9587 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 0:42 Predmet: |
|
|
takze... konecne som si pozrel Mechanik-a
herecky vykon v podani Christiana Balea bol vynikajuci.. a vzhladom k jeho roli bol ochotny vyzerat fakt ako rendgenovy snimok.. len kost a koza... celkovo dej sa vyvijal pomalicky, co ma drzalo az do poslednej minuty... koniec bol spraveny velmi dobre a vysvetlilo to vsetko co sa mu dialo pocas tych 90 minut v hlave...
9/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1272 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 12:33 Predmet: |
|
|
| Dneska som si pozrel film Určite, možno(Definitely, Maybe) a tento film ma velmi zaujal....je to krasne spracovane ako chlapik rozprava pribeh svojej lasky....odporucam pozriet kazdemu...9/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 768 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
DeJF Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2008 Príspevky: 114 Bydlisko: KLOkoCina Karma: 
|
Zaslal: 26 Júl 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
| Podla mna "Já Legenda" ,to je husty film xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1272 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 768 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 16:01 Predmet: |
|
|
The Happening / Udalosť
akurat som dopozeral tento film a usudzujem ze Shyamalan fakt vie co robi, filmy co spravil sa mi pacili a o tomto to plati taktiez...bolo to dost na zamyslenie ci neico take nemoze byt naozaj pravda a ci sa to nemoze stat aj v skutocnosti...film mal od zaciatku spad a ako zacali padat ty ludia zo strechy to naberalo rychlost...tiez sa mi pacilo ze to bolo vysvetlene a ukoncene nejako nie ako bol napr Cloverfield bez vysvetlenia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 27 Júl 2008, 16:35 Predmet: |
|
|
Hulkm
Cloverfield bude mat ale pokracovanie.. zatial, co tento film je ukonceny nijako a to je vsetko.. ale jeho vyhody su, ze cakate kazdu minutu, co sa stane... cize som sa v podstate pri tomto filme nenudil... a inak vsak koniec to aj malo aky taky... a bolo aj vysvetlene preco sa to deje... tento film mi pripominal blairwitch... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2107 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 18:10 Predmet: |
|
|
An American Crime 9/10
Tak tento film ma chytil svojim príbehom až k jeho koncu..Žena ktorá si zobere nevinne dve diečatá k sebe na opateru prestane trochu znášať nátlak a vybíja si to na jednom dievčati..Vysoko odporúčam..Je to nakrútené podľa nejakého príbehu ktorý sa vraj aj udial..Aspoň tak je na začiatku filmu niečo písané..Ak je to pravda tak je kruté čo za veci sa môžu udiať..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

|
Zaslal: 27 Júl 2008, 19:49 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
Hulkm
Cloverfield bude mat ale pokracovanie.. zatial, co tento film je ukonceny nijako a to je vsetko.. ale jeho vyhody su, ze cakate kazdu minutu, co sa stane... cize som sa v podstate pri tomto filme nenudil... a inak vsak koniec to aj malo aky taky... a bolo aj vysvetlene preco sa to deje... tento film mi pripominal blairwitch... |
tak som rad...ale na 2 uz pojdme do kina lebo na pc to nema take grady
-------------------------------------------------------------------------------------
WANTED / WANTED
film mi dal co som aj ocakaval, perfektnu akcnu pecku ktora si ma priputala v filmu...zapletka bola dobra a uveritelna narozdiel od niektorych akcnych scen na ktore sa ale velmi dobre pozeralo...si myslim ze reziser svojim prvym hollywoodskym filmom sa vlemi dobre ukazal a aj obsadenie bolo dobre - Angelina ako skusena ucitelka a MacCoy ako ziak boli perfektna dvojka...uprimne mozem len odporucit ako film na uvolnenie a vypnutie od vsetkeho, perfetkne na nedelnajsie lenosenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RomanB Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 529
Zaslal: 28 Júl 2008, 6:24 Predmet: |
|
|
Speed Racer - Luxusna rozpravka 7/10
Wanted - Dostal som presne co som ocakaval , nedela vecer , brain off , usta otvorene , az na ten sound z tej R5ky super 7/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 29 Júl 2008, 1:28 Predmet: |
|
|
Uhel Pohladu / Vantage Point
kazdy jeden z pribehov sa koncil ako nejaky serial.. no nastastie netreba cakat... ja by som to oznacil skor za akcny film.. taky dramaticky moze byt... mozem povedat, ze tento film je ako dokonala skladacka.. postupne vsetko do seba pekne zapadalo...
| SPOJLER napísal: |
| pekne ukazany usek danej osoby v tom istom case az teda nakoniec sa vsetkci stretli v jedinej situacii... velmi dobre |
zasluzene 8,5/10
//
| Kesoman napísal: |
Sudo dovolim si nesuhlasit mne to prislo ako presne mierena propaganda na terorizmus. Proste film ako na obejednavku. |
to je v poho...
este som zabudol napisat, ze ma nehorazne sere, ked uz robia dabing tak ako napriklad aj v tomto filme... su spanielsky hovoriaci ludia nepredabovany.. cize si mozem len domysliet co asi tak hovori... na to mam nervy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 496 Bydlisko: Pandamonia Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 2:04 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
Uhel Pohladu / Vantage Point
kazdy jeden z pribehov sa koncil ako nejaky serial.. no nastastie netreba cakat... ja by som to oznacil skor za akcny film.. taky dramaticky moze byt... mozem povedat, ze tento film je ako dokonala skladacka.. postupne vsetko do seba pekne zapadalo... zasluzene 8,5/10 |
Sudo dovolim si nesuhlasit mne to prislo ako presne mierena propaganda na terorizmus. Proste film ako na obejednavku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2021 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 29 Júl 2008, 22:21 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
An American Crime 9/10
Tak tento film ma chytil svojim príbehom až k jeho koncu..Žena ktorá si zobere nevinne dve diečatá k sebe na opateru prestane trochu znášať nátlak a vybíja si to na jednom dievčati..Vysoko odporúčam..Je to nakrútené podľa nejakého príbehu ktorý sa vraj aj udial..Aspoň tak je na začiatku filmu niečo písané..Ak je to pravda tak je kruté čo za veci sa môžu udiať..
Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD |
po tomto diele som mal este dobru polhodinu slzy v ociach a studeny pot na chrbte, som si musel pozriet nejaku komediu...skoncil som pri Juno (rovnaka herecka v hlavnej role)
An American Crime 95%
Juno 65% - sry totalne mi usla pointa, zapletka nulova, snad len co bude s deckom, gradacia nulova... ale pekna a uveritelna Juno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 406
Zaslal: 30 Júl 2008, 9:51 Predmet: |
|
|
Skryta identita
vcera som tento film dopozeral celkom sa mi pacil taky do pohody da sa tam aj zasmiat , paci sa mi aj obsadenie tak davam 8/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|