Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Šu-Do napísal:Hulkm
Cloverfield bude mat ale pokracovanie.. zatial, co tento film je ukonceny nijako a to je vsetko.. ale jeho vyhody su, ze cakate kazdu minutu, co sa stane... cize som sa v podstate pri tomto filme nenudil... a inak vsak koniec to aj malo aky taky... a bolo aj vysvetlene preco sa to deje... tento film mi pripominal blairwitch...
tak som rad...ale na 2 uz pojdme do kina lebo na pc to nema take grady :wink:
-------------------------------------------------------------------------------------
WANTED / WANTED
film mi dal co som aj ocakaval, perfektnu akcnu pecku ktora si ma priputala v filmu...zapletka bola dobra a uveritelna narozdiel od niektorych akcnych scen :D na ktore sa ale velmi dobre pozeralo...si myslim ze reziser svojim prvym hollywoodskym filmom sa vlemi dobre ukazal a aj obsadenie bolo dobre - Angelina ako skusena ucitelka a MacCoy ako ziak boli perfektna dvojka...uprimne mozem len odporucit ako film na uvolnenie a vypnutie od vsetkeho, perfetkne na nedelnajsie lenosenie :wink:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Speed Racer - Luxusna rozpravka 7/10
Wanted - Dostal som presne co som ocakaval , nedela vecer , brain off , usta otvorene , az na ten sound z tej R5ky super 7/10
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Uhel Pohladu / Vantage Point
kazdy jeden z pribehov sa koncil ako nejaky serial.. no nastastie netreba cakat... ja by som to oznacil skor za akcny film.. taky dramaticky moze byt... mozem povedat, ze tento film je ako dokonala skladacka.. postupne vsetko do seba pekne zapadalo...
SPOJLER napísal:pekne ukazany usek danej osoby v tom istom case az teda nakoniec sa vsetkci stretli v jedinej situacii... velmi dobre
zasluzene 8,5/10

//
Kesoman napísal:Sudo dovolim si nesuhlasit mne to prislo ako presne mierena propaganda :? na terorizmus. Proste film ako na obejednavku.
to je v poho...
este som zabudol napisat, ze ma nehorazne sere, ked uz robia dabing tak ako napriklad aj v tomto filme... su spanielsky hovoriaci ludia nepredabovany.. cize si mozem len domysliet co asi tak hovori... na to mam nervy :evil:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Šu-Do napísal:Uhel Pohladu / Vantage Point
kazdy jeden z pribehov sa koncil ako nejaky serial.. no nastastie netreba cakat... ja by som to oznacil skor za akcny film.. taky dramaticky moze byt... mozem povedat, ze tento film je ako dokonala skladacka.. postupne vsetko do seba pekne zapadalo... zasluzene 8,5/10
Sudo dovolim si nesuhlasit mne to prislo ako presne mierena propaganda :? na terorizmus. Proste film ako na obejednavku.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Soviet napísal:An American Crime 9/10

Tak tento film ma chytil svojim príbehom až k jeho koncu..Žena ktorá si zobere nevinne dve diečatá k sebe na opateru prestane trochu znášať nátlak a vybíja si to na jednom dievčati..Vysoko odporúčam..Je to nakrútené podľa nejakého príbehu ktorý sa vraj aj udial..Aspoň tak je na začiatku filmu niečo písané..Ak je to pravda tak je kruté čo za veci sa môžu udiať..

Bližšie INFO o filme:
IMDB / CSFD
po tomto diele som mal este dobru polhodinu slzy v ociach a studeny pot na chrbte, som si musel pozriet nejaku komediu...skoncil som pri Juno (rovnaka herecka v hlavnej role)
An American Crime 95%
Juno 65% - sry totalne mi usla pointa, zapletka nulova, snad len co bude s deckom, gradacia nulova... ale pekna a uveritelna Juno :)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Skryta identita
vcera som tento film dopozeral celkom sa mi pacil taky do pohody da sa tam aj zasmiat , paci sa mi aj obsadenie tak davam 8/10
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Tropa de Elite - Elite Squad

Děj filmu je vyprávěn z pohledu kapitána Nascimenta (Wagner Moura) jenž je velitelem alfa týmu BOPE (Batalho de Operaçes Policiais Especiais). Je to speciální policejní oddělení, které musí zakročit vždy když je obyčejná policie v některé chudinské čtvrti Rio de Janeira na zásah krátká. To znamená téměř vždy.

Brazilský snímek Tropa de Elite byl natočen podle skutečných výpovědí důstojníků a psychiatra policejního oddělení Rio de Janeira.

