Najoblubenejsi hrac NBA !

O športe...
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Zabudnite, Kobe is the MVP ! Ano, ano ocakavam odpovede typu vsak ma Gasola a Odoma, a bla bla bla. Chris Paul ma okolo seba najdolezitejsi faktor timu a tym je David West, bez neho by neboli Hornets tam kde su + ked sa prida Stojakovic ci Chandler, Hornets su velmi silny tim a kecy ze sa vypracovali z nicoho su uplne nezmyselne

The Truth: Prosim ta, kto si moze MVP viac zasluzit ako Kobe Bryant ? :) si robis srandu, Paul je tretiu sezonu v lige, Bryant 11., myslim ze to vsetko co spravil pre Lakers si to zasluzi omnoho viac
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Len skoda ze MVP sa neudeluje za celkovy prinos teamu :) Samozrejme Kobe si to zasluzi tiez, hra iny styl baketbalu ako po minule roky, netlaci sa az tak do striel a hra viacej pre team, to je pravda. Ci bude Kobe, alebo Paul, mne je to jedno budem spokojny tak ci tak, hlavne nech Spurs vyhraju titul (aj ked najskor vypadnu uz v prvom kole :cry: ) A mam takeho tusaka ze tohto roku to daju naozaj Kobemu, ved Paul ma este cas :)
Drago
Guru
Guru

Tiez si myslim, za celkovy prinos do NBA si Kobe zasluzi MVP, inac bola by haluz keby dokazal Lakers doviest k titulu a ziskat aj MVP Finals :) ale to je este daleka buducnost :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kobe si to jednoznačne zaslúži! Ako spomínal Drago, je to stálica a už niekoľko sezón tvorí výsledky Lakers iba on! No a čo, že nehrá veľmi tímovo? Donedávna tam mal takých spoluhráčov, že mohol akurát s Odomom za niečo stáli :) MVP to Kobe Bryant! :P
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pilifo neviem ako ty, ale ja som si nevsimol ze by Lakers v poslednych rokoch (mimo tohto) dosahovali nejake dobre vysledky. Kobe MVP ano, mozno, ale nie jednoznacne. Nemam rad ked to niekto takto formuluje :) Jednoznacne je 6th Man Award :) Btw. tato tema by sa mohla premenovat na NBA(vseobecne).
Drago napísal:om velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu
Po prvom zhliadnuti Chrisa Paula, este ked nebol v NBA a videl som ho ako nadejny No. 1 pick v drafte som povedal ze tento borec bude do 5 rokov MVP, takze aj preto by som bol rad, ze som sa nemylil :) a Lakers je uz pre mna isty leader West-u...

TheTruth - porovnavat Radmanovica so Stojakovicom je vazne utopia :)
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TheTruth »

mne kobe nevadi...ale uvedomte si prosim ze MVP nie je o veku!!! ano...urcite aj to budu brat do uvahy...ale vobec nemusia...cisto teoreticky by MVP mohol vyhrat novacik...nikde to nie je zakazane...nepopieram ze kobeho prinos NBA je obrovsky a uz teraz je HallOfFamer...ale MVP je o jedenj sezone...a nie o celom prinose za karieru...pre mna je to toho roku MVP Paul...a tak ako on ma Westa ma kobe odoma, tak ako on ma chandlera ma kobe gasola a tak ako on ma peju kobe ma radmanovica...cize timy maju podobne...nic proti kobemu, uplne milujem jeho hru ale pre mna osobne je toho roku jednoducho MVP CHRIS PAUL!
Drago
Guru
Guru

Temu o NBA som zalozil uz aj ja je tu takze ak chcete, mozme prispievat tam.

THE TRUTH:

Porovnavat hru Radmanovica s Stojakovicom je utopia. Samozrejme, MVP je o jednej sezone, ale kto bude po zakl. casti lider konferencie ? Asi Lakers, ale je to velka pravdepodobnost, aj ked asi s rovnakou bilanciou ako Hornets ale predsa a prave tam sa bude IMHO rozhodovat. Som velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu alebo si sa raz priklanal na stranu Bryanta, Jamesa, Howarda ci Garnetta. Pretoze ak beres do uvahy celosezonne vysledky, Bryant je jasny
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

...pre mna vzdy bol a bude Alan Iverson best...
...dajte to dpc panovi Bryantovi! :aasmile29:
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

Drago napísal:Temu o NBA som zalozil uz aj ja je tu takze ak chcete, mozme prispievat tam.

THE TRUTH:

Porovnavat hru Radmanovica s Stojakovicom je utopia. Samozrejme, MVP je o jednej sezone, ale kto bude po zakl. casti lider konferencie ? Asi Lakers, ale je to velka pravdepodobnost, aj ked asi s rovnakou bilanciou ako Hornets ale predsa a prave tam sa bude IMHO rozhodovat. Som velmi zvedavy ci bol pre teba Paul MVP celu sezonu alebo si sa raz priklanal na stranu Bryanta, Jamesa, Howarda ci Garnetta. Pretoze ak beres do uvahy celosezonne vysledky, Bryant je jasny
az taka utopia porovnavat ich hry nie je...su si dost podobni...aj ked je pravda ze peja je lepsi ;) paul bol pre mna lepsi celu sezonu...od zaciatku sezony uz po par hrach sa mi zdala hra hornets velmi atraktivna a zasluhu na tom mal hlavne paul so svojimi pasmi a jednoznacne robil svojich spoluhracov lepsimi...je to naozaj tazke urcit a tiez sa priklanam k nazoru ze kto vyhra zapad toho bude MVP...aj ked treba uznat ze NO ma tazsiu diviziu ako Lakers..ved okrem NO su tam San Antonio, Houston a Dallas...a Lakers maju iba Phoenix a dajme tomu aj Warriors...
blaydy-036
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaydy-036 »

Vybrat najlepsieho hraca tohtorocnej sezony je utopia. :D Jednosucho sa to neda. Vzdy je to len o konkretnych subjektivnych postojoch.
Neviem, osobne by som dal MVP Lebronovi, alebo spominanemu Paulovi, uvidime este ako sa kto vyprofiluje v Play Off.
Drago
Guru
Guru

blaydy-036 napísal:Vybrat najlepsieho hraca tohtorocnej sezony je utopia. :D Jednosucho sa to neda. Vzdy je to len o konkretnych subjektivnych postojoch.
Neviem, osobne by som dal MVP Lebronovi, alebo spominanemu Paulovi, uvidime este ako sa kto vyprofiluje v Play Off.
Lenze MVP sa udeluje na zaklade regular season, nie playoff, preto bol trebars minuly rok MVP Dirk, aj ked Mavericks vypadli v prvom kole
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Pre mňa je väčším favoritov na zisk MVP Kobe ako Chris...netreba zabúdať ani na LeBrona, ktorý minimálne podľa štatistík reálnu šancu má...
Drago
Guru
Guru

Tak toto je uplna bomba :) teda sice dost posmutna ale je. Carmelo Anthony ide do basy !! A ma zakaz v NBA na 8 rokov. Tak toto je sila teda, sa pobil tusim. Denver je mimo
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

heh...aprilovy zartik co? :D ked nie tak daj dokaz :wink:
Drago
Guru
Guru

TheTruth napísal:heh...aprilovy zartik co? :D ked nie tak daj dokaz :wink:
Ujo Google ?

http://sports-news.askpaddy.com/basketb ... ested.html

NBA.com to nepotvrdi dokym nebude znamy ofic. verdikt. A nakoniec jazdil ozraty, a tych 8 rokov nebude zakaz v NBA ale zrejme za mrezami :?

Kiezby to bol len drb
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Melo’s attorney, Dan Recht, said his client consented to a blood test, results of which won’t be available until after two weeks.
Tak myslim ze sa to bude potvrdene az o 2 tyzdne, kto vie co mu najdu...
TheTruth
Medium Expert
Medium Expert

tak pozrel som si aj doveryhodnejsie zdroje a ked to je uz na espn.com tak to je dost doveryhodne http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=3346621

tak je to sila no...neviem co si mam mysliet...stale sa mi tomu nechce verit...ale ak je to pravda tak je to skoda...velka strata pre ligu...dufam ze sa to co najskro vyriesi tak aby hral :cry:
P3tQO
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3tQO »

Pre mňa jednoznačne Allen Iverson (the Answer), ale ma to ťažke s anthonym cely denver nebudu ťahať večne ....som zvedavý čo stym spraví vedenie.... :wink:
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

HAMILTON,R.WALLACE
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Je toto real ?:D