Najoblubenejsi hrac NBA !
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
Čo sa ukázalo aj na OH v Pekingu, proste Kobe bol famózny..! Tiež sa mi najviac páči hra Kobeho Bryanta a čo sa týka Európanov, sympatickí sú mi Gasol aj Nowitzki.. A nesmiem zabudnúť na Carmela Anthonyho, tiež dobrý hrač.Drago napísal:Sa vsetci neposerte z Jamesa, Kobe je proste beastWade a LeBron, to su stats a highlights, ale Kobe, to su skills, predvidavost a celkova basketbalova genialita
Súhlasím s Tebou v prípade Kobeho, ale LeBron je proste tiež klasa. Kobe sa prezentuje svojou šikovnosťou a predvídavosťou, ale LeBron sa naviac dokáže dostať cez najväčších pivotov NBA a zasmečovať, nerobí mu problém predrať sa cez niekoľkých hráčov. A tie triple double stoja tiež zato. Lebo tento ukazateľ nie je len štatistika, ale predstavuje hráčsku všestrannosť a povedal by som, že LeBron patrí k najvšestranejším hráčom v celej NBA.Drago napísal:Sa vsetci neposerte z Jamesa, Kobe je proste beastWade a LeBron, to su stats a highlights, ale Kobe, to su skills, predvidavost a celkova basketbalova genialita
Ale tak Kobe zostáva stále najlepší
Patri, ale mne je svojou hrou nesympaticky. Silovy basketbal aky predvadza, som nikdy nemal rad. To ze zasmecuje cez pivotov...to dokaze aj Kobe, aj vela inych hracov. Kobe ked uz da nejaky highlight smec, tak fakt stoji za to. LeBronove su stale o tom istom
Rozbehnut sa, rozsrotit vsetkych pod kosom a zadupat to tam co najvacsou silou. Blee
Dufam, ze sa tu niekto zacne ohanat uspesnosotu strelby
Dufam, ze sa tu niekto zacne ohanat uspesnosotu strelby