Hodnotim 90%.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

minob napísal: Brazilský snímek Tropa de Elite byl natočen podle skutečných výpovědí důstojníků a psychiatra policejního oddělení Rio de Janeira.
Hodnotim 90%.
jj odporúčam aj ja..veľmi sa mi podobal na Mesto Bohov..Spomínal som ho tu dávnejšie..film na ktorý si isto spomeniete keď vám ho niekto spomenie..Fakt perfektný dej..
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

odporucam Tvrde Palice....je to velmi krasny film so zaujimavym pribehom a paradnou staromodnou hudbou....a Cloonymu tato rola podla mna perfektne sadla...
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

den333 napísal:odporucam Tvrde Palice....je to velmi krasny film so zaujimavym pribehom a paradnou staromodnou hudbou....a Cloonymu tato rola podla mna perfektne sadla...
Pacilo sami prostredie , humor , obsadenie bolo genialne ... 8/10 , neni o com
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

neviem ci to tu uz niekto pisal ale :

//Temný rytier
TheDark Knight///

uzas film !!!! ( sice len TS ale da sa ...)

nieco k o filme : pacilo sa mi tam vzdy ta akcia ... ziadne tutuli mutili ...
ked ten joker nieco povedal spravil ( napr : vyhodil do vzduchu nemocnicu )
3 hod/ uzasnej akcie !!!
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pathology // http://www.imdb.com/title/tt0964539 // v tomto filme sa objavila naha carodejnica :so horny:
+
namet pribehu je skvely aj herecke obsadenie sa dalo, no mohlo sa z toho vyzmykat aj viac. bohuzial v konecnom dosledku mensi nadpriemer ale stoji za pozretie. zvlast sa mi pacil zaciatok zaverecnej sceny pri pitvani ziveho doktora...
ked budem velky, budem patolog :freak:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Taken

Perfektny akcny film s napatim az dokonca.. V hlavnej ulohe Liam Neeson, ktory to zahral perfektne..
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Wanted 8/10
tak ako som napisal v jemu urcenej teme, po dlhej dobe akcny film ktory ma naozaj zaujal

Get smart 7/10
velmi zabavna superagentska komedia kde si zahrali miniulohy aj hiro z heroes a bill murray (absolutna pecka), sice to nie je najlepsia komedia na svete ale svoj ukol splnila na 100%
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Hancock - kokos čo ten robil ja som z neho nemohol, tvoja hlava bude v jeho zadku :smt044 davam tomu 9/10.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Dark Knight - 8/10, viac dynamicke, ale bohuzial rezisersky slabsie ako predosly (prvy) film o Batmanovi od Nolana. Dalej rozvinuty charakter Bruca Wayna/Batmana, dobry vyber hercov, az na tu nahradu za Katie Holmes, ta mi moc nesadla, bola nemastna/neslana.
Joker bol podla ocakavani fenomenalny, obcas zabavny ale zvacsa dost zvrateny a dovolim si napisat, ze strasidelny - myslenim.
Zaujimave bolo, ze ked som sa vratil z kina domov, tak davali v telke film Nezvestne, kde hraju pokope Aaron Eckart /TwoFaces v novom Batmanovi/, Tommy Lee Jones /TwoFaces v Batman Forever/ a Val Kilmer /Batman v Batman Forever/. Pekna nahoda :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ako tu uz pisalo plno plno ludi tak napisem aj ja ze Hancock bol uzasny film....nic viac k tomu netreba dodat...

//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 20:04 )
Batman: The Dark Knight bol super film plny akcie ani trosku som sa nenudil ale na moj styl bol trosku dlhy ale dalo sa to zvladnut...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Requiem for a dream-co k tomu povedat? fuu asi len tolko...takuto velmi narocnu snimku na psychiku som uz dlho nevidel.Ak prezivate filmy a zamyslate sa nad filmom a co tym chce povedat alebo odkazat reziser tak vam ku koncu bude velmi zvlastne a nie moc do reci(aspon u mna). :? a navyse film ma neskutocny Soundtrack ktory bol pouzity v mnohych filmoch
napr: LOTR
Trailer http://www.youtube.com/watch?v=UKJpWfSHEs4
csfd-91%
imdb-8.5/10
moje-9/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

VAMPIRKA_XY napísal:Keď ste spomínali Ellen Page, tak vydarený je aj jej novší film Smart People.
V poslednej dobe som sa dostala ku kvantu "klubových" filmov...z tých novších a kvalitnejších:
Posledné dni Sophie Schollovej ..... trocha dejepisu

Adamove jablká ..... veľmi vydarená zlátanina

Romulus, My Father ..... niečo na zamyslenie s Frankou Potente (moja obľúbenkyňa)

sú to klubáky, nie komerčné snímky.... nemusia byť každému po chuti
tak to je nieco presne pre mna!inak ja odporucam asasination off jesse james
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

An American Crime - prva polhodina nic zaujimave, potom skoro dalsia polhodina podobnej nudy, aj ked trochu menej... a az neskor to zacalo gradovat z minuty na minutu. Dost citovo zalozeny film, ale zdal sa mi zbytocne dlhy.

Hancock - Do polovice celkom sranda pozeranie, ale potom ma to prestalo bavit ked vysvitlo, ze nema sam take schopnosti.

Tvrde palice - Dobry film, mam rad filmy, ktore sa tocia okolo sportu a to najma americkeho futbalu ci baseballu.
Napísať odpoveď