|
|
|
| Autor |
Správa |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 07 Feb 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
| Velky trade sa odohral. Shaquille O'Neal ide do Phoenixu za Shawna Mariona a Marcusa Banksa. Tymto sa podla mna ale viac posilnili Miami Heat kde duo Wade + Marion bude dost silne, kdezto Shaq uz ma najlepsie za sebou a neviem teraz kde bude hrat, ked Stoudemire je tiez center |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pilifo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.10.2007 Príspevky: 350
Zaslal: 08 Feb 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
| Velky trade sa odohral. Shaquille O'Neal ide do Phoenixu za Shawna Mariona a Marcusa Banksa. Tymto sa podla mna ale viac posilnili Miami Heat kde duo Wade + Marion bude dost silne, kdezto Shaq uz ma najlepsie za sebou a neviem teraz kde bude hrat, ked Stoudemire je tiez center |
Aj tak si stále myslím, že Shaq je dosť platný hráč, ale tiež nechápem, prečo sa Phoenix rozhodol kúpiť Centra, keď už jedného kvalitného má A Phoenix bez Mariona pôjde dolu vodou... |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 240 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2008, 22:31 Predmet: |
|
|
Amare je viac 4 ako 5, takze v tom nebude problem. Problem bude v tom ze sa tymto ruca cela strategia Phx, prechod do rychleho utoku a zakoncenie do 3-5 sekund. Shaq to nemoze stihat. Ale mozno to bol tah skor do obrany, mozno Phx pochopili ze utok vyhrava zapasi, ale obrana vyhrala tituli  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2008, 23:13 Predmet: |
|
|
| Shaquille O'Neal, Magic Johnson a Diego Maradona (žart..) |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 08 Feb 2008, 23:14 Predmet: |
|
|
| tomek00 napísal: |
| Shaquille O'Neal, Magic Johnson a Diego Maradona |
No neviem či si si dobre prečítal názov témy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Helli Amateur

Stav:  Založený: 21.09.2006 Príspevky: 24
Zaslal: 09 Feb 2008, 1:23 Predmet: |
|
|
| Manu Ginobili |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 664 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
| lebron james alebo dwayne wade |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 328 Bydlisko: TS Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
Najobľúbenejším hráčom je asi LeBron James...obdivujem tiež individuálne schopnosti Kobeho, ktorý túto sezónu ukazuje akého-takého teamového ducha...
Potom sú to rozohrávači: Steve Nash, Chris Paul, Jason Kidd, Baron Davis, Kirk Hinrich, Stephon Marbury, Jason Terry či Gilbert Arenas... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2094 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 18:27 Predmet: |
|
|
| P41NK1LL3R napísal: |
Najobľúbenejším hráčom je asi LeBron James...obdivujem tiež individuálne schopnosti Kobeho, ktorý túto sezónu ukazuje akého-takého teamového ducha...
Potom sú to rozohrávači: Steve Nash, Chris Paul, Jason Kidd, Baron Davis, Kirk Hinrich, Stephon Marbury, Jason Terry či Gilbert Arenas... |
Bwah, Kobe dokaze s loptou take veci, o akych sa moze LeBronovi len snivat a keby na jeho pleciach nelezi cele Lakers ( aj ked po prichode Gasola sa to zlepsilo ) tak Kobe dava za zapas 8 - 9 asistencii, tomu ver a ta jeho elegancia, staci pozret na nba.com vcerajsiu Assist Of The Night a uvidis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 18:31 Predmet: |
|
|
| A. Iverson a K. Bryant |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 328 Bydlisko: TS Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 19:40 Predmet: |
|
|
Bwah, Kobe dokaze s loptou take veci, o akych sa moze LeBronovi len snivat a keby na jeho pleciach nelezi cele Lakers ( aj ked po prichode Gasola sa to zlepsilo ) tak Kobe dava za zapas 8 - 9 asistencii, tomu ver a ta jeho elegancia, staci pozret na nba.com vcerajsiu Assist Of The Night a uvidis  |
Ja nepopieram individuálne skillz Kobeho, naopak, predsa som ich vo svojom príspevku vyzdvihol...
Čo sa ale týka toho, čo "s loptou dokáže", tak chlapíci z And1, HG vedia možno viac, ale to nie je o náročných zápasoch v NBA...
Každopádne téma sa týka najobľúbenejšieho hráča... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

|
Zaslal: 13 Apr 2008, 19:43 Predmet: |
|
|
| P41NK1LL3R napísal: |
Ja nepopieram individuálne skillz Kobeho, naopak, predsa som ich vo svojom príspevku vyzdvihol...
Čo sa ale týka toho, čo "s loptou dokáže", tak chlapíci z And1, HG vedia možno viac, ale to nie je o náročných zápasoch v NBA...
Každopádne téma sa týka najobľúbenejšieho hráča... |
Ja som iba reagoval na tvoju cast prispevku ''Kobeho, ktorý túto sezónu ukazuje akého-takého teamového ducha''. Tym som chcel povedat ze Kobe rozhodne vie prihravat, lebo kazdy z neho robi len sobeckeho strelca |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 19:45 Predmet: |
|
|
| Murder_Inc napísal: |
| A. Iverson a K. Bryant |
asi tak + lebron james |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 514
Zaslal: 13 Apr 2008, 20:03 Predmet: |
|
|
| NBA velmi nesledujem,ale už som videl zopár zápasov Suns a tam si mi páčil Steve Nash. |
|
| Návrat hore |
|
 |
theBliZZard Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.01.2005 Príspevky: 240 Bydlisko: 4.815 162.342 Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
Drago ak niekto dava 30 bodov na zapas dalo by sa povedat tak ze "prv vidi body a az potom prihravky"... nie ze je sebec (sebec ako, ze mu ide iba o seba a ostatni su len do poctu) Kobe ma najviac vystrelenych striel v celej NBA. Myslim ze je to normalne, kazdy strelec, team leader, ak chce davat body, musi si vystrelit tych svojich 17 - 20 striel, aby sa dostal na tie svoje body, ktore od neho kazdy ocakava. Tymto vobec nechcem Kobeho znehodnocovat prave naopak, podla mna v NBA momentalne nie je hrac, ktory by dokazal triafat take strely ako triafa Kobe. Ale urcite si o nom nemyslim ze je strelecky sebec, ale ked chce davat body tak musi to brat na seba.
PS: aby si sa nechytal statistik, LeBron ma v priemere vystrelenych viac ako Kobe. Tak, ci tak... Spurs Ruleez  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